Inscrie firma »
EXCURSIE DE 1 MAI IN CUBA

EXCURSIE DE 1 MAI IN CUBA

Tip produs: EXCURSII AVION | 1 MAI | SEJUR
Producator: VARIANT TRAVEL
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare EXCURSIE DE 1 MAI IN CUBA

1 MAI IN CUBA
28 APRILIE-05 MAI 2011
1099 euro/sejur/persoana in camera dubla
1305 euro/sejur/persoana in camera single
1049 euro/sejur/copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti
Tarifele includ:
-bilet de avion Bucuresti-Paris-Havana-Paris-Bucuresti, compania Air France;
-transferuri aeroport-hotel Havana-hotel Varadero-aeroport;
-nopti cazare in Varadero, la Hotel Melia Varadero 5* sau similar, cu all inclusive;
-nopti cazare in Havana, la Hotel Oasis Panorama 4* sau similar, cu mic dejun;
-Insotitor de grup din partea agentiei.

Nu sunt incluse:
-taxele de aeroport: 349 EURO/persoana (pot suferi modificari);
-taxa de viza: 35 EURO/persoana (se achita la inscriere);
-excursie optionala Muzeul Ernest Hemingway: 41 euro/persoana
-Taxa de iesire din Cuba: aproximativ 25 EURO (se achita pe aeroportul din Havana);
-asigurarea medicala obligatorie si storno
-alte excursii optionale, intrarile la obiectivele turistice, cheltuieli de natura personala;
-bacsisuri (30 euro/persoana/sejur) se achita local.

Orar de zbor
-28 aprilie Bucuresti OTP ora 06 :50-Paris CDG ora 09 :00
Paris CDG ora 13 :55-Havana HAV ora 17:40
-05 mai Havana HAV ora 20:20-Paris CDG ora 11:15 (ziua urmatoare, 06 mai )
Paris CDG ora 15:25-Bucuresti OTP ora 19:15

Hoteluri:
Hotel Oasis Panorama 4* Havana
Oasis Panorama Hotel este un paradis uimitor, localizat in inima cartierului Miramar. Amplasarea in apropiere de Miramar Trade Centre si a Palatului de Conventii, face din acest hotel o optiune favorita pentru clientela de afaceri dar si pentru turistii care se vor bucura de pozitia apropiata a hotelului fata de centrul orasului. Complexul hotelier este o constructie moderna, care ofera tot confortul pentru o vacanta de neuitat. Puteti sa va relaxati in camerele elegante, sa va plimbati prin magazinele de suveniruri din cadrul hotelului, sa savurati un cocktail sau sa simtiti ritmurile de salsa sau rumba in clubul de noapte. Trebuie sa savurati deliciile culinare din cadrul celor 4 restaurante ale hotelului sau sa va bucurati de celelalte facilitati: piscina exterioara, sala de fitness, sauna, sala masaj, squash, masa de biliard. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, mini bar, TV, seif, telefon, baie cu dus si uscator de par.
Hotel Melia Varadero 5*
Situat pe malul marii, langa terenul de golf al statiunii si langa America�s Shopping Center, hotelul Melia Varadero 5* impresioneaza prin designul arhitectural, holul spatios, decorat cu flori si plante tropicale. Relaxati-va la SPA, rasfatati-va la salonul de frumusete sau recreati-va la o partida de golf. Iar noaptea nu ratati petrecerile si distractiile intr-unul dintre cele 4 restaurante sau unul dintre cele 3 baruri. Camerele confortabile, spatioase (32 mp) si frumos decorate sunt dotate cu: aer conditionat, TV sat, minibar, telefon, terasa sau balcon.

Program:
28 aprilie 2011 Bucuresti Havana
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 04:20 pentru decolare cu Air France la ora 06:50. Sosire in Paris la ora 09:00. Imbarcare pe cursa Air France de la ora 13:35 si sosire in Havana la ora 17:40. Transfer in Havana la hotelul Occidental Panorama 4* sau similar.
29 aprilie 2011 Havana
Mic dejun. Dupa mic dejun, optional Tur de oras Havana.
Se pleaca de la hotel la ora 08:30, spre orasul vechi unde se vor vizita cele patru piete principale ale Havanei: Piata Catedralei, Piata San Francisco de Asis, Piata Veche si Piata Armelor. In decursul vizitei la muzeul Romului Havana Club veti putea gusta romul autentic cubanez si veti afla cateva dintre secretele intregului proces de fabricatie al acestei bauturi. La ora 13:30 ne vom opri sa luam pranzul la renumitul restaurant "El PATIO". Dupa pranz ne vom continua vizita la Universitatea din Havana, Cimitirul, Vechiul Palat Prezidential, Piata Revolutiei, Parcul Central si National. Vom avea timp la dispozitie pentru a face fotografii, dupa care ne vom intoarce la hotel.
Optional in cursul serii: "Tropicana Show" Show cu renume mondial (95 euro/persoana)
30 aprilie 2011 Havana-Varadero
Mic dejun. Optional puteti face o vizita la Muzeul faimosului scriitor englez Ernest Hemingway-Ferma La Vigia, loc unde acesta a locuit in timpul sederii in Cuba. Dupa amiaza transfer la Varadero-Hotel Melia Varadero 5*.
01 mai 2011 Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, relaxare sau excursie optionala cu catamaranul. Dupa micul dejun vom pleca de la hotel cu autocarul catre portul Gaviota, de unde ne vom imbarca pe catamaran. Ne vom opri prima data la ferma Cangrejo unde va veti putea bucura de cateva minute de inot cu delfinii, dupa care ne vom indrepta spre Cayo Blanco cu o oprire in larg pentru cei care doresc sa faca snorkeling (echipamentul va fi furnizat de echipajul catamaranului). Pranzul il vom lua in Cayo Blanco, dupa care veti avea timp liber pentru inot si plaja. Dupa amiaza ne vom intoarce la hotel.
02 mai 2011 Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, relaxare sau excursie optionala Cienfuegos-Trinidad. In Cienfuegos puteti vizita: Piata Centrala, promenada Prado si Palatul Valle. In Trinidad veti vedea principalele obiective turistice: Piata Mayor, Catedrala, Piata Principala. Dejunul va fi servit la un restaurant local, dupa care va veti intoarce in Varadero.
03 mai 2011 Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Guama-excursie cu vizita la ferma de crocodili precum si vizitarea Parcului Natural Fiesta Campesina.
04 mai 2011 Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala Jeep Safari. In timpul acestei excursii veti vizita zona rurala tipica si veti admira vegetatia luxurianta si peisajele care va vor taia respiratia. De asemenea, veti vizita pestera Saturno care este considerata un loc unic si o minune naturala neintalnita in alta parte a lumii.
05 mai 2011 Varadero
Mic dejun la hotel. Timp liber. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si decolare din Havana la ora 20:20, cursa Air France. Sosire in Paris la ora 11:05 (in dimineata zilei de 6 mai). Imbarcare pentru cursa spre Bucuresti cu plecare la ora 15:25 si sosire in Bucuresti Otopeni la ora 19:15.

Excursii optionale:
Tur de oras Havana
Se pleaca de la hotel la ora 08:30, dupa micul dejun, spre orasul vechi unde se vor vizita cele patru piete principale ale Havanei: Piata Catedralei, Piata San Francisco de Asis, Piata Veche si Piata Armelor. In decursul vizitei la muzeul Romului Havana Club veti avea posibilitatea de a gusta romul autentic cubanez si veti putea afla cateva dintre secretele intregului proces de fabricatie al acestei bauturi. La ora 13:30 ne vom opri sa luam pranzul la renumitul restaurant "El PATIO". Dupa masa ne vom continua vizita la Universitatea din Havana, Cimitirul, Vechiul Palat Prezidential, Piata Revolutiei, Parcul Central si National. Vom avea timp la dispozitie pentru a face fotografii apoi ne vom intoarce la hotel.
Tarif: 51 EURO/pers
Jeep safari Discover Tour
In timpul acestei excursie veti vizita zona rurala tipica pentru a admira vegetatia luxurianta si peisajele care iti taie respiratia. De asemenea, veti vedea pestera Saturno - considerata un loc unic si o minune naturala neintalnita in alta parte a lumii. In continuare va veti opri in orasul Matanzas numit si «Orasul Podurilor», dupa care va veti plimba cu barca pe raul Canimar.
Tarif: 85 EURO/pers
Guama
Este inclusa vizita la ferma de crocodili Guama precum si vizitarea Parcului Natural Fiesta Campesina.
Pranzul este inclus.
Tarif: 64 EURO/pers
Cienfuegos Trinidad- cu autocarul
Cienfuegos-Trinidad-In Cienfuegos se vor vizita: Piata centrala, Promenada Prado si Palatul Valle, dupa care va veti continua vizita cu principalele atractii ale orasului Trinidad: Piata Mayor, Catedrala, piata principala. (dejunul este inclus in tarif)
Tarif: 75 EURO/pers
Plimbare cu catamaranul-Crucero del sol
La ora 08:30 se pleaca de la hotel cu autocarul catre portul Gaviota, unde va veti imbarca pe catamaran. Prima oprire va fi la ferma Cangrejo unde va veti bucura de cateva minute de inot cu delfinii, dupa care va veti indrepta spre Cayo Blanco cu o oprire in larg pentru cei care doresc sa faca snorkeling (echipamentul va fi furnizat de echipajul catamaranului). Pranzul il veti servi la Cayo Blanco, dupa care veti avea timp liber pentru inot si plaja. Dupa amiaza va veti intoarce la hotel. Pe tot parcursul excursiei puteti beneficia de "open bar" la bordul vasului.
Tarif: 95 EURO/pers
PREZENTARE V*************
MEMBRU
GRATUIT
V*************
8 478 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU EXCURSIE DE 1 MAI IN CUBA

SPECTACOL CU OPERA AIDA LA ARENA DIN VERONASPECTACOL CU OPERA AIDA LA ARENA DIN VERONA
SPECTACOL CU OPERA AIDA LA ARENA DIN VER...
Mars triumfal pe malurile lacului Garda: Celebra opera AIDA la Arena din Verona 08-13 iulie 2011 TARIFE EARLY ...
EUR 515
CIRCUIT PRIMAVARA  2011 IN MAROCCIRCUIT PRIMAVARA  2011 IN MAROC
CIRCUIT PRIMAVARA 2011 IN MAROC
CIRCUIT MAROC Compania AL ITALIA Perioada: 19.03-27.03.2011 Circuit 8 nopti/9 zile: ...
EUR 899
CIRCUIT EGIPTCIRCUIT EGIPT
CIRCUIT EGIPT
EGIPT, MISTERELE FARAONILOR CAIRO, LUXOR, ASWAN, HURGHADA PROGRAM AVION, 10 ZILE DATE DE PLECARE: 25.01, 22.02, ...
EUR 575
Sfintele Sarbatori de Pasti in CipruSfintele Sarbatori de Pasti in Cipru
Sfintele Sarbatori de Pasti in Cipru
Sfintele Sarbatori de Pasti in Cipru Program avion 23 APRILIE-26 APRILIE 2011 Tarif de la 285 euro/per/sejur 3 nopti ...
EUR 285
CIRCUIT IN JAPONIACIRCUIT IN JAPONIA
CIRCUIT IN JAPONIA
JAPONIA Tokyo/ Muntele Fuji/ Hakone/ Nagoya/ Toba-Insula Perlelor Mikimoto/Marele Altar de la Ise/ Nara/ Kyoto/ ...
EUR 2950
OFERTE SPECIALE  CHARTER DUBAI 2011OFERTE SPECIALE  CHARTER DUBAI 2011
OFERTE SPECIALE CHARTER DUBAI 2011
OFERTE SPECIALE CHARTER DUBAI CHARTER AVION, 7 NOPTI/ 8 ZILE DATE DE PLECARE: 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, ...
EUR 589
SEJUR PRIMAVARA IN MALLORCASEJUR PRIMAVARA IN MALLORCA
SEJUR PRIMAVARA IN MALLORCA
MALLORCA PENTRU TOTI PRIMAVARA 2011 Vizitati MALLORCA la preturi mici! Zbor DIRECT CHARTER / Pachete 7 nopti Plecari ...
EUR 325
EXCURSIE DE 1 MAI IN CUBA - PRODUSE SIMILARE