Inscrie firma »
Instrument multifunctional cu baterii PMTS 01-12V

Instrument multifunctional cu baterii PMTS 01-12V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 299.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Instrument multifunctional cu baterii PMTS 01-12V

Un instrument pentru un numar infinit de lucrari

Unealta multifunctionala cu acumulator PMTS 01-12V are o multime de caracteristici. Echipat cu o baterie puternica de 12 V litiu-ion, accesorii utile si o varietate de unelte diferite, acest multifunctional fara fir asigura rezultate perfecte pentru o gama larga de lucrari de precizie in interior si in exterior. Cu combinatia imbatabila de versatilitate, libertate fara fir si usurinta in utilizare, PMTS 01-12V este recomandat atat pentru mestesugarii profesionisti, cat si pentru pasionatii de bricolaj si amatori. Oriunde exista o nevoie sau o activitate de desfasurat, acest multitalent este gata de actiune in orice moment.


Reglarea vitezei in 7 trepte pentru taiere, polizare, frezare, gravura, lustruire, degrosare si curatare

Fie ca este vorba de lucrari delicate de arta sau de sticla, de lucrari de precizie in prelucrarea lemnului, metalului si aluminiului, de netezirea marginilor aspre, de desprafuire in sectorul auto sau de reparatii cosmetice minore in casa sau in gradina - unealta universala usoara va deschide posibilitati aproape nelimitate cu ajutorul uneltelor si accesoriilor incluse in pachetul de livrare. Dati frau liber creativitatii. Pe langa multe alte aplicatii, unealta de precizie multifunctionala este ideala pentru slefuirea, razuirea, gaurirea de gauri mici, taierea, frezarea, canelarea, gravarea, curatarea, degresarea si lustruirea obiectelor din sticla, lemn, metal, plastic, piatra, ceramica sau piele.


Domeniul de aplicare complet al livrarii dintr-o singura privire:

PMTS 01-12V instrument rotativBaterie litiu-ion de 12 V (2,0 Ah)Incarcator cu indicator al nivelului de incarcareCheie de strangere4 discuri de slefuit (oxid de aluminiu si carbura de siliciu)16 discuri de taiere2 biti de gravura (cu varf de diamant)5 capete de slefuire din oxid de aluminiu5 clesti pentru varfuri de scule: 1,0 mm / 1,6 mm / 2,0 mm / 2,4 mm / 3,2 mm6 burghie rotative HSS: 2 x 1,0 mm / 1 x 1,6 mm / 1 x 2,0 mm / 1 x 2,4 mm / 1 x 3,2 mm3 freze HSS2 mandrine pentru roti de taiere/slefuire1 mandrina pentru atasamentul de lustruire2 perii de perii (din plastic)1 perie de alama3 accesorii de lustruire1 geanta de transport, inclusiv suport pentru scule si insertii de sortare


Setul de accesorii din 51 de piese in detaliu

Setul de accesorii din 51 de piese al sculei rotative PMTS 01-12V va ofera intotdeauna scula potrivita pentru nenumarate aplicatii. Atasamentele si accesoriile individuale sunt enumerate mai jos, ordonate in functie de aplicatie:

Rectificare / Ascutire

4 x discuri de slefuit
Discurile de rectificat sunt fabricate din materiale deosebit de rezistente (oxid de aluminiu si carbura de siliciu). Acestea sunt perfecte pentru prelucrarea lemnului sau pentru slefuirea metalului sau a plasticului.5 x pietre de slefuit din oxid de aluminiu
Cele cinci capete abrazive cu forme diferite, fabricate din oxid de aluminiu dur, sunt cunoscute pentru uzura redusa si, prin urmare, pentru durabilitatea lor indelungata. Acestea sunt potrivite pentru ascutirea lamei si pentru lucrul pe piatra sau ceramica.

Lustruire / Curatare / Indepartare rugina

3 x accesorii de lustruire, 2 x perii de perii (plastic), 1 x perie de alama
Discurile de lustruire din pasla sunt ideale pentru lustruirea bijuteriilor valoroase din aur sau argint, precum si a suprafetelor din metal sau plastic. In cazul in care murdaria este putin mai incapatanata, se folosesc perii de plastic. Peria de alama este recomandata pentru indepartarea petelor mai mici de rugina, de exemplu in sectorul auto.

Taiere / Separare

16 x discuri de taiere
Cu ajutorul discurilor de taiere rezistente din hartie ingrosata, se pot taia cu precizie lemnul subtire, foaia de metal sau plasticul. suruburile sau cuiele subtiri care ies in afara pot fi, de asemenea, taiate.

Frezare / gravura

3 x freze HSS, 2 x gravuri (cu varf de diamant)
Freza HSS este ideala pentru a ruleta uniform forme in lemn sau plastic. Pe de alta parte, freza cu capatul sferic este cel mai bine utilizata pentru cavitati si adancituri. Cu ajutorul celor trei varfuri de gravura cu varf de diamant, piesele de lucru din lemn, sticla, ceramica, metal, piatra, piele sau plastic pot fi decorate sau inscriptionate individual.

Foraj

6 x burghie rotative HSS (2 x 1,0 mm / 1 x 1,6 mm / 1 x 2,0 mm / 1 x 2,4 mm / 1 x 3,2 mm)
Cu burghiele rotative HSS puteti face gauri precise in metal, lemn sau plastic.

Mandrine de prindere si cheie pentru schimbarea sculei

3 x mandrine pentru discuri de taiere / discuri de slefuire / dispozitive de lustruire
Pentru fixarea accesoriilor de lustruire, a discurilor de taiere si a discurilor de slefuit.5 x clesti de prindere (1,0 mm / 1,6 mm / 2,0 mm / 2,4 mm / 3,2 mm)
Pentru fixarea burghielor rotative si a altor accesorii pentru unelte.1 x cheie de mandrina
Pentru schimbarea rapida a varfurilor sculelor.

Baterie litiu-ion, statie de incarcare, husa de transport

1 x baterie litiu-ion de 12 V (2,0 Ah)
Baterie puternica litiu-ion cu durata lunga de viata si buton de eliberare practic pentru schimbarea rapida a bateriei, fara efect de memorie si fara autodescarcare. Acumulatorul de 12V 2Ah poate fi combinat in mod flexibil cu burghiul/aparatajul fara fir PSCS 11-12V de la Trotec.1 x incarcator
Pentru incarcarea bateriei litiu-ion incluse. Doua LED-uri colorate ofera informatii despre starea de incarcare (rosu: baterie in curs de incarcare - verde: baterie incarcata).1 x Caz de transport
Cu geanta practica de transport, care include suport pentru scule si insertii de sortare, aveti intotdeauna toate accesoriile si accesoriile la indemana si bine depozitate.

Un instrument pentru prelucrarea lemnului, metalului, bijuteriilor, materialelor plastice, pielii, ceramicii si sticlei.

Fie ca este vorba de lucrari de retusuri, modelaj, lucrari de artizanat, decoratiuni sau reparatii - posibilitatile de utilizare a PMTS 01-12V sunt aproape nelimitate.

Taiere

Pentru lucrari de restaurare sau reparatii, discurile de taiere va permit sa taiati si sa taiati materiale precum lemnul, plasticul sau metalul.

slefuire

Petele inestetice de pe mobila veche si suprafetele zgariate din lemn, metal sau otel pot fi netezite din nou cu ajutorul discurilor si capetelor de slefuit. Este la fel de usor sa lucrati pe piatra sau ceramica si sa debavurati gresia, sticla sau alte materiale fragile.

Frezare

Frezele incluse sunt la fel de potrivite pentru frezarea de matrite sau caneluri in modelism, precum si pentru convexare sau scobire, de exemplu, in prelucrarea creativa a metalelor sau a bijuteriilor.

Gravare

Decorarea curelelor din piele sau gravarea de initiale pe un portofel din piele este doar una dintre multele posibilitati pe care vi le deschid bitii de gravura cu varf de diamant. De asemenea, puteti personaliza paharele sau decora paharele de vin cu numele invitatilor dumneavoastra.

Lustruire

Plasticul si metalele pretioase, cum ar fi aurul sau argintul, stralucesc intr-o splendoare noua in cel mai scurt timp cu ajutorul accesoriilor de lustruire. Punctele de crom plictisitoare de pe biciclete, masini si motociclete pot fi, de asemenea, lustruite pana la stralucire.

Indepartarea ruginei

In sectorul auto, peria de alama indeparteaza micile pete de rugina si ajuta comorile vechi sa straluceasca din nou. Uneltele, piesele de masini sau lampile de gradina pot fi, de asemenea, reconditionate partial la fel de usor daca au acumulat rugina in timp.

Foraj

Fie ca este vorba de modelism, de prelucrarea lemnului sau de bricolaj - burghiele rotative HSS pot fi utilizate pentru a face gauri fine in benzi de lemn sau in placi subtiri sau deschideri pentru trecerea cablurilor sau a firelor.


PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
127 008 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU INSTRUMENT MULTIFUNCTIONAL CU BATERII PMTS 01-12V

Unealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-20V, Lumina LED, Mandrina rapida cu blocareUnealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-20V, Lumina LED, Mandrina rapida cu blocare
Unealta multifunctionala cu acumulator T...
Un reductor robust cu 2 trepte asigura la PSCS 11‑12V o transmitere optima, reglabila liniar a fortei motorului ...
RON 420
Accesoriu pentru multifunctionala PMTS - set 1 UniversalAccesoriu pentru multifunctionala PMTS - set 1 Universal
Accesoriu pentru multifunctionala PMTS -...
Ca si unealta de schimb sau pentru completarea aplicatiilor uneltei dvs. multifunctionale: "setul 1 Universal" este ...
RON 59
Unealta multifunctionala Trotec PMTS 10-230V, Putere motor 300W, 12 Pozitii de lucruUnealta multifunctionala Trotec PMTS 10-230V, Putere motor 300W, 12 Pozitii de lucru
Unealta multifunctionala Trotec PMTS 10-...
Pornirea lina a sculei PMTS 10-230V garanteaza un start fara recul al motorului cu o putere de 300 wati, care nu pierde ...
RON 239
Unealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-12V, Lumina LED integrata, 12 Pozitii de lucruUnealta multifunctionala cu acumulator Trotec PMTS 10-12V, Lumina LED integrata, 12 Pozitii de lucru
Unealta multifunctionala cu acumulator T...
Un multitalent flexibil, pentru renovari pretentioaseMotorul puternic al sculei PMTS 10-12V, cu pornire lina integrata, ...
RON 249
Unealta multifunctionala Trotec PMTS 01-230V,  Putere motor 170W, Viteza de rotatie 6 trepteUnealta multifunctionala Trotec PMTS 01-230V,  Putere motor 170W, Viteza de rotatie 6 trepte
Unealta multifunctionala Trotec PMTS 01-...
Scula multifunctionala Trotec PMTS 01-230V este ideala in prelucrarea lemnului, aluminiului si metalului, pentru taiere, ...
RON 209
Accesoriu pentru multifunctionala PMTS - set 2 Renovare BaieAccesoriu pentru multifunctionala PMTS - set 2 Renovare Baie
Accesoriu pentru multifunctionala PMTS -...
Cu acest set de 13 accesorii pentru taiere, razuire si slefuire, sunteti dotat pentru orice amenajare a baii.Placa delta ...
RON 59
Accesoriu pentru multifunctionala PMTS - set 3 Banda abraziva triunghiularaAccesoriu pentru multifunctionala PMTS - set 3 Banda abraziva triunghiulara
Accesoriu pentru multifunctionala PMTS -...
Hartiile de slefuit triunghiulare, fixate cu arici, de calitate Trotec, vor fi livrate in diferite granulatii si se ...
RON 29
Mini ferastrau circular cu acumulator TROTEC PCSS 05-20 V, Acumulator 20V, Turatie mers in gol 3150 rpmMini ferastrau circular cu acumulator TROTEC PCSS 05-20 V, Acumulator 20V, Turatie mers in gol 3150 rpm
Mini ferastrau circular cu acumulator TR...
Puternic, usor de manuit, compact si fara cabluMini ferastraul circular cu acumulator PCSS 05‑20V cu o viteza de ...
RON 749
Polizor unghiular cu acumulator PAGS 21-115, Acumulator 4 Ah, Viteza max. discuri 80 m/sPolizor unghiular cu acumulator PAGS 21-115, Acumulator 4 Ah, Viteza max. discuri 80 m/s
Polizor unghiular cu acumulator PAGS 21-...
Datorita capului durabil al angrenajului din aluminiu turnat sub presiune, polizorul unghiular cu acumulator PAGS 21-115 ...
RON 649

INSTRUMENT MULTIFUNCTIONAL CU BATERII PMTS 01-12V ESTE LISTAT IN: