Prezentare HACCP
Companiile care produc, manipuleaza, furizeaza sau livreaza produse alimentare recunosc ca exista o nevoie crescanda de a demonstra si documenta controlul conditiilor care au impact asupra sigurantei alimentului.
HACCP este un instrument de evaluare a riscurilor si de stabilire a sistemelor de control care se bazeaza mai curand pe prevenire decat pe testarea produsului. Aplicarea HACCP este compatibila cu implementarea sistemelor de management al calitatii, din seria ISO 9000 si de managementul securitatii alimentului in cadrul unor asemenea sisteme. Orice sistem HACCP se poate adapta la schimbare, ca in cazul progreselor realizate in design-ul alimentelor, a procedurilor de prelucrare sau a dezvoltarii tehnologice.
HACCP se aplica pe intreg lantul alimentar cu incepere de la productia primara pana la consumul final de produse alimentare, iar implementarea lui poate fi bazata pe dovezi stiintifice si pe efectul riscurilor asupra sanatatii omului. Ca si asigurarea securitatii alimentului, implementarea HACCP poate oferi alte beneficii semnificative. In plus, aplicarea elementelor HACCP poate facilita verificarea de catre autoritati si promova comertul international prin marirea increderii in securitatea alimentului.
Un sistem HACCP constituie un avantaj pentru organizatia care il implementeaza.
Persoana de contact: Serban Dorin
Fax: 0268-250335
Website: www.piramidal.ro
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Managementul calitatii
Adresa postala: Vulturului 10
Localitate: Codlea, Brasov
Telefon: click aici
0268-250335Localitate: Codlea, Brasov
Fax: 0268-250335
Website: www.piramidal.ro
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Managementul calitatii
PRODUSE ASEMANATOARE CU HACCP
ISO 14001:1997
Managementul de Mediu reprezinta o problema de actualitate a tuturor managerilor. Sistemul de Management al Mediului ...
ISO 9001:2001
Argumente pentru sistemele de management al calitatii:
Avantajul de a fi mai competititiv in raport cu societatile ...
HACCP ESTE LISTAT IN:
HACCP - PRODUSE SIMILARE