Inscrie firma »
Optimizare site si promovare site pentru Google

Optimizare site si promovare site pentru Google

Tip produs: otimizare site | promovare site
Telefon: click aici0733.933.930
Producator: UPPER
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Iuliana Draghici
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Optimizare site si promovare site pentru Google

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si calitatii traficului unui web site, venit de la motoarele de cautare pe cale naturala (din paginile de rezultate ale cautarii, pentru anumite cuvinte cheie urmarite).

Pentru a creste relevanta unui web site pentru motoarele de cautare, expertul SEO Upper ia in considerare modul in care functioneaza algoritmii motoarelor de cautare precum si volumul de cautari al cuvintelor cheie pentru care se urmareste o pozitie in Top 10. In functie de aceste informatii se concepe strategia de optimizare a site-ului.

Optimizarea onpage pentru motoarele de cautare implica atat o parte technica precum verificarea codului, a prezentarii si a structurii web site-ului pentru ca acesta sa corespunda cerintelor motoarelor de cautare si rezolvarea problemelor care ar putea impiedica programele de indexare ale motoarelor de cautare sa capteze in totalitate web site-ul, cat si o parte creativa prin conceperea unui continut unic pentru web site, care sa fie usor indexabil de catre robotii motoarelor de cautare, dar si atragator si interesant pentru utilizatori.

Optimizarea offpage pentru motoarele de cautare implica construirea unei retele solide si relevante de link-uri unidirectionale sau multidirectionale. Scopul optimizarii offpage este acela de a atrage cat mai multe voturi pozitive si valoroase din partea altor site-uri din mediul www pentru a urca in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, pentru cuvintele cheie urmarite.

Desi atat SEO onpage si SEO offpage pot aduce o imbunatatire a traficului, efectul maxim se obtine prin combinatia acestor doua metode de optimizare.
PREZENTARE Upper SRL
LIGHT
MEMBER
Upper SRL
1 780 accesari
Persoana de contact: Iuliana Draghici
Adresa postala: Bisericii Ortodoxe nr.28
Localitate: Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: click aici 0733.933.930
Website:

Activitate firma: optimizare site - promovare site - web design

PRODUSE ASEMANATOARE CU OPTIMIZARE SITE SI PROMOVARE SITE PENTRU GOOGLE

Optimizare SiteOptimizare Site
Optimizare Site
Serviciile de optimizare site oferite de noi (optimizare meta tag-uri si alt tag-uri, continut site, design, cod, dupa ...