Inscrie firma »
E********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Focare pentru seminee

Focare pentru seminee

Tip produs: semineuri | focare
 

Prezentare Focare pentru seminee

Focarele TURBO FONTE pot functiona sub foc continuu, oferind posibilitatea de a incalzi locuinta timp indelungat. Performantele focarelor sunt date de suprafetele de schimb de caldura bazate pe prezenta a numeroase nervuri exterioare si interioare care maresc considerabil randamentul caloric, si de deflectorul de fum TDI care optimizeaza combustia.
Focarele din gama TURBO FONTE, atat cele deschise cat si cele inchise suntA construite integral din fonta (omogenizata in cuptoare electrice). Toate piesele din fonta sunt protejate pentru temperaturile inalte iar suruburile sunt realizate din otel inoxidabil.
Geamul de protectie rezista la 750 grC, deci orice spargere a acestuia nu poate fi datorata decat unor socuri mecanice.
Gama de focare cu interior din caramida poseda o camera de ardere construita din caramizi refractare de inalta calitate (1350 grC) in intregime demontabile. In plus,A fiecare caramida se poate schimba individual.
Focarele inchise pot dispune deA deschidere laterala sau verticala. Usile sunt confectionate din fonta, sunt rigide si robuste, asigurand o buna etanseitate, indispensabila unei bune autonomii a focului. Usile au un design variat, pot fi gri, aurii, cromate sau acoperite cu aur fin.
Se ofera 5 ani garantie pentru toate piesele din fonta. Garantia include toate elementele care vin in contact cu focul.
Focarele EDIL KAMIN functioneaza pe baza de lemn, pot functiona sub foc continuu, deci ofera posibilitatea de a incalzi locuinta timp indelungat. Exteriorul focarelor poate fi realizat din fonta sau otel.
- FocareleA care functioneaza cu lemn sunt potrivite pentru renovarea semineelor vechi, sunt disponibile in dimensiuni variate, cu modele estetice diferite. Dispun de eficienta termica ridicata.
- Focarele centrala pentru incalzirea apei reprezinta o alternativa economica la instalatia obisnuita de incalzire, avand in acelasi timp si design deosebit.A  Focarele centrala sunt disponibile in 12 modele, astfel se potrivesc oricarui spatiu si pentru orice cerinta estetica. Acestea pot avea una sau doua usi si forma prismatica sau semicilindrica.A 
Pentru toate tipurile de focare este disponibila o gama variata de accesorii.
PREZENTARE E*********************
MEMBRU
GRATUIT
E*********************
20 107 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Semineuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU FOCARE PENTRU SEMINEE

SemineeSeminee
Seminee
Semineele sunt disponible intr-o gama larga de modele. Acestea pot avea o forma prismatica sau semicilindrica, avand ...
Sobe pentru incalzire si gatitSobe pentru incalzire si gatit
Sobe pentru incalzire si gatit
SobeleA se potrivesc oricarui tip de design interior, avand mare putere de incalzire, cu consum redus si emisie ...

FOCARE PENTRU SEMINEE ESTE LISTAT IN: