Inscrie firma »
I-Media

I-Media

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare I-Media

Interactive Media (I-Media) este un program informatic "business-to-business" ce permite crearea unuia sau mai multor canale video independente care redau fisiere in format avi, flash, powerpoint sau imagini statice. Semnalele video generate de computerul ce ruleaza I-Media pot fi vizualizate pe monitoare, televizoare, plasme, plasate in locuri cu vizibilitate buna.

Deoarece I-Media lucreaza nativ peste internet, poate gestiona fluxul video redat in fiecare locatie pe care o controleaza.

Prima implementare majora si de succes a fost in intreaga retea a magazinelor Selgros din Romania. Implementarea a inceput in 2005 cu cele 10 locatii Selgros de la acel moment. Pe parcurs, I-Media a fost implementat in fiecare locatie noua.
In momentul de fata, in toate cele 16 locatii Selgros din tara sistemul I-Media functioneaza, iar fiecare locatie este gestionata de la sediul central din Brasov.
Din 2006 I-Media a patruns in fiecare oras principal din Romania unde, in colaborare cu cu partenerii nostri de la Video Rent, I-Media ruleaza pe plasmele instalate in oficiile postale mai importante din aceste localitati.

Pentru mai multe detalii despre I-Media si celelalte produse marca IKON SOFT, cat si pentru ultimele noutati, va rugam sa vizitati site-ul nostru.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
4 869 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Outsourcing