Inscrie firma »
Recuperare creante, facturi neachitate, credite restante

recuperare creante, facturi neachitate, credite restante

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare recuperare creante, facturi neachitate, credite restante

Serviciile oferite de catre societatea noastra constau in:
(a) evidenta si gestiunea facturilor emise in scopul asigurarii unui cash flow ce poate sustine finantarea afacerii desfasurate;
(b) colectarea facturilor atit pentru persoane juridice romane cit si pentru cele straine care nu au sau nu doresc deschiderea de reprezentante in Romania;
(c) recuperarea creante (i) pe cale amiabila si (ii) pe cale judecatoreasca. .

Modalitati de colaborarea
Aria de acoperire
Societatea noastra poate presta serviciul de recuperare creante in mun. Bucuresti cit si in restul judetelor Romaniei.

Procedura extra-judiciara
Cu toate ca este cea mai ieftina si rapida metoda de recuperare a creantelor, procedura extra-judiciara este adeseori neglijata de multe companii de recuperare creante precum si de cabinetele de avocatura.
In acest sens va precizam ca scopul procedurii extra-judiciare sa ne ofere maximul de informatii despre debitori privind situatia lor financiara, disponibilitatea de a a achita debitul cit si durata estimativa a recuperarii.
De asemenea, aceasta procedura va sublinia debitorii care sunt insolvabili si pentru care se impune deschiderea directa si neintirziata a procedurii de faliment (finalitatea acesteia fiind minim deducerea creantei din impozitul pe profit precum si atragerea raspunderii asociatilor si administratorilor firmei debitoare cu bunurile proprii) sau inceperea neintirziata a procedurii judiciare / executare silita, ceea ce va duce la scurtarea timpului de recuperare a creantelor.
In esenta, procedura extra-judiciara consta intr-un sistem de notificari, contacte telefonice cit si personale cu factorii de conducere a debitorului, fiind stiut faptul ca abordarea acestora poate determina intelegerea corecta si integrala a consecintelor neplatii debitelor. De asemenea, se pot obtine informatii importante despre activitatea acestora astfel ca se poate face un profil financiar care poate fi utilizat la estimarea unei rate de succes.



Procedura judiciara
In ceea ce priveste desfasurarea procedurii judiciare putem preciza ca aceasta este sustinuta si supravegheata de catre cabinetele de avocatura cu care societatea noastra colaboreaza.
Astfel, actiunile judiciare de recuperare a creantelor sunt inaintate instantelor competente in temeiul procedurii de urgenta prevazuta de OG 5 / 2001 ceea ce asigura o durata minima de timp pina la obtinerea titlului executor.
Imediat dupa solutionarea favorabila a dosarelor sentinta astfel obtinuta se investeste cu titlu executoriu in vederea inceperii recuperarii pe cale amiabila a creantei sau pornirii procedurii de executare silita.
Consideram ca probatoriul minim necesar desfasurarii cu succes la procedurii judiciare trebuie sa contina urmatoarele acte:
(i) Contractele intervenite intre parti;
(ii) fisa clientului ce contine centralizarea facturilor emise precum si al platilor efectuate;
(iii) xerocopii ale facturilor emise de catre Companie;
Pentru o mai buna desfasurare a procedurii judiciare societatea noastra beneficiaza de colaborarea a mai multor cabinete de avocatura care o practica indelungata in domeniul recuperarii de creante, avocatii desemnati sa lucreze permanent cu societatea noastra avind cunostinte de specialitate atit in domeniul financiar contabil si cel al insolventei comerciale cit si in domeniul tranzactilor comerciale complexe cu debitorii persoane juridice.
Ca o ultima etapa a recuperarii de creante, executarile silite sunt pornite doar in cazuri extreme si anume atunci cind toate celelalte demersuri amiabile si judiciare nu reusesc sa-i atinga scopul. In acest sens, in baza informatiilor si evaluarii efectuate in urma implementarii operatiunilor de tracing, executarea silita este in mod precis directionata catre acele bunuri si venituri deja identificate ceea ce elimina procedurile si timpul necesare identificarii bunurilor de catre executorul judecatoresc.
Putem preciza ca pentru fiecare zona in care desfasuram activitati de recupeare creante am identifica Birouri de Executori a caror eficienta a fost probata in cursul colaborarii noastre de pina acum atit de societatea noastra cit si anterior inceperii activitatii acesteia, de catre cabinetele de avocatura colaboratoare.
PREZENTARE C*****************
MEMBRU
GRATUIT
C*****************
9 104 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Recuperari datorii

RECUPERARE CREANTE, FACTURI NEACHITATE, CREDITE RESTANTE ESTE LISTAT IN:

RECUPERARE CREANTE, FACTURI NEACHITATE, CREDITE RESTANTE - PRODUSE SIMILARE