Inscrie firma »
Solarii la cel mai mic pret din Romania

Solarii la cel mai mic pret din Romania

Tip produs: SERE LEGUME FRUCTE | SERE FLORI | IRIGATII AGRICOLE
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Solarii la cel mai mic pret din Romania

Societatea noastra va ofera STRUCTURI COMPLETE DE SOLARII NOI,in 5 tipuri dimensionale,in functie de suprafata utila a solarului: 240,300,360,420,480 mp. Solariile reprezinta cele mai mici si mai profitabile investitii care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie,pentru ca ele va asigura profituri sigure si permanente IN TOT TIMPUL ANULUI.INVESTITIA SE RECUPEREAZA IN 18-24 LUNI.
Preturile legumelor de pe piata interna au inregistrat in acest an unele dintre cele mai rapide cresteri din UE. Romania a ocupat locul trei si, respectiv, doi la nivel blocului comunitar in functie de inflatia la cele doua categorii de produse in perioada iunie-septembrie 2007.Legumicultorii care au cultivat in regim intensiv tomate,ardei,castraveti,etc., utilizand solariile noastre,au obtinut pana la sfarsitul lunii septembrie 2007,in medie,profituri de 20 RON/mp de solar(4800 RON/modul de 240 mp)
Cel mai semnificativ avans pe segmentul legumelor a fost consemnat de Cipru si Malta, in timp ce Romania a fost devansata numai de Letonia in ceea ce priveste cresterea preturilor la legume, potrivit datelor Biroului european de statistica Eurostat.

Pentru persoanele care nu au cunostintele necesare in domeniul legumiculturii sau horticulturii, asiguram suportul stiintific si tehnic precum si substantele bioecologice necesare obtinerii unor recolte mari si reducerea ciclului la culturi cu 25%. Va putem oferi si folia cea mai buna de pe piata europeana(folie cu 5 straturi,cu certificat de calitate garantata,import Germania)
Folia de polietilena import este speciala pentru solarii ,are o grosime de 170 microni si este prevazuta cu 5 straturi ,care au urmatoarele tratamente:

UV - protectie raze UV(ultraviolete)
IR - protectie raze IR (infrarosii)
AB - protectie antibacteriana
EVA - (etil vinil acetat)- elongatie,rezistenta,protectie caldura.
Solariile au deschiderea de 10 m si lungimea de 24,30,36,42,48 m si au structura alcatuita din arce confectionate din
tevi din otel.

Aveti posibilitatea sa alegeti una dintre cele 3 variante de echipare a solarului :

1. Solar 240 mp(structura metalica)

2. Solar 240 mp(structura metalica + folie cu 5 straturi ptr.acoperis + transport + montaj )
3. Solar 240 mp\\\\\\\'\\\\\\\'la cheie\\\\\\\'\\\\\\\'( structura metalica + folie cu 5 straturi ptr. acoperis + instalatiade irigare + transport + montaj )

Pentru persoanele care nu au cunostintele necesare in domeniul legumiculturii sau horticulturii, asiguram suportul stiintific si tehnic, precum si substantele bioecologice necesare obtinerii unor recolte mari si reducerea ciclului la culturi cu 25%.
In vederea obtinerii unor productii mari de legume,asiguram in mod absolut gratuit consultanta,suport tehnic si stiintific.Astfel veti putea avea acces la cele mai noi metode privind productia legumelor in regim protejat si toate notiunile despre constructiile folosite la protejarea culturilor legumicole.In acelasi timp veti cunoaste rolul factorilor de vegetatie si particularitatile dirijarii acestora la cultura protejata a legumelor. Veti primi toate instructiunile privind pregatirea materialului pentru insamantarea culturilor,precum si pregatirea spatiilor si terenurilor pentru infiintarea culturilor.Veti afla totul despre infiintarea culturilor si veti fi informat despre cele mai noi tehnologii la culturile legumicole protejate in sere si solarii.Nu in ultimul rand veti fi familiarizati si cu elementele de eficienta economica,cu masurile de protejare a mediului si a consumatorului in cultura protejata de legume.

Specialistii nostri,ingineri agronomi cu experienta de 35-40 in domeniu,va ofera solutii complete privind obtinerea celor mai bogate recolte de legume.

DACA FACETI O COMANDA IN PERIOADA 01.11.2008-30.11.2008,VETI BENEFICIA DE UN DISCOUNT DE 5% DIN VALOAREA UNUI SOLAR COMPLET ECHIPAT.

NOU IN ROMANIA! SISTEME DE INCALZIRE SOLARII CU PANOURI CU INFRAROSII!

Cel mai bun sistem de incalzire existent in natura, Soarele, are un echivalent excelent pentru interior - incalzirea cu raze infrarosii.Cea mai cunoscuta sursa de caldura cu raze infrarosii este Soarele. Razele solare infrarosii parcurg o distanta mare in spatiu cu pierderi minime de energie. Atunci cand in calea razelor apare o suprafata, energia lor este absorbita si se transforma in caldura.
. Caldura obtinuta cu ajutorul sistemului este sub forma de radiatie termica, la fel ca de la soare, insa fara a suporta efectul nociv al razelor UV .

AVANTAJELE PANOURILOR RADIANTE IN INFRAROSU Instalare rapida si necostisitoare, nu necesita aprobari Nu au pierderi de caldura prin conducte sau cosuri de fum Incalzire rapida, fara consum de oxigen Nu genereaza umiditatea aerului din spatiul incalzit Sint igienice, nu \\\\\\\"ridica\\\\\\\" praful in incinta. Ocupa mai putin spatiu decit alte sisteme de incalzire . Este estetic. Se elimina etapa de intocmire a proiectului de racordare la reteaua de gaze.Sistemul este aplicabil in orice zona unde exista curent electric Montare simpla (se fixeaza pe tavan sau pe unul pereti ) Nu necesita intretinere (sistemul fiind fara piese in miscare, \\\\\\\"uitati\\\\\\\" de existenta lui) Nu mai aveti nevoie de o incapere special destinata pentru centrala termica, depozite si recipiente de combustibil Randament crescut comparativ cu alte sisteme de incalzire.

SANATATE PENTRU LEGUMICULTORI PRIN LUMINA INFRAROSIE! Lumina infrarosie cu lungime de unda mare ,este numita si LUMINA BIOGENETICA,pentru efectele pozitive asupra plantelor si organismului uman. Este dovedit de cercetarile stiintifice faptul ca lumina biogenetica stimuleaza sanatatea si dezvoltarea celulelor. Moleculele de apa sint activate, ionizate si aduse la rezonanta. Prin acesta se stimuleaza cresterea plantelor.Personalul care lucreaza in solarii beneficiaza gratuit de o terapie cu raze infrarosii care s-a dovedit eficace pentru combaterea racelilor, pentru slabire, stimularea activitatii gastrice, tratarea celulitei. Efecte pozitive constatate: - Creste oxigenarea singelui si a pieli. - Durerile musculare de efort se reduc pentru ca acidul lactic se descompune mai repede. - Se accelereaza regenerarea celulelor. - Scade nivelul colesterolului c - Toxinele se elimina mai usor usor. Pentru persoanele cu boli ale cailor respiratorii (exemplu Astm) sau pentru reumatici un climat generat de incalzirea cu infrarosu este benefic deoarece va fi un ambient cu o umiditate constanta. In incaperi incalzite uniform nu apare un curent de convectie al aerului,care ar putea dauna plantelor si personalului lucrator.

Pentru detalii ,va rugam sa ne contactati.
PREZENTARE C**************
MEMBRU
GRATUIT
C**************
96 619 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Constructii produse metal - Ingrasaminte chimice - Solarii legumicultura irigatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU SOLARII LA CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA

Sisteme de incalzire cu infrarosuSisteme de incalzire cu infrarosu
Sisteme de incalzire cu infrarosu
Cel mai bun sistem de incalzire existent in natura, Soarele, are un echivalent excelent pentru interior - incalzirea cu ...
Otel betonOtel beton
Otel beton
Livram otel beton OB37 si PC52,orice tipo- dimensiune,la cele mai mici preturi ...
Ingrasaminte chimice cu livrare la destinatieIngrasaminte chimice cu livrare la destinatie
Ingrasaminte chimice cu livrare la desti...
Societatea noastra livreaza in toata tara,urmatoarele produse : N:P:K 12:12:0 (+ 12% Ca + 10% S +0,5% Fe+0,2% ...