Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
GUPI, Porcusorul de Guineea inteligent, robotizat - versiunea 3

GUPI, Porcusorul de Guineea inteligent, robotizat - versiunea 3

Tip produs: jucarie robotizata | Porcusorul Guineea robotizat
 

Prezentare GUPI, Porcusorul de Guineea inteligent, robotizat - versiunea 3

Cel mai potrivit cadou pentru copii care isi doresc un animalut de companie numai al lor, dar sunt prea mici sau neglijenti ca sa aiba grija de unul viu! Un companion de joaca ideal pentru "piticii" Dvs., care nu cere de mancare si mai ales nu face mizerie si nu emana mirosuri neplacute.
GUPI e un porcusor de Guineea robotizat, care arata si se poarta intocmai ca unul real!
Are o mare autonomie si independenta, se plimba prin casa fara insa a se ciocni de toate obiectele, datorita senzorilor plasati in ochi, sau fara a cadea de pe masa sau pe scari, datorita senzorilor de la picioare.
E atat de inteligent incat poate umbla printr-un labirint si puteti fi siguri ca va nimeri iesirea!
Veti gasi poate pe internet diferite variante ale lui GUPI, dar aceasta versiune e cea mai recenta si cea mai mare ca dimensiuni. Principala diferenta fata de versiunile anterioare consta in bateriile de mare capacitate si rezolvarea tuturor problemelor legate de chip-ul ce-i asigura acum un comportament specific tovarasilor sai vii, fiind pus pe joaca: daca nu va jucati cu el, va deveni trist si speriat si se va ascunde la "loc intunecat si rece"! Daca il veti inconjura cu atentia si dragostea Dvs.,a tunci si el va fi bucuros. n plus, el aude si va reactiona la voci si sunete, in functie de starea lui de spirit. Daca e vesel, va veni fuga la Dvs. atunci cand il chemati; atunci cand e speriat, nu suporta zgomote si va fugi de ele. Cand e vesel, va urmari un spot luminos, astfel incat il puteti conduce oriunde doriti. Cand ii e foame, il puteti hrani (a se citi "reincarca bateriile") prin intermediul unui mic morcov, iar apoi va fi si mai dispus de joaca! GUPI creeaza astfel un efect de legatura de tip Tamagochi.
Chip-ul cu care e dotat e personalizat si unic, astfel incat cand alti GUPI sunt in preajma, vor avea un comportament de curiozitate reciproca si vor invata treptat sa se accepte unul pe celalalt, sa imparta hrana (reincarcarea bateriilor) si cum sa se joace impreuna.
Dar ce face GUPI la modul concret?
La baza are patru picioare/roti (integrate una in cealata in mod ingenios), care ii permit sa se deplaseze in orice directie (inainte-inapoi, stanga-dreapta). Senzorii cu infrarosu din ochi si de pe nas il ajuta sa-si gasesca drumul si sa nu se ciocneasca de toate cei ies in cale.
Senzorii luminosi din ochi ii comunica lui GUPI cand e intuneric.Un senzor din corp ii comunica daca se afla in pozitie orizontala (deci se poate deplasa) sau verticala (atunci cand e tinut in brate). Un senzor de presiune de pe spate il face sa stie cand e mangaiat. Un senzor identic plasat intre ochi il poate trimite la culcare sau sa-l trezeasca atunci cand e atins. Morcovul trimite la apasarea unui buton o raza luminoasa pe care GUPI o va urma, totodata joaca rolul de hrana prin reincarcarea bateriilor.
Miscarile lui GUPI sunt amuzante de privit, parand intamplatoare (urmeaza modelul cuverturii sau ademenirea cu morcovul) si nu sunt zgomotoase. Picioarele (rotile) lui GUPI au nevoie de un anumit grad de netezire a suprafetei pe care se plimba, asa ca uneori va trebui sa-l ajutati sa depaseasca mici astfel de obstacole.
Scoate o multime de sunete adaptate situatiei in care se afla, toate bine reproduse, de la oftaturi cand e mangaiat pana la zgomote de "Haplea" atunci cand ii e foame si e hranit.
GUPI invata pe parcurs, dar nu trebuie sa stati mereu cu grija lui, fiindca el isi vede de ale lui sau doarme.Nu trebuie insa sa uitati ca trebuie sa-l mangaiati cat mai mult la prima pornire si sa-l ajutati la primele obstacole intalnite din viata lui. E ca un copil nou-nascut, care invata sa se poarte si sa umble si care are nevoie de atentia parintilor sai!
Durata de actiune a bateriilor: in practica, obtineti o autonomie cam de jumatate de ora la fiecare reincarcare. Nu pare prea mult, dar nu trebuie sa uitati ca dupa un minut sau doua de explorare fara a fi bagat in seama (daca de exemplu copilul Dvs. a plecat sau a uitat de el), GUPI se duce la culcare. La modul la care e folosit de obicei intr-o familie, e de ajuns sa-l incarcati peste noapte.

Dezvoltati in copilul Dvs. sentimentul de grija fata de altii si oferiti-i in acelasi timp un companion perfect de joaca!
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
245 895 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cadouri unice - deosebite - traznite

PRODUSE ASEMANATOARE CU GUPI, PORCUSORUL DE GUINEEA INTELIGENT, ROBOTIZAT - VERSIUNEA 3

Minge de golf teleghidataMinge de golf teleghidata
Minge de golf teleghidata
Daca jucati golf, ati pus-o! Va veti distra de minune cu glumele facute partenerilor Dvs. Doar inlocuiti-le discret ...
Papagalul PEPE, alimentat USB sau cu bateriiPapagalul PEPE, alimentat USB sau cu baterii
Papagalul PEPE, alimentat USB sau cu bat...
PRODUS NOU! Spre deosebire de POLLY, care este un mitocan, acest nou reprezentant al speciei papagalilor face ceea ...
Breloc analizor alcool cu lanterna si cronometruBreloc analizor alcool cu lanterna si cronometru
Breloc analizor alcool cu lanterna si cr...
Nimeni nu spune sa nu "consumati" ceva alcool din cand in cand. Numai nu la volan! Si daca totusi ati pacatuit cu o bere ...
Ceas desteptator socantCeas desteptator socant
Ceas desteptator socant
Va treziti greu sau deloc atunci cand ceasul suna? Aveti asfel de cunostiinte pe care vreti sa le dinamizati sau sa le ...
PISTOALE LASER SOCANTEPISTOALE LASER SOCANTE
PISTOALE LASER SOCANTE
PRODUS NOU !!! Din gama de ultima moda a jocurilor socante, va prezentam unul dintre cele mai tari jocuri: PISTOALELE ...
Camera wireless mascata in ceas desteptator cu receiverCamera wireless mascata in ceas desteptator cu receiver
Camera wireless mascata in ceas destepta...
Ceas desteptator clasic, cu design modern si cu o SURPRIZA ASCUNSA: mascata cu grija in baza ceasului se afla o CAMERA ...
Pistoale LaserPistoale Laser
Pistoale Laser
Daca ati jucat sau invidiat pe cei care joaca Paint Ball, atunci cu siguranta veti aprecia acest joc cu pistoale cu ...
Breloc in forma de inima pentru fotografii digitaleBreloc in forma de inima pentru fotografii digitale
Breloc in forma de inima pentru fotograf...
PRET EXCEPTIONAL: 79,99 RON! (Pret vechi = 94,99 RON) Cel mai placut, estetic si la indemana mod de a purta cu Dvs. ...
ZOMBIE-ul care se tarasteZOMBIE-ul care se taraste
ZOMBIE-ul care se taraste
Acesta e un produs demn de albumul "Thriller"! Zombie-ul care se taraste nu are picioare. Se taraste numai, ...

GUPI, PORCUSORUL DE GUINEEA INTELIGENT, ROBOTIZAT - VERSIUNEA 3 ESTE LISTAT IN: