Inscrie firma »
R****************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
BRATARA MAGNETICA CU INSERTIE DE CUPRU ENERGETIX COD 1360

BRATARA MAGNETICA CU INSERTIE DE CUPRU ENERGETIX COD 1360

Tip produs: BARATARA CUPRU | CUPRO-MAGNETO-TERAPIA | ANTIINFLAMATOR NATURAL
Producator: ENERGETIX GERMANIA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BRATARA MAGNETICA CU INSERTIE DE CUPRU ENERGETIX COD 1360

CUPRO-MAGNETO-TERAPIA

Cupro-magneto-terapia

Ati observat si dumneavoastra ca unii oameni poarta bratari de cupru (care lasa o urma verzuie la incheietura mainii), cupru este unul din metalele cu cea mai mare conductivitate, si multe persoane care poarta acest metal si sufera de dureri reumatice, de artrita si migrene se simt mult mai bine.
Bratarile de cupru sunt disponibile de multa vreme si exista o cerere constanta pentru ele, dar noile bratari Exergetix - care combina cuprul cu magnetii, aparute in ultimii ani, au din ce in ce mai mare cautare, datorita efectelor benefice asupra sanatatii.
Bratarile de cupru cu magneti functioneaza in doua feluri :
a). cupru prezent in organismul uman in cantitati mici ajuta impotriva infectiilor, fiind implicat in formarea celulelor rosii ale sangelui si sprijina asimilarea fierului, care este indispensabil pentru functionarea organismului. Purtarea de bratari de cupru poate lasa urme verzui la incheietura mainii - aceasta este o reactie naturala care se produce intre pielea dumneavoastra si cupru, urma indepartandu-se usor prin spalarea cu sapun.
b) prin purtarea unei bratari sau a unui colier magnetic, se creeaza un mic curent electromagnetic in organism. Daca purtati bratara la incheietura mainii stangi, actionati asupra altor meridiane decat daca o purtati la mana dreapta. Incercati pe ce mana efectele sunt mai puternice.


Cupro-magneto-terapia
»Ati observat ca unii oameni poarta bratari de cupru, care lasa o urma verzuie la incheietura mainii?
»Cuprul este unul din metalele cu cea mai mare conductivitate, si multe persoane care poarta acest metal si sufera de dureri reumatice, de artrita si migrene se simt mult mai bine.
»Cuprul nu serveste doar la... ingreunarea buzunarelor si portofelelor noastre cu monede,ci este chiar un metal indispensabil organismului avand si o cu totul alta folosinta.

»Bratarile de cupru sunt disponibile de multa vreme si exista o cerere constanta pentru ele, dar noile bratari Exergetix - care combina cuprul cu magnetii, au efecte benefice asupra sanatatii.
»Cuprul prezent in organismul uman in cantitati mici ajuta impotriva infectiilor, fiind implicat in formarea celulelor rosii ale sangelui si sprijina asimilarea fierului, care este indispensabil pentru functionarea organismului.
»Purtarea de bratari de cupru poate lasa urme verzui la incheietura mainii - aceasta este o reactie naturala care se produce intre pielea dumneavoastra si cupru, urma indepartandu-se usor prin spalarea cu sapun.

Doza zilnica recomandata: 1,5-3 mg.

Surse

Crustacee, ficat, legume verzi, ciuperci, fasole verde, nuci, seminte, cereale complete si cacao pudra.
Cupru - Roluri si caracteristici

»are un rol important in producerea enzimelor care protejeaza organismul impotriva anumitor substante toxice (radicali liberi, cadmiu);
»intervine in formarea tesutului conjunctiv de baza care serveste la elaborarea unei multitudini de alte tesuturi;
»participa la producerea de energie;
»contribuie la absorbtia fierului, prevenind deci anemia;
»este implicat in producerea de substante neurochimice indispensabile bunei functionari a creierului;
»influenteaza functionarea muschilor, a nervilor si a sistemului imunitar;
»diminueaza producerea histaminei, ceea ce reduce manifestarile alergice
Magneto-terapia

* Este inainte de toate o terapie naturala, fara proceduri complexe sau complicate ale tratamentelor medicale obisnuite.
* Este cea mai simpla, cea mai ieftina, cea mai nedureroasa si cea mai sigura terapie cunoscuta.
* Prin magneto-terapie nu se ia nici un medicament.
* Magnetul este singurul instrument care se foloseste - nu e nici o magie.

Campul magnetic este creat de magnet, care trece fara pericol prin piele, tesuturi si oase.
Indrumarile in magneto-terapie sunt mult mai simple, iar metodologia este mai sigura decat in cazul multor alte terapii.
Desi a fost folosita din cele mai vechi timpuri, magneto-terapia este folosita mai ales incepand cu secolul al XVIII-lea, primele cercetari facandu-se abia in jurul anilor 1790-1800. In ultimul deceniu se pune din ce in ce mai mult accentul pe terapiile alternative, mai putin sau deloc agresive fata de tratamentele alopate. Abia acum s-a redescoperit cu adevarat si magneto-terapia. In spitale, in clinici, in sanatoriile balneare se foloseste magneto-terapia, facandu-se sedinte mai ales in cazul bolilor de oase, artero-sclerozei, reumatism, etc.

EXERGETIX - prin bijuteriile magnetice - va aduce aceasta terapie la indemana dumneavoastra, sub forma unor bijuterii deosebit de moderne si aspectoase, care au inglobate in ele si magneti. Le veti gasi in colectii sub forma de : bratari, coliere, cercei, pandantive.
Prin purtarea bijuteriilor ENERGETIX veti fi elegant(a) dar, in acelasi timp, veti purta permanent asupra dumneavoastra si cei doi magneti, ceea ce va va scuti de nenumarate neplaceri: insomnii, stres, depresii, dureri reumatismale, dureri menstruale sau ameliorand si grabind vindecarea in : entorse, inflamari ale incheieturilor, artroza, fracturi ale oaselor, leziuni, rupturi de ligamente. Tipuri de magneti
O definitie simpla spune : magnet este tot ce atrage fierul. Magnetii se compun
Ce este magnetul.din milioane de molecule care se aduna in grupe numite domenii.Fiecare domeniu se comporta ca un magnet mineral cu pol nordic si pol sudic. Cand domeniile se aliniaza in aceeasi directie, puterea acestora se uneste, formand un magnet mai mare.In fier exista multe domenii care se pot alinia in aceeasi directie, adica magnetiza.Domeniile in materialele plastice, cauciuc, lemn si alte materiale sunt imprastiate dezordonat, astfel incat campurile magnetice se anuleaza unul pe altul, si de aceea aceste materiale nu se pot magnetiza.
Magnetii naturali - denumiti bare magnetice - se formeaza atunci cand lava topita, care contine fier sau oxizi de fier, se raceste si se magnetizeaza sub actiunea fortei magnetice a Pamantului.
Electromagnetii sunt facuti dintr-un miez de metal inconjurat de fire izolate care conduc curentul.
Magnetii permanenti sunt magnetii care se magnetizeaza fara adaos constant de electricitate, in care domeniile sunt aliniate permanent.
Tipurile de magneti permanenti folositi cel mai des :

*
Magneti de ferita se mai numesc si magneti feritici sau ceramici, deoarece se obtin prin presarea prafului de feritaintr-o bara, prin utilizarea unei prese puternice la temperaturi inalte. Acesti magneti pot avea practic orice forma si dimensiune si se magnetizeaza in forma finala.
*
Ferita de bariu - este o legatura de bariu si fier.
*
Ferita de strontiu - este o legatura de strontiu si fier.
*
Magnetul de neodimiu este cel mai puternic tip de material magnetic. Este compus dintr-un amestec al unui element rar, neodimiul, cu fier si putin bor. Acest material este foarte scump si de aceea se toarna doar pe suprafete mai mici.

Magnetii de neodimiu se folosesc cel mai des la bijuterii, pentru ca pastreaza foarte bine magnetismul si pierd doar o mica parte din putere.
Cel mai mare magnet
Pamantul este cel mai mare magnet din apropierea noastra.
Toata lumea vie - plante, animale si oameni se afla sub influenta magnetismului pamantului, el fiind indispensabil lumii vii, la fel ca si apa, aerul, hrana si lumina zilei.
Influenta soarelui asupra pamantului este confirmata prin masuratori care au aratat ca in timpul zilei influenta magnetica a soarelui este cu aproximativ 0,1 Gauss mai puternica in timpul noptii.
Campul magnetic al soarelui este de 100 de ori mai mare decat al pamantului.
Magnetismul mentine echilibrul in galaxie - magnetismul galactic actioneaza si asupra lumii vii de pe pamant.
Oamenii de stiinta de la Institutul Smithsonian SUA au dovedit ca rechinii isi absorb cea mai mare parte a energiei din cosmos, mai degraba decat din hrana.
De asemenea, este interesant ca in anumite locuri de pe Pamant intensitatea campului magnetic este mai mare - spre exemplu in Loudes - Franta si Sedona - SUA. Aceste locuri au devenit un punct de atractie turistic tocmai datorita faptului ca turistii se simt mult mai bine si se refac dupa o perioada mai mare de stress.
Oamenii de stiinta au cercetat si demonstrat cu dovezi geologice micsorarea campului magnetic al pamantului cu 50% in ultimii 500 de ani, el masurand in prezent aproximativ 0,5 Gauss.
Omul de stiinta si omul de stat Alexandre von Humboldt, in decursul unei expeditii in Amercica de Sud (1799-1804) a descoperit ca puterea campului magnetic al pamantului variaza de la 0,3 Gauss la ecuator pana la 0,7 Gauss la Poli.
Faptul ca expunerea la campul magnetic terestru joaca un rol principal in ceea ce priveste starea sanatatii noastre a fost confirmat atunci cand primii astronauti s-au intors din spatiul bolnavi.
Problemele de sanatate erau intocmai afectiunile aparute din cauza carentei de calciu si alte minerale, conducand la dereglari metabolice si simptome precum melancolia, depresia grava, somnolenta, diverse dureri. Problema s-a rezolvat imediat ce NASA a instalat magneti in statie si pe navele cosmice.
Reducerea campului magnetic
Magnetismul terestru se poate reduce sau ecrana din cauza unor elemente perturbatoare din mediul inconjurator, micsorandu-se astfel si actiunea acestuia asupra organismului nostru, lucru care duce la aparitia unor simptome cum ar fi : dureri de cap, oboseala, dereglari de circulatie.
Cladirile din beton armat, constructiile din metal, drumurile din asfalt, automobilele, trenurile, avioanele pot micsora efectul campului magnetic terestru la jumatate sau chiar mai mult.
Efecte daunatoare provin si de la "smogul electronic" - electrosmogul : curent alternativ, aparatura electronica, unde radio si TV, telefoane mobile, lumini fluorescente, aparate de uz casnic si multe alte surse.

Prin folosirea produselor magnetice putem compensa partial sau micsora aceste efecte negative.
Polaritatea si actiunea magnetilor
Magnetii au doi poli : polul nordic sau negativ (YIN) si polul sudic sau pozitiv (YANG). Polii opusi se atrag, poli de acelasi fel se resping. Unii producatori marcheaza polii magnetilor mari prin culori (nordic prin albastru, alb sau verde si sudic prin rosu sau negru).
Polul nordic este considerat ca avand o actiune puternica de vindecare. Are tendinte de a ne reda echilibru, ne da energie, indeparteaza durerea, infectiile, regleaza presiunea sangvina. De asemenea are efect calmant asupra sistemului nervos, asigura alcalinizarea tesuturilor, imbunatateste alimentarea tesuturilor cu oxigen. Se foloseste in tratarea fracturilor de oase, intinderilor, artritelor, durerilor de dinti.
Polul sudic al magnetului stimuleaza cresterea, activeaza, stimuleaza si poate chiar mari inflamatia sau accentua durerea - de aceea lucrul cu polul sud al magnetului este o arta - actionand diferit la fiecare om.
PREZENTARE R******************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
R******************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Energetix magnetoterapie - detoxifierea organismului cu zeolit - sisteme medicale magnetice

PRODUSE ASEMANATOARE CU BRATARA MAGNETICA CU INSERTIE DE CUPRU ENERGETIX COD 1360

BRATARII MAGNETICE DE CUPRU ENERGETIXBRATARII MAGNETICE DE CUPRU ENERGETIX
BRATARII MAGNETICE DE CUPRU ENERGETIX
CUPRO-MAGNETO-TERAPIA Cupro-magneto-terapia Ati observat si dumneavoastra ca unii oameni poarta bratari de cupru ...
Bratara magnetica cupru DDC 259 BBratara magnetica cupru DDC 259 B
Bratara magnetica cupru DDC 259 B
Bratara magnetica cupru DDC 259 B Putere magnetica 1200 Gauss Material: cupru CUPRO-MAGNETO-TERAPIA Ati ...
EUR 30
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX DD 2011BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX DD 2011
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETI...
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX DD 2011 BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX TOATA GAMA DE BIJUTERII ...
EUR 52
CUPRO MAGNETO TERAPIACUPRO MAGNETO TERAPIA
CUPRO MAGNETO TERAPIA
upro-magneto-terapia Ati observat si dumneavoastra ca unii oameni poarta bratari de cupru (care lasa o urma verzuie la ...
Bratara Magnetica Terapeutica Energetix DDS 211 BBratara Magnetica Terapeutica Energetix DDS 211 B
Bratara Magnetica Terapeutica Energetix ...
Bratara Magnetica Terapeutica Energetix DDS 211 B Detalii produs Bratara magnetica otel inoxidabil placat cu aur ...
EUR 49
Bratara magnetica Energetix DDS 213 BBratara magnetica Energetix DDS 213 B
Bratara magnetica Energetix DDS 213 B
Bratara magnetica Energetix DDS 213 B ; Pret 52 Euro Bratara magnetica otel inoxidabil placat cu aur 18K DDS 213 ...
EUR 52
Bratara magnetica Energetix DDS 124 BBratara magnetica Energetix DDS 124 B
Bratara magnetica Energetix DDS 124 B
Bratara magnetica Energetix DDS 124 B Pret : 52 Euro Bratara magnetica otel inoxidabil placat cu aur 18K DDS 124 ...
EUR 52
Bratara magnetica energetix DDS 117 BBratara magnetica energetix DDS 117 B
Bratara magnetica energetix DDS 117 B
Bratara magnetica energetix DDS 117 B ; Pret 49 Euro Bratara magnetica otel inoxidabil placat cu aur 18K DDS 117 ...
Bratara magnetica terapeutica Energetix 1170Bratara magnetica terapeutica Energetix 1170
Bratara magnetica terapeutica Energetix ...
Bratara magnetica terapeutica Energetix 1170 ; Pret 72 Euro Bratara magnetica terapeutica Energetix cod ...
EUR 72