Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ferestre cu tamplarie profile din aluminiu

Ferestre cu tamplarie profile din aluminiu

Tip produs: ferestre
 

Prezentare Ferestre cu tamplarie profile din aluminiu

Sistemele de profile din aluminiu pentru ferestre REYNAERS sunt disponibile in diverse modele, putand fi indeplinite toate cerintele legate de tipul de deschidere (batanta, oscilanta, oscilobatanta, batant-culisanta, armonica, glisanta, pivotanta), gradul de izolatie si securitate. Variantele de sisteme din aluminiu pentru ferestre sunt disponibile in peste 400 de culori RAL mate sau lucioase, culori metalice, anodizate si imitatie lemn.

Sistemele de profile din aluminiu pentru ferestre pot fi utilizate pentru diverse stiluri arhitecturale si au urmatorul design:
-Functional, cu design liniar, ofera suprafetelor interioare si exterioare ale ferestrelor un aspect neutru, ceea ce inseamna ca pot fi combinate cu orice stil de constructie.
-Softline, profile caracterizate de sectiuni rotunjite, atat la interior cat si la exterior.
-Renaissance, produse cu forme clasice. Profilele din gama functional pot fi combinate cu usurinta cu acest stil.
-Hidden Vent, sisteme cu profile minime, integrate in profilul fatadei.

Sisteme batante cu bariera termica:
-CS 59 este un sistem tricameral compact imbunatatit termic pentru ferestre. Cu acest sistem sunt posibile toate tipurile de deschidere, atat in interior cat si in exterior pentru ferestre. Mai mult, sistemul este disponibil in forme estetice variate, pentru a se asigura compatibilitatea cu stilurile arhitecturale curente. Cu acest sistem se pot realiza ferestre armonice si batant-culisante. CS 59 este parte a categoriei Sistem Concept, un sistem unic modular pentru tamplarie din aluminiu ce consta in alegerea numeroaselor profile si accesorii ce se pot combina cu alte serii de profile Reynaers. Sistemul este in grupa 2.2 de izolare termica si permite montarea sticlei cu o grosime de pana la 35 mm.
-CS 38-SL este o combinatie perfecta de eleganta si rezistenta. Cu o latime minima a fetei de 38 mm, contururile sale exterioare trapezoidale si bagheta acestuia se afla intr-un profil de o adancime considerabila. Sistemul ofera solutia ideala pentru ruperea termica cand este folosit pentru inlocuirea ferestrelor cu toc de otel, si poate respecta contururile initiale ale designului. CS 38-SL este potrivit pentru orice aplicatie cand este necesara o mare suprafata vitrata. Sistemul este in grupa 2.2 de izolare termica si permite montarea sticlei cu o grosime de pana la 34 mm.
-ECO SYSTEM este un sistem din aluminiu de inalta performanta pentru ferestre care combina designul estetic cu izolarea termica. Avand Uf = 2,25 W/m2K, acest sistem indeplineste ultimele cerinte privind izolarea termica. Sistemul este disponibil in varianta functionala oferind toate tipurile deA ferestre atat cu deschidere interioara cat si exterioara. Sistemul este in grupa 2.1 de izolare termica si permite montarea sticlei cu o grosime de pana la 32 mm.
-CS 68 este un sistem tricameral imbunatatit termic pentru ferestre. Incontestabil, sistemul este leader in domeniu fiind caracterizat de combinarea optima a nivelurilor maxime de izolare si securitate. Mai mult, sistemul este disponibil in forme estetice variate pentru a se conforma stilurilor arhitecturale curente, in timp ce ofera toate tipurile deA ferestre atat cu deschidere interioara cat si exterioara. Cu acest sistem se mai pot realiza ferestreA armonice si batant-culisante. CS 68 este parte a categoriei Sistem Concept, un sistem unic modular pentru tamplarie din aluminiu ce consta in alegerea numeroaselor profile si accesorii care sunt complet interschimbabile. Sistemul este in grupa 2.1 de izolare termica si permite montarea sticlei cu o grosime de pana la 44 mm.
-CS 68-FP garanteaza rezistenta absoluta la foc pentru un interval pana la 60 de minute. Sistemul completeaza seria testata CS 68 care a fost foarte respectata multi ani. Gama extinsa de profile faciliteaza constructia compartimentarilor si a iesirilor de incendiu. Profilele tricamerale pentru ferestreA sunt compuse din 2 profile din aluminiu unite de 2 benzi izolatoare. Acestea au forma tip omega, au in componenta materiale rezistente la foc si au o latime de 14 mm si 23 mm.
-CS 77 este un sistem tricameral pentru ferestre care indeplineste cele mai exigente standarde de izolare si securitate. Mai mult, sistemul este disponibil intr-o mare varietate de forme estetice pentru a se satisface cerintele arhitecturale curente, oferind in acelasi timp usi si ferestre atat cu deschidere interioara cat si exterioara. Cu acest sistem se mai pot realiza ferestre armonice si batant-culisante. CS 77 este parte a categoriei Sistem Concept, un sistem unic modular pentru tamplarie din aluminiu ce consta in alegerea numeroaselor profile si accesorii care sunt complet interschimbabile. Sistemul este in grupa 1.0 de izolare termica si permite montarea sticlei cu o grosime de pana la 53 mm.
-CS 77-BP completeaza sistemul CS 77 care face posibila realizarea de ferestre anti-glont, conform celor mai severe standarde europene.
-CS 86-HI este un sistem nou si performant pentru ferestre ce combina designul estetic cu stabilitatea optima si cu valorile superioare de izolare termica. Profilele din aceasta serie au o noua bariera termica tricamerala si pot atinge valori Uf = 1,5 W/m2K. CS 86-HI ofera arhitectilor posibilitatea de a proiecta ferestre care sa combine creativitatea, transparenta si randamentul energetic. Mai mult, sistemul este disponibil intr-o mare varietate de forme estetice pentru a se satisface cerintele arhitecturale curente, oferind in acelasi timp ferestre atat cu deschidere interioara cat si exterioara. CS 86-HI este parte a categoriei Sistem Concept, un sistem unic modular pentru tamplarie din aluminiu ce consta in alegerea numeroaselor profile si accesorii care sunt complet interschimbabile. Sistemul este in grupa 1.0 de izolare termica si permite montarea sticlei cu o grosime de pana la 63 mm.

Sisteme batante fara bariera termica:
-CS 59 Pa ofera o gama extinsa de profile fara bariera termica pentru constructii din aluminiu elegante si la pret accesibil, in varianta functionala. CS 59 Pa permite realizarea ferestrelor cu deschidere interioara, exterioara, oscilobatante, cu arcada si ferestre batant culisante.

Sisteme glisante cu bariera termica:
-CP 50 este un sistem glisant, izolat termic, ce a fost creat pentru a raspunde noilor cerinte de izolare, estetica si securitate. CP 50 include de asemenea si cele mai recente tehnici, oferind o solutie foarte competitiva. Ca varianta constructiva sistemul este disponibil in varianta softline. CP 50 permite montajul geamului termoizolator sau securizat cu grosimi pana la 26 mm. Pentru a spori nivelul de siguranta, profilul de aripa poate fi ranforsat de incuietori avand 2 sau 3 puncte de inchidere.
-CP 96 sunt raspunsul perfect la cererea crescuta pentru siguranta si durabilitate la un pret acceptabil. Acestea sunt combinate cu performante tehnice puternice pentru a crea un sistem de inalta inovatie. Varianta CP 96-AP ofera o sporita rezistenta anti-efractie. Sistemul CP 96 cuprinde ferestre glisante precum si usi lift&slide. Sistemul ofera de asemenea versiuni cu una, doua sau 3 cai de rulare, cu diferite combinatii ale elementelor glisante. CP 96 poate fi combinat cu usurinta cu alte sisteme Reynaers pentru ferestre asigurand etanseitatea la apa.A 
-TLS 110 este un sistem izolat termic pentru realizarea elementelor glisante lift&slide cu o greutate maxima a cercevelei de 250 kg. Rolele speciale din material sintetic ruleaza pe sina din otel, asigurand o durabilitate optima. Principiul lift&slide garanteaza ansamblului rezistenta la vant, etanseitate la aer si apa conform standardelor in vigoare. Profilul de toc TLS 110 lift&slide poate fi fixat aproape in intregime in pardoseala, nefiind un obstacol intre interior si exterior. Sistemul TLS 110 poate fi combinat cu orice sistem Reynaers.
-TP 110 este un sistem izolat termic pentru realizarea elementelor glisante cu o greutate maxima a cercevelei de 200 kg. Sunt disponibile ambele variante cu o sina si cu 2 sine de rulare. Profilele tricamerale ale cercevelei si rolele speciale din material sintetic ce ruleaza pe sina din otel suporta o greutate a foii mobile de 200 kg. TP 110 este compatibil cu celelalte sisteme Reynaers inclusiv cu TS si CS.

Sisteme glisante fara bariera termica:
-CP 45 Pa este un sistem glisant neizolat si a fost creat pentru a raspunde noilor cerinte estetice si de securitate. CP 45 Pa integreaza de asemenea cele mai recente tehnici, oferind o solutie foarte competitiva. Este recomandat in special pentru compartimentari interioare, oferind stil si eleganta. Sistemul CP 45 Pa permite montajul geamului termoizolator sau a celui securizat cu o grosime pana la 22 mm. Pentru a spori nivelul de securitate, profilele de aripa pot fi dotate cu incuietori cu 2 sau 3 puncte de inchidere. Profilele de toc si de aripa sunt disponibile atat in varianta softline cat si in cea functionala. Sinele exterioare au 2 mari avantaje: drenaj invizibil din exterior si canale de drenaj ascunse la interior. Latimea profilelor este redusa la minim, permitand luminii sa intre in camera. Reynaers ofera o gama variata de manere Softline pentru interior si exterior.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
8 142 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Aluminiu

PRODUSE ASEMANATOARE CU FERESTRE CU TAMPLARIE PROFILE DIN ALUMINIU

Luminatoare cu profile din aluminiuLuminatoare cu profile din aluminiu
Luminatoare cu profile din aluminiu
Sistemele de luminatoare cu profile din aluminiu REYNAERS ofera solutii tehnice optime, de la costructia de acoperisuri ...
Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiuSisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiu
Sisteme si accesorii pentru pereti-corti...
Peretii-cortina REYNAERS sunt special conceputi pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de design. In functie ...
Brisesoleil-uri din aluminiuBrisesoleil-uri din aluminiu
Brisesoleil-uri din aluminiu
Preocuparea pentru economisirea energiei cladirilor este un fenomen relativ recent. In ultimii ani s-a ajuns la ...

FERESTRE CU TAMPLARIE PROFILE DIN ALUMINIU ESTE LISTAT IN: