Inscrie firma »
BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)

 

Prezentare BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)

ECOLEMN PRODUCTS SRL este singurul producator din Romania care va poate oferi bricheti (brichete) din rumegus 100% fag care au o calitate foarte buna din punct de vedere al arderii lor dar si al calitatii materialului(rumegusul)din care sunt facuti.
Au o putere calorica extradionar de mare pt.ca sunt din rumegus de esenta tare si ofera mult mai multa putere calorica decat brichetii obtinuti din rumegus esenta moale (brad,pin,molid).
Brichetii pot fi utilizati in sobe normale de lemn de foc,in centrale termice pe lemn,in sobe de teracota,in seminee,precum si pt.gratare.
Brichetii nostri ofera o putere calorica de 18,5 MJ/kg mult mai mare decat a lemnului de foc obisnuit putand fi folositi la ardere in locurile specificate mai sus numai ei sau in amestec cu lemnul de foc.
Brichetii(brichete) produsi de noi dezvolta o putere calorica intre 4900=5200 kcal/kg si au o umiditate de doar 8% in comparatie cu lemnul de foc care are o umiditate cuprinsa intre 25% si 50% in functie de perioada cat a fost lasat la uscare.
De aici se poate intelege ca daca folositi o cantitate de 1 tona bricheti de fag este ca si cum ati fi folosit 3 sau 4 tone de lemn de foc deci 1 tona bricheti de fag reprezinta echivalentul a 3,4 tone de lemn de foc.
Pentru producerea acestor bricheti este folosita o linie de productie foarte mare reprezentand cea mai noua tehnologie in domeniu.
Firma Ecolemn products srl este cel mai mare producator de peleti si bricheti de rumegus fag 100% din Romania.Are in stoc peste 3500 tone bricheti.Fabrica are capaciate de productie peste 30 tone bricheti rumegus in fiecare zi.
Brichetii sunt ambalati in cutii de 20 kg sau in big-bag si au un diametru de 80 mm si o lungime de 240 mm.
Brichetii sunt compozitie suta la suta rumegus curat de fag.
Brichetii nostri din rumegus sunt certificati DIN 51731 avand urmatoarele caracteristici:
Compozitie:fag 100%
Lungime : 240mm
Diametru: 80mm
Densitate: 0,93kg/dm3
Umiditate: 8,3%
Putere calorica:18,5 MJ/kg
Cenusa rezultata:0,9%
Putem sa oferim transport oriunde in tara daca clientii doresc acest lucru la preturi mici.
Achizitionarea brichetilor nostri se poate face din Caransebes in judetul Caras Severin sau din Bucuresti de la depozitul companiei noastre(locatie exacta Otopeni langa aeroport).
In imaginile care apar postate cu anuntul nostru puteti vedea brichetii produsi de noi.
PREZENTARE E*******************
MEMBRU
GRATUIT
E*******************
142 820 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Energie regenerabila

PRODUSE ASEMANATOARE CU BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)

SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)
SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN ...
ECOLEMN PRODUCTS SRL vinde sobe automate pe peleti de rumegus si bricheti de rumegus care incalzesc volume importante de ...
PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)
PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TAR...
ECOLEMN products srl este singurul producator din Romania care va poate oferi peleti din rumegus esenta tare 100% fag ...

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE) ESTE LISTAT IN: