Inscrie firma »
B*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
CUBA Linda

CUBA Linda

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare CUBA Linda

CUBA Linda
Perioada: 10.05 - 21.05.2007
(12 zile / 10 nopti)

Ziua 1
(10.05)
BUCURESTI - HAVANA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, ora 04:55 pentru imbarcare cursa Air France cu destinatie Havana via Paris. Sosire in Havana la ora 17:35, transfer la hotelul Melia 5* pentru cazare.

Ziua 2
(11.05)
HAVANA
Dupa micul dejun vom pleca intr-un tur al orasului vechi si vom vizita: Plaza de Armas, City's Museum "Palacio de los Capitanes Generales", Plaza de la Catedral, La Bodeguita del Medio, Parcul Militar Morro-Cabana si alte obiective turistice importante. Vom lua pranzul la restaurantul La Divina Pastora si apoi timp liber in Havana. Cazarea la hotel Melia 5*.

Ziua 3
(12.05)
HAVANA - VINALES - HAVANA
Dupa micul dejun vom pleca spre Vinales, vom face un scurt popas la ferma Las Barrigonas si vom vizita orasul Pinar del Rio si plantatia de tutun. Continuam apoi cu vizita Parcului National din Valea Vinales, parc ce a fost declarat Zona Culturala protejata de UNESCO si apoi Monument Natural National si pe care il putem recunoaste dupa frumusetea muntilor mogotes cu varfurile tipic rotunde. Vom vizita Mural de la Prehistoria si vom lua un pranz cryole la Palenque de los Cimarrones. Dupa pranz vom face o plimbare cu barca pe raul Cueva del Indio dupa care ne vom intoarce in Havana pentru cazare la hotel Melia 5*.

Ziua 4
(13.05)
GUAMA - CIENFUEGOS - TRINIDAD
Mic dejun si plecare spre Guama. Vom vizita o crescatorie de crocodili si vom lua apoi o barca rapida pentru a vizita Aldea Taina, o copie a comunitatii aborigene. Ne vom continua apoi drumul spre Cienfuegos. Aici vom face un tur al orasului si vom vizita Parcul Central, Teatrul Tomas Terry, Palacio de Valle si vom lua pranzul la Clubul Nautico. Dupa pranz vom pleca spre Trinidad. Cazare si cina la Hotel Brisas Trinidad del Mar 4*, situat pe plaja Ancon, la 13 Km de Trinidad.

Ziua 5
(14.05)
TRINIDAD - SANTA CLARA - VARADERO
Mic dejun si tur al orasului Trinidad, declarat de UNESCO "Patrimoniu al Umanitatii". Vom vizita: Muzeul Orasului - "Palacio Cantero" si Muzeul Romantic. In timpul turului vom avea posibilitatea sa admiram cele mai importante locuri istorice si culturale. Ne vom continua turul de oras cu vizitarea unui club local: "la Canchanchara". Ne continuam apoi itinerariul si ne vom opri in Santa Clara pentru a vizita cele mai cunoscute obiective turistice si a lua pranzul. Dupa pranz vom pleca spre Varadero. Cazare la hotelul Melia Las Antilas 5*.

Ziua 6
(15.05)
VARADERO
Mic dejun si zi libera la dispozitie pentru odihna, plaja si pentru a va putea bucura de marea cristalina. Optional, seara, vom putea participa la spectacolul "Las Alturas de Simpson", spectacol gazduit de faimosul Cabaret Tropicana, si sustinut de cei mai buni interpreti ai muzicii cubaneze (cantareti si dansatori). Cocktail-ul de bun venit, 1/4 sticla de rom (vestitul rom cubanez) si o gustare - incluse. Pret: 39,5 Euro / persoana. Cazare si cina la hotelul Melia Las Antilas 5*.

Ziua 7
(16.05)
VARADERO
Mic dejun si timp liber in Varadero pentru a vizita orasul, pentru cumparaturi sau plaja. Optional vom putea participa la excursia "Crucero del Sol - o zi de neuitat". Dimineata vom fi transferati de la hotel la portul din Varadero, ne vom imbarca la bordul unui minunat catamaran, si vom pleca spre Rancho Cangrejo pentru a inota cu delfinii si a face snorkeling (echipament inclus) langa cel mai mare si frumos recif de corali din nordul regiunii centrale a Cubei. Open bar la bordul navei cu bere, cocktail cubanez, apa si suc incluse. Vom merge apoi la Cayo Blanco, un adevarat paradis, o insula cu nisip fin, inconjurata de apa cristalina, unde vom avea timp pentru plaja si vom lua pranzul (pranz constand in fructe de mare). Pret: 68 Euro / persoana. Seara, transfer in Varadero pentru cina si cazare la hotelul Melia Las Antilas 5*.

Ziua 8
(17.05)
VARADERO
Mic dejun si timp liber in Varadero. Optional, "Tour de Azucar - poveste si cultura". Vom vizita fabrica de zahar "Jose Smith Comas", unde ni se va explica procesul extragerii zaharului din sfecla si vom degusta sucul obtinut din aceasta, suc numit "guarapo", apoi vom merge pe o plantatie de sfecla si vom vedea procesul taierii acesteia. Vom pleca apoi spre Cardenas (cu un tren cu locomotiva cu aburi din secolul XX) unde vom face un tur de oras si vom vizita Muzeul "Oscar Maria de Rojas", si Parcul Jose Echeverria. Pret: 31 Euro / persoana. Seara, transfer la Varadero pentru cina si cazare la hotelul Melia Las Antilas 5*.

Ziua 9
(18.05)
VARADERO
Mic dejun si timp liber in Varadero. Optional, "Jeep Safari - Tour Aventura". O aventura de 150 Km pe parcursul careia vom vizita casa unei familii de tarani, ne vom opri la Playa Coral pentru snorkeling (echipament inclus), vom vizita "Grota lui Saturn" si orasul Matanzas. Vom traversa apoi Valle di Yumuri pentru a ajunge la Rancho Gaviota, unde vom lua pranzul si unde vom putea calari sau naviga la bordul unei barci cu rame. Pret: 57 Euro / persoana. Seara, transfer si cina la hotelul Melia Las Antilas din Varadero.

Ziua 10
(19.05)
VARADERO - HAVANA
Mic dejun si plecare spre Havana. Transfer la hotel pentru cazare si apoi timp liber la dispozitie pentru a descoperi orasul pe cont propriu. Cazare la hotel Melia 5*.

Ziua 11
(20.05)
HAVANA - BUCURESTI
Mic dejun. In jurul orei 17:00 transfer catre Havana pentru imbarcare cursa Air France cu destinatia Bucuresti via Paris.

Ziua 12
(21.05)
BUCURESTI
Sosire in Bucuresti la ora 19:20.

PRET/ PERSOANA: 2.240 EURO / loc in camera dubla
Supliment camera Single: 475 EURO
Grup minim: 20 persoane
Servicii incluse:
transport avion Bucuresti - Havana - Bucuresti si retur cu compania Air France, via Paris
10 nopti cazare din care : 4 nopti la Havana - Hotel Melia 5* (2 nopti cazare cu mic dejun si 2 nopti cazare cu mic dejun si pranz), 1 noapte la Ancon Trinidad - Hotel Brisas Trinidad de Mar 4* All Inclusive, 5 nopti la Varadero - Hotel Las Antilas 5* (1 noapte cu mic dejun si pranz si 4 nopti All Inclusive)
toate intrarile la obiectivele mentionate in program
transferuri mentionate in program;
insotitor de grup din partea agentiei;
Nu sunt incluse:
taxa de aeroport - 210 Euro / persoana (poate suferi modificari)
asigurare medicala
taxa de viza 25 € / persoana
taxa de iesire din Cuba 25 pesos, se achita local
excursii optionale
cheltuieli personale
asigurare storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a serviciilor turistice)
Orar de zbor (ore locale):
10.05.07: Bucuresti 06:55 - Paris 09:05 / 13:50 - Havana 17:35
20.05.07: Havana 20:35 - Paris 11:30 (21.05) / 15:30 - Bucuresti 19:20
Termen limita de inscriere : 20 aprilie 2007
Conditii de inscriere: plata unui depozit de minim 1000 EURO / persoana
Conditii de retragere: conform Contractului de Prestari Servicii, semnat la inscriere
Acte necesare pentru viza:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii excursiei
- 2 fotografii tip pasaport
- formular viza Ambasada Cubei completat
OBSERVATII: Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Cehia conform standardelor proprii / Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion / Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera / Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
PREZENTARE B***************************
MEMBRU
GRATUIT
B***************************
14 913 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU CUBA LINDA

Incredibila aventura in Nepal - Expeditie in HimalayaIncredibila aventura in Nepal - Expeditie in Himalaya
Incredibila aventura in Nepal - Expediti...
Data de plecare : Duminica 29 Iulie Ziua 1 Plecare spre Nepal. Intalnire pe aeroport cu reprezentantul ...
China - Acasa la ShaolinChina - Acasa la Shaolin
China - Acasa la Shaolin
China - Acasa la Shaolin BUCURESTI-BEIJING-XIAN-LUOYANG-SHANGHAI-SUZHOU-SHANGHAI-BUCURESTI 15.05 - 28.05.2007 (14 ...

CUBA LINDA ESTE LISTAT IN: