Inscrie firma »
Cei zece pasi pentru face economie de timp pe internet

Cei zece pasi pentru face economie de timp pe internet

Tip produs: primii pasi pe internet | ghid internet | protectie pe internet
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Cei zece pasi pentru face economie de timp pe internet

Fie ca folosesti internetul pentru a cauta referate, informatii stiintifice, glume sau melodii favorite, etc, vei afla strategii profesionale care te vor ajuta sa salvezi timpul si banii pe care ii platesti la internet si pe energia electrica. Vei descoperi cum lectiile video de pe acest cd te vor ajuta sa cauti mult mai eficient si intr-un timp foarte scurt informatia dorita. Vei vedea cat de mult se va schimba sesiunea ta de documentare folosind internetul.

Acest set de lectii video a aparut din dorinta noastra de a ajuta toti incepatorii sa arda etapele pentru a ajunge la un nivel mai crescut de folosire a internetului. In urma studiului comportamentului mai multor utilizatori de diferite varste in folosirea internetului, am hotarat sa oferim aceste trucuri care nu sunt disponibile in alta parte la un pret asa de mic.

Am intalnit si persoane care vad in asta un act de nebunie, cum putem sa lansam pe piata asemenea trucuri pe care multi profesionisti le-au descoperit dupa multi ani. Daca ar fi avut acest set la indemana atunci cand au inceput in mod sigur ar fi gandit altfel. Ar fi vazut cat de usor este ca numai in cateva ore sa gaseasca ceea ce aveau nevoie. Nu le-ar mai fi luat zile intregi.

Este legal ce va aratam in aceste lectii?

Bineinteles, suntem impotriva practicilor ilegale si imorale de folosire a internetului. Ne dorim ca acest mijloc de informare sa ajunga in mana copiilor dumneavoastra si impreuna sa aveti o experienta placuta de navigare pe internet.
Cunosti pe cineva care face primii pasi in folosirea internetului, ofera-i sansa sa invete in ritmul pe care si-l doreste. Poate sa ruleze lectiile video de cate ori doreste, fara sa se teama ca rabdarea celui care explica e pusa la incercare.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
11 442 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Carti electronice

PRODUSE ASEMANATOARE CU CEI ZECE PASI PENTRU FACE ECONOMIE DE TIMP PE INTERNET

UTILIZARE GIMP - Notiuni introductive in prelucrarea imaginilor cu ajutorul calculatorului.UTILIZARE GIMP - Notiuni introductive in prelucrarea imaginilor cu ajutorul calculatorului.
UTILIZARE GIMP - Notiuni introductive in...
Fie ca ai nevoie de un program pentru trucat poze, fie ca ai nevoie de un program pentru facut cateva modificari asupra ...
Salveaza timp in munca de birou.Salveaza timp in munca de birou.
Salveaza timp in munca de birou.
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai un specialist in sertar? Acest cd este propriul tau departament IT care te va ...
Tehnoredactare computerizata text/ Prezentari power-point animate (slide-show-uri)Tehnoredactare computerizata text/ Prezentari power-point animate (slide-show-uri)
Tehnoredactare computerizata text/ Preze...
Va oferim prin intermediul internetului pentru ca noi intelegem ca documentele dumneavoastra trebuie sa fie gata ...