Inscrie firma »
Anti-oxidant

Anti-oxidant

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Anti-oxidant

Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza impotriva pierderilor naturale. Oamenii trebuie sa respire oxigen pentru a trai. Oxigenul este necesar pentru toate functiile esentiale ale corpului. Cu toate acestea, o cantitate mica de oxigen se pierde si produce produsi derivati, instabili, numiti radicali liberi. Procesele din corp, ca de exemplu metabolismul, la fel ca si factorii ambientali, printre care se numara poluarea si fumul de tigara, pot produce radicali liberi. O cantitate mare de radicali liberi in corp poate produce daune celulelor.
Exercitiile intense cresc producerea de radicali liberi din corp, care poate conduce la lezarea muschilor, indicata prin muschi durerosi si umflati. Din moment ce exercitiile fizice normale imbunatatesc sistemul natural de apararea al corpului impotriva radicalilor liberi, sportivii de performanta trebuie sa beneficieze de un aport suplimentar de antioxidanti, pe care-l pot gasi in suplimente nutritive.
Antioxidantii lucreaza in diferite moduri pentru a reduce efectul radicalilor liberi: pot scadea in mod semnificativ pagubele produse de radicalii liberi, pot stopa formarea acestora sau ii pot oxida prin combinarea cu ei si pot neutraliza efectele dureroase.
Vitamina C, o vitamina solubila in apa, este cunoscuta si ca acid ascorbic. Majoritatea vitaminei C provine din fructe si legume. Totusi, din moment ce vitamina C este solubila, preparatul alimentelor o poate distruge pe aceasta. Vitamina C este esentiala in vindecarea ranilor si in repararea si intretinerea cartilajelor, oaselor si dintilor. In afara de asta, vitamina C actioneaza impotriva efectelor toxice ale poluantilor din mediu prin stimularea enzimelor detoxificatoare din ficat. In plus, actioneaza si ca antiinflamator.
Zincul este un component esential pentru oameni si animale. Zincul este un mineral care este vital. Zincul este cel mai bine cunoscut pentru abilitatea lui de a preveni raceala si de a scurta timpul de recuperare in cazul unei raceali. Acest lucru se intampla din cauza capacitatii puternice de a intari sistemul imunitar si de a imbunatati numarul de celule albe din sange. Zincul are numeroase roluri biologice in corp: catalizator, structural si regulator.
Deoarece vitamina E se gaseste in uleiuri, persoanele care urmeaza o dieta saraca in calorii nu pot beneficia de aportul acestei vitamine. Vitamina E este eficienta in prevenirea oxidarii acizilor grasi polinesaturati. Aditional, vitamina E ajuta in prevenirea oxidarii din plamani, unde se afla agenti puternic oxidanti ca dioxidul de azot si ozonul, componenti ai poluarii din aer. Ei sunt mai nocivi pentru persoanele care practica exercitii fizice. Vitamina E protejeaza celulele albe si rosii, ajutand sistemul imunitar al corpului.
Betacarotenul face parte din familia carotenoidelor. Aflate mai mult in plante, carotenoidele dau culoarea rosie, galben, verde si portocaliu fructelor si legumelor, morcovii fiind cei care aduc un aport esential de betacaroten.
Cisteina este o sulfura ce contine aminoacizi neesentiali. Ea ajuta la mentinerea sanatatii pielii, detoxifierea organismului si producerea de colagen (care ajuta la elasticitatea si textura pielii). Cisteina este folosita de corp pentru a produce taurina si glutationa.
Glutationa reprezinta antioxidantul natural care se gaseste in cantitatea cea mai mare in corpul tau. Glutationa ajuta la eliminarea toxinelor din corp, si mentine ochii, sistemul nervos central si sistemul imunitar sanatosi si puternici. Glutationa ajuta la transformarea carbohidratilor in energie si la prevenirea depunerii grasimilor oxidate care contribuie la formarea aterosclerozei.
Seleniul este un mineral esential. Cantitatea de seleniu care se gaseste in alimente este direct proportionala cu cantitatea de seleniu din solul de unde provin acestea. Seleniul este necesar pentru functia imunitara si este legat de producerea de anticorpi.
Antioxidantii protejeaza celulele de stricaciunile produse de radicali. Deoarece au rol in protectia celulara, beneficiile antioxidantilor sunt numeroase si nu se rezuma la un singur aspect al sanatatii noastre.

Intrebari frecvente:

1. Ce sunt oxidantii?
Oxidantii reprezinta componentii activi din oxigen si sunt cauza pagubelor oxidative din moleculele biologice, care stau la baza unor boli severe.

2. Care sunt sursele de oxidanti?
Fumatul, exercitiile, poluarea aerului, radiatiile si inflamarea tesuturilor sunt toate surse posibile de oxidanti.

3. Ce sunt antioxidantii?
Antioxidantii actioneaza ca o bariera impotriva leziunilor oxidative, ajutand la inhibarea reactiilor de oxidare.

Informatii detaliate nutritionale:
Anti-oxidant
Portie: 1 tableta
Cantitati/portie:
Vitamina A 10.000 UI
Vitamina C 600 mg
Vitamina E 250 UI
Zinc 20 mg
Seleniu 75 mcg
L-cisteina 200 mg
L-glutaniona 25 mg
Alte ingrediente: dicalciu fosfat, croscarmeloza sodica, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, hidroxipropil metilceluloza.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 tableta
- Portie/flacon: 50
Ca suplimente nutritive, serviti o tableta odata cu masa.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
208 212 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANTI-OXIDANT

Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Vitamin EVitamin E
Vitamin E
Vitamina E este una din vitaminele solubile in grasimi. Vitamina E este unul dintre cei mai puternici si apreciati ...
Vitamin EVitamin E
Vitamin E
Vitamina E este una din vitaminele solubile in grasimi. Vitamina E este unul dintre cei mai puternici si apreciati ...
SmokeradeSmokerade
Smokerade
Smokerade este un supliment nutritiv antioxidant deosebit, care sprijina organismul in distrugerea celulelor degenerate ...
RON 83
Vitamin Complex&Fier 60 capsuleVitamin Complex&Fier 60 capsule
Vitamin Complex&Fier 60 capsule
Fierul, unul dintre cel mai abudente metale de pe Pamant, este esential celor mai multe forme de viata. Fierul este ...
RON 26
Vitamin CVitamin C
Vitamin C
Vitamina C, cunoscuta si ca acid ascorbic, este o vitamina solubila in apa, vitala pentru functionarea normala a ...
Daily Complete FormulaDaily Complete Formula
Daily Complete Formula
Conform unui raport publicat de 2 cercetatori de la Harvard in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, toti adultii ar ...
Mega Protect 4Life 90 capsuleMega Protect 4Life 90 capsule
Mega Protect 4Life 90 capsule
Principalele ingrediente ale acestui supliment nutritiv sunt diferite extracte de plante (Ginkgo biloba, ceai verde si ...
RON 124
Vitamina E 100UIVitamina E 100UI
Vitamina E 100UI
V-ar placea sa ramaneti tineri? Va pot fi de ajutor acele vitamine care joaca un rol antioxidant in organism si, astfel, ...
RON 53

ANTI-OXIDANT ESTE LISTAT IN: