Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
MANSARDARE BLOCURI TIMISOARA

MANSARDARE BLOCURI TIMISOARA

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare MANSARDARE BLOCURI TIMISOARA

MANSARDA O SOLUTIE IDEALA!

LEFFE GROUP, specializata in lucrari de mansardare-reabilitare a blocurilor de locuinte, va; poate oferi solutii concrete si de durata la urmatoarele probleme: infiltratii de apa, igrasia din apartamente, pierderi de energie, consum excesiv de combustibil(gaze), poluarea atmosferei, costuri ridicate la consum si intretinere, aspect invechit al imobilului si efectul negativ al acestor probleme asupra vietii de zi cu zi.

Construirea mansardelor impreuna cu initiativa autoritatilor locale privind lucrarile de reabilitare termica a blocurilor, se vor incadra perfect din punct de vedere arhitectural, designul conceput de catre arhitecti cu experienta oferind o viziune noua si moderna asupra imaginii cartierului, zonei, orasului in care convietuim.

Solutii tehnice propuse:

LeffeGroup se obliga ca in schimbul cedarii cotei parti din platforma/terasa blocului aferenta fiecarui apartament si consimtamantului autentic dat de catre toti proprietarii sa execute lucrari de reabilitare termica si amenajare a blocului de locuinte in functie de necesitati cum ar fi :

=izolatie termica si fonica exterioara cu placi din polistiren (garantie 4 ani pe lucrare);

=usi termopan la intrare in bloc (garantie 5 ani pentru lucrare si garantie pentru profile si 15000 de cicluri de utilizare pentru feronerie, oferita de producator)

=acolo unde este cazul;
inlocuirea ferestrelor clasice din apartament cu ferestre termopan (sistem PVC-Germania)
garantie 5 ani pe lucrare si garantie pentru profile si feronerie, oferita de producator;

=inlocuirea ferestrelor din casa scarii cu ferestre termopan (sistem PVC Germania)

=inlocuirea pervazelor exterioare cu pervaze din aluminiu;

=reabilitare casa scarii, zugravire cu vopsea lavabila, vopsit balustrada;

=reamenajarea terenului aferent blocului (spatiul verde) odata cu terminarea lucrarilor;

=-acordarea de sume compensatorii dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare termica, pentru locatarii care au deja ferestre termopan, la o valoare negociata din pretul de achizitie de catre LEFFE GROUP cu furnizorul.;

=realizarea orificiilor de vizitare in noul pod tehnic la cosurile de aerisire existente prin prelungirea lor, conform proiectului autorizat;

=asigurarea pazei imobilului pe timp de noapte, in perioada executarii lucrarilor la fatadele exterioare ale cladirii;

=acoperirea blocului cu materiale de cea mai buna calitate (tigla metalica sau tigla ceramica/beton, in functie de rezultatul expertizei tehnice de rezistenta - minim 15 ani garantie pentru lucrare si materiale);

=zugravit exterior cu vopsea pentru exterior (garantie 4 ani pe lucrare);

=inlocuirea cutiilor postale (unde este cazul);

=montarea becurilor actionate cu senzori in casa scarii;

=inlocuirea sticlei ornamentale de la balcoane ;

=interfon scara(acolo unde este cazul).

Dupa evaluarea tehnica/economico-financiara a imobilului, se va conveni cu proprietarii acestuia asupra ofertei concrete de lucrari pe care LEFFE GROUP urmeaza sa le efectueze.

Lucrarile de reabilitare si amenajare a blocului de locuinte vor incepe dupa obtinerea tuturor autorizatiilor si avizelor necesare pentru lucrarile de mansardare a blocului.

Termenul limita pentru finalizarea lucrarilor la bloc va fi de 4-5 luni de la data inceperii acestora, putand fi prelungit cu acordul partilor. Garantiile pentru materialele folosite sunt oferite de catre producator cu avizul de calitate al Institutului National de Cercetare in Constructii.

in situatia in care in urma expertizei tehnice realizata de expertul autorizat se constata ca imobilul propus pentru mansardare nu corespunde normelor legale privind rezistenta in constructii, angajamentele sau/si obligatile de orice natura asumate de catre parti, inceteaza.

Nota! Toate costurile legate de toate demersurile juridice si tehnice inclusiv si taxele notariale vor fi suportate de catre S.C. LeffeGroup S.R.L.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
16 048 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Case