Inscrie firma »
R****************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Detoxamin Basic Pulbere Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie DT 001

Detoxamin Basic Pulbere Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie DT 001

Tip produs: DETOXAMIN | detoxamin zeolit | detoxamin pulbere
Producator: Detoxamin prin Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detoxamin Basic Pulbere Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie DT 001

Detoxamin Basic Pulbere Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie Cod : DT 001
Pret Depozit la curs BNR a produselo Detoxamin

COMPOZITIE Detoxamin Basic Pulbere: 100% zeolit natural
Detoxamin cu Zeolit, sau „piatra care fierbe", este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu,strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu.Detoxamin Zeolit are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.

ACTIUNII: Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
Tehnologia de producere a produselor din linia DETOXAMIN este unica in lume; Nanotehnologie prin TMA este patentata la Institutul European de Patentari de la Munchen.

INDICATII TERAPEUTICE

Adjuvant in: detoxifierea corpului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor, comprimatele cu zeolit sunt recomandate persoanelor care sufera de cancer.
Detoxamin are un rol foarte important in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari din cauza influentei mediului (poluarea aerului, metale grele, pesticide), radiatiilor ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si alcoolului, sau din cauza unei activitati fizice deficitare.
In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul protejarii sanatatii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatranire a celulelor si tesuturilor.

Detoxamin Basic Pudra - Pulbere

Prevenþie pentru cei sãnãtoºi, ajutor pentru cei bolnavi!Mineralele sunt integrate în toate procesele vitale ale plantelor, animalelor ºi oamenilor. Pe de o parte, ele formeazã scheletul oamenilor ºi animalelor, iar pe de altã parte, sunt implicate în toate procesele regulatoare din organism. Nu existã proces biochimic ºi biofiziologic în organism, în care sã nu fie implicate mineralele. Fãrã minerale nu este posibilã viaþa.

Zeolitul natural clinoptilolit, prin calitãþile sale regulatoare, poate sã fie de mare ajutor la reglarea schimbului de electroliþi, deoarece este capabil sã elibereze organismul de materialele dãunãtoare, prin schimbul de ioni. Pentru ca organismul sã primeascã minerale, mai întâi trebuie îndepãrtate substanþele dãunãtoare din organism.
In organism, zeolitul natural clinoptilolit interacþioneazã cu celelalte elemente, cu ionii ºi cu electroliþii.
Astfel se ajunge la schimb, substituire ºi alte procese, în care joacã rolul principal atât prin capacitatea de absorbþie ºi schimb, cât ºi prin calitatea lor de a fi bioactivi pentru starea hidratatã a celulei. Datoritã caracteristicilor pe care le-am enumerat pe scurt, zeolitul natural în forma sa de clinoptilolit se numeºte dirijorul schimbului de minerale.

MOD DE ADMINISTRARE

1 linguriþã de Detoxamin pudrã (3-5gr) se dizolvã în puþin lichid ºi se bea de 3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã ºi separat de alte medicamente.
Acest produs nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar echilibrat si variat

Cel mai bine este sã luaþi Detoxamin® pe stomacul gol înainte de mese. În mod ideal ar trebui sã fie administrat cu un pahar mare de apã între o orã ºi treizeci de minute înainte de a mânca. Dacã nu este posibil sã se ia înainte de masã, atunci cea mai bunã opþiune urmãtoare este sã administraþi la o orã ºi jumãtate dupã masã.

Nu au loc interacþiuni cu alte medicamente, dar datoritã efectului de absorbþie se recomandã o diferenþa de 2 ore între administrarea produsului faþã de alte medicamente.

Luaþi în mod regulat pe parcursul zilei:

Administraþi în cantitãþi similare pe parcursul zilei. Douã capsule de trei ori pe zi, funcþioneazã mai bine decât trei capsule de douã ori pe zi ºi cu siguranþã mai bine decât luând toate cele ºase capsule o datã!

Combinaþia optimã este pulbere ºi capsule împreunã:
Detoxamin®180 Capsule încep sã lucreze numai dupã ce au ajuns la nivelul tractului digestiv. Detoxamin®Pulbere de bazã are un gust neutru ºi începe sã lucreze imediat din gurã ºi esofag ºi este deosebit de bun pentru stomac ºi digestie. Din acest motiv, vã recomandãm ca cele douã preparate sã fie administrate în combinaþie în special în cazuri grave precum diabet, hepatitã ºi cancer.
Dozaj

Detoxamin® nu acþioneazã precum o pastilã antinevralgicã.

Efectele pozitive ale Detoxamin® se desfãºoarã treptat ºi este nevoie de aproximativ zece zile înainte de a începe sã se resimtã beneficiile aduse de acest preparat.

DOZAJ :

1. Preventiv se recomandã administrarea zilnicã cel puþin 2-3 luni consecutive de 2 ori/an:

Între 6-20 de ani: 3 capsule/zi (1.23 gr)
Între 20-50 de ani: 3-6 capsule/zi (1.23 gr -2.46 gr)
Peste 50 ani: 6 capsule/zi (2.46 gr)

2. În tratamentul cazurilor de: diabet tip I.ºi II., hepatitã, cirozã, boli digestive (diaree, arsuri, balonãri, etc.), intoxicaþii alimentare, hiper/hipotiroidism, boli cardiovasculare (AVC), afecþiuni reumatice, afecþiuni respiratorii, osteoporozã ºi psoriazis:

se recomandã administrarea zilnicã a câte 6 capsule/zi (2.46 gr) cel puþin 4 luni consecutive (recomandãm efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului ºi dupã perioada de 4 luni) pentru observarea rezultatelor.

În funcþie de rezultate, dacã acestea sunt pozitive, se recomandã continuarea tratamentului fãrã pauzã, cu aceeaºi dozã, pânã situaþia medicalã a pacientului rãmâne stabilã timp de 6 luni. Dupã care se recomandã o perioadã de menþinere la doza injumãtãþitã de înca 12 luni. Ulterior se poate trece la recomandãrile de administrare preventivã pentru tot restul vieþii.

3. Din studiile clinice reiese cã s-au administrat între 6 ºi 14 gr/zi de TMAZ în tratamentul pacienþilor care suferã de afecþiuni maligne.

Recomandãm administrarea Detoxamin®180 Capsule ca adjuvant în cazurile maligne în dozã de 6 capsule/zi cel puþin 6 luni consecutive (recomandãm efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului ºi dupã perioada de 6 luni) pentru observarea rezultatelor.

În caz cã pacientului i se recomandã efectuarea sedinþelor de chimioterapie, tratamentul cu Detoxamin® poate continua dar se întrerupe cu 2 zile înainte de chimioterapie ºi se reia dupã 2 zile, cu aceeaºi dozã.

În funcþie de rezultate, dacã acestea sunt pozitive, se recomandã continuarea tratamentului fãrã pauzã, cu aceeaºi dozã, pânã situaþia medicalã a pacientului rãmâne stabilã timp de 12 luni. Dupã care se recomandã o perioadã de menþinere la doza înjumãtãþitã de încã 12 luni. Ulterior se poate trece la recomandãrile de administrare preventivã pentru tot restul vieþii.


Dacã nu existã îmbunãtãþiri dupã primele 4-6 luni de administrare, se renunþã la tratamentul cu Detoxamin®.

Supradozã:
În caz de supradozã poate provoca constipaþii. Acest efect secundar se poate compensa prin reducerea dozajului ºi cu o dietã adecvatã bogatã în fibre. Se recomandã de asemenea consumul a cel puþin 2 Litri de apã pura.

PRECAUTII - CONTRAINDICATII

Nu se recomanda gravidelor, femeilor care alapteaza si copiilor sub 6 ani.
A nu se lasa la indemana copiilor
In insuficienþã renalã acutã ºi cronicã;
Persoanelor supuse la dializã;
Persoanelor care au efectuat transplant de organe;
Atenþie specialã in cazuri de tahicardie sau fibrilaþie atrialã;

CONDITII DE PASTRARE

Inchideti intotdeauna flaconul dupa utilizare.
A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.
Termenul de valabilitate este mentionat pe ambalaj.
Producator :
Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
PREZENTARE R******************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
R******************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Energetix magnetoterapie - detoxifierea organismului cu zeolit - sisteme medicale magnetice

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETOXAMIN BASIC PULBERE ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE DT 001

Detoxamin Guarana Capsule Zeolit Activat cu Guarana  DT 003Detoxamin Guarana Capsule Zeolit Activat cu Guarana  DT 003
Detoxamin Guarana Capsule Zeolit Activat...
Detoxamin Guarana Capsule Zeolit Activat cu Guarana DT 003 Pret depozit curs BNR COMPOZITIE Detoxamin Guarana ...
EUR 40
DETOXAMIN ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIEDETOXAMIN ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
DETOXAMIN ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PR...
REPREZENTANT DETOXAMIN SANOVITA ENERGETIX ROMANIA Produse Detoxamin Sanovita Energetix Romania , produse cu Zeolit ...
IMMUNE POWER DRINK CONCENTRAT DE VITAMINE PEMTRU IMUNITATE E001 - 49 EUROIMMUNE POWER DRINK CONCENTRAT DE VITAMINE PEMTRU IMUNITATE E001 - 49 EURO
IMMUNE POWER DRINK CONCENTRAT DE VITAMIN...
Immune Power Drink (IPOD) de la ENERGETIX ! Imunitate maxima, sãnãtate = bogãþie ! Immune ...
EUR 40
Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  DT 002Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  DT 002
Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat T...
Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie DT 002 Pret Depozit curs BNR Zeolit ...
EUR 40
DETOXAMIN  ZEOLIT NATURAL KLINOLIPTOLIT IN BOLII DE FICATDETOXAMIN  ZEOLIT NATURAL KLINOLIPTOLIT IN BOLII DE FICAT
DETOXAMIN ZEOLIT NATURAL KLINOLIPTOLIT ...
ZEOLIT in BOLI ALE FICATULUI: -contribuie Ia imbunatatirea conditiilor generale de functionare si ajuta enzimele ...
DETOXAMIN PULBERE  COD DT 002 - ZEOLIT NATURAL KLINOLIPTOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC 42 EURODETOXAMIN PULBERE  COD DT 002 - ZEOLIT NATURAL KLINOLIPTOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC 42 EURO
DETOXAMIN PULBERE COD DT 002 - ZEOLIT N...
DT- 001 DETOXAMIN PULBERE 125 gr , 100% zeolit natural klinoptilolit 42 euro COMPOZITIE DETOXAMIN – ...
ZEOLITZEOLIT
ZEOLIT
DESPRE ACTIUNEA PRODUSELOR DETOXAMIN PRODUSELE DETOXAMIN SUNT antioxidanti foarte puternici, care actioneaza ...
DETOXAMIN PRODUSE NATURALE DIN ZEOLIT NATURALDETOXAMIN PRODUSE NATURALE DIN ZEOLIT NATURAL
DETOXAMIN PRODUSE NATURALE DIN ZEOLIT NA...
DESPRE ACTIUNEA PRODUSELOR DETOXAMIN PRODUSELE DETOXAMIN SUNT antioxidanti foarte puternici, care actioneaza ...
DETOXAMIN BASIC CAPSULE ZEOLIT NATURAL CLINOLIPTOLIT IN BOLII CANCEROASE 50 EURO 180 CAPSULEDETOXAMIN BASIC CAPSULE ZEOLIT NATURAL CLINOLIPTOLIT IN BOLII CANCEROASE 50 EURO 180 CAPSULE
DETOXAMIN BASIC CAPSULE ZEOLIT NATURAL C...
DETOXAMIN BASIC CAPSULE ZEOLIT NATURAL CLINOLIPTOLIT IN BOLII CANCEROASE 50 EURO 180 CAPSULE www.terapia-romania.ro Tel ...
EUR 50