Inscrie firma »
Gleturi pentru interior

Gleturi pentru interior

Tip produs: vopseli | tencuieli
 

Prezentare Gleturi pentru interior

SOLIDECOR - glet decorativ pentru interior
Solidecor permite realizarea unor structuri variate in relief si ascunde in acelasi timp defectele suportului.
Glet decorativ ready-mix pentru projectie mecanica sau aplicare manuala pe tavane si pereti interiori. Permite indreptarea defectelor de planimetrie intr-o anumita masura. Poate fii aplicat in doua versiuni : aspect neted sau granulat tip "gouttelette". Exista in versiune "lavabil" si in diferite nuante pastel, celulozic si care ofera de asemenea izolare termica si fonica. Rezistenta la foc A1.

RAPIDECOR - glet decorativ pentru interior
Glet decorativ pentru interior gata preparat pentru o aplicare mecanizata pe pereti si tavane, cu aspect vizibil granulat. Gratie compozitiei sale pe baza de vermiculat RAPIDECOR permite realizarea rapida si usoara a unui decor rustic prin folosirea sprayului. Dupa uscare stratul poate fi lasat ca atare sau acoperit de un strat de vopsea mata.

DECO-GRANIT - glet decorativ pentru interior(Contine particule de marmura)
Deco-granit permite realizarea unui finisaj decorativ estetic de exceptie gratie compozitiei sale pe baza de particule fine de marmura alba. Amestec de acoperire gata preparat pentru a fi spritat pe pereti si tavane, cu aspect vizibil granulat. Produs alb mat care contine particole de marmura care mascheaza neregularitatiile suportului si ii confera un aspect decorativ de exceptie.

KEDOLIS DECOR - glet decorativ pentru interior
Kedolis decor este un produs pentru acoperire/umplere sau decorativ pentru interioare, intr-un amestec gata preparat pentru o aplicare mecanizata pe pereti si tavane. Mascheaza defectele de suprafata si confera in acelasi timp un finisaj decorativ, fiind ideal pentru un perete rustic si decorarea tavanelor. KEDOLIS DECOR ofera de asemenea izolare termica si fonica. Produsul nu este inflamabil - rezistenta la foc A1.

SOLIDECOR AIRLESS - glet de protectie pentru interior
Conceput special petru o aplicare airless Solidecor Airless permite realizarea unei structuri uniforme, fine si regulate. Solidecor Airless este un glet de finisaj interior preconizat pentru projectie Airless. Ideal
pentru prepararea suporturilor din betoane turnate sau placilor de ghips inaintea aplicarii unui strat de vopsea. Aspectul final este uniform, fin si regulat ( coaja de portocala). Pentru un aspect perfect neted se preconizeaza netezirea suprafetei prin slefire fina dupa uscare.

ENDUIT-DECO - glet decorativ pentru interior
Enduit-deco este un glet decorativ utilizabil in interior gata preparat care se poate incadra in categoria Do It Yourself din cauza usurintei cu care se aplica, cit si formei neregulate cu o aplicare in forma de valuri si un finisaj cu ceara colorata, culori rafinate si nuante pastel. Cu structura sa flexibila si fibrata, poate fi aplicat intr-o multime de feluri pentru a obtine efecte vizuale cat mai variate: finisaj delicat, finisaj rustic, finisaj cu aspect de burete sau zdrentuit. ENDUIT-DECO este ideal pentru a obtine efecte decorative variate pe suprafete, d epinzand de tipurile de unelte folosite. In plus, acest material decorativ ofera avantajul acoperirii neregularitatilor sub-stratului si poate fi indepartat cu usurinta cu un steamer.

SOLIDECOR AIRLESS GARNISSANT - glet de protectie pentru interior
Solidecor Airless Garnissant este un glet de finisaj interior preconizat pentru projectie Airless. Ideal pentru prepararea suporturilor cu defecte de planimetrie din betoane (cu gauri) turnate. Diferenta fata de un glet airless clasic de tip SOLIDECOR AIRLESS consta in textura adaptata pentru umplerea cavitatilor.
PREZENTARE T*******
MEMBRU
GRATUIT
T*******
4 600 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Materiale de constructii

PRODUSE ASEMANATOARE CU GLETURI PENTRU INTERIOR

Finisaje mineraleFinisaje minerale
Finisaje minerale
- FINISAJUL MINERAL alb sau colorat, pentru interior sau exterior, pe baza de var hidraulic natural, var hidratat si ...
Tencuieli termoizolanteTencuieli termoizolante
Tencuieli termoizolante
- TERMO-TASS este o tencuiala termoizolanta intarita cu fibre cu greutate specifica mica (270 Kg/m3), pe baza de lianti ...
Mase de spacluMase de spaclu
Mase de spaclu
TA01/02 - TA01 este o masa de spaclu (tinci) pe baza de var hidraulic natural FEN-X/A, agregate selectionate cu ...

GLETURI PENTRU INTERIOR ESTE LISTAT IN: