Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Case lemn

Case lemn

Tip produs: constructii ieftine | case ieftine la cheie | constructii rapide
Producator: Crismar new ideea srl
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Case lemn

Casele oferite de noi sunt realizate cu structura de rezistenta din lemn, termoizolatie din vata minerala, inchiderile interioare si exterioare din placi compozite si gips - carton, finisaje moderne si eficiente.
Folosirea lemnului in constructii, dupa o perioada in care s-a considerat definitiva inlocuirea acestuia in elementele de rezistenta, a revenit in actualitate datorita calitatilor certe ce-l clasifica ca materialul ideal pentru realizarea unui microclimat sanatos in locuinte.
Pe langa coeficientul de conductibilitate termica foarte redus, de 7-10 ori mai bun decat al betonului si de 3-4 ori fata de caramida, usurinta de montaj, greutatea redusa si posibilitatile de modificare in timp a partiurilor si de extindere, au cantarit greu in stimularea optiunilor.
S-au gasit solutii pentru intarirea rezistentei la umiditate, mucegai, microorganisme si foc, pentru atenuarea efectelor defavorabile ale neomogenitatii si defectelor de structura inerente lemnului. S-au imaginat prinderi speciale ale elementelor din lemn, cu deranjari minime ale structurii intime si fara intreruperea continuitatii fibrelor.
Oferim o garantie de 10 ani pentru structura de rezistenta din lemn iar pentru celelalte componente intre 2 si 5 ani, functie de garantia producatorului de materiale sau de subansambluri incorporate.
La predarea lucrarilor contractate, vom emite un Certificat de Garantie care va cuprinde recomandari si obligatii ale proprietarului pentru intretinerea si buna folosire a locuintei
Se asigura respectarea exigentelor de calitate impuse de Uniunea Europeana la :
- siguranta la seism (rezistenta statica si stabilitatea dinamica).
- siguranta la foc (minim F30 dar se ajunge si la F90).
- ambientul ecologic de viata.
- rezistenta termica si implicit emanatii reduse de CO2.
Prin realizarea unei deosebite rezistente termice la peretii exteriori se obtine un consum mic de combustibil. in conformitate cu normele europene, consumul maxim anual admis pe considerente ecologice la casele noi este 86 Kw pe fiecare metru patrat de suprafata utila.
Solutia propusa de noi duce la un consum mediu statistic de 54 Kw/mp/an. Pentru comparatie, consumul mediu preconizat la o casa din caramida, cu pereti de 115 cm grosime si strat suplimentar de vata minerala, nu coboara sub 70 Kw/mp/an.
Protectia fonica a cladirilor de locuit este directionata spre atenuarea sunetelor cu frecvente intre 100 si 3150 Hz iar standardele cele mai exigente prevad o izolare de minimum 35 dB. Spre deosebire de casele cu pereti masivi din lemn unde protectia fonica practic nu se poate obtine, peretii pe care ii propunem realizeaza 44 dB si sunt variante de a ajunge la 59 dB.
performante case din lemnSpatiul util creste cu 15%, peretii avand o grosime de doua ori mai mica decat la casele in solutii traditionale. Se realizeaza un raport optim intre suprafata si volumul cladirii, cu efecte pozitive atat din punct de vedere estetic dar si ca efort financiar.
Durata de viata este nelimitata daca lemnul este incorporat uscat si este tratat corespunzator.
Lemnul inmagazineaza caldura, are o temperatura specifica superficiala superioara (senzatia de perete cald) si este benefica ambientului. Poate prelua umiditatea in exces ca sa o redea ulterior incaperii. Fiind un material total natural are o actiune fiziologica pozitiva asupra oamenilor.

Peretii se vor livra in panouri "semi-inchise", planseele si acoperisul in module usor asamblabile.La aproximativ o luna de la semnarea contractului, componentele convenite vor fi executate si incarcate in TIR/LKW. Functie de marimea si complexitatea casei, montarea structurii si a inchiderilor exterioare se poate executa de o formatie de 4-6 muncitori in 12-21 zile lucratoare.
Productivitatea sistemului, in ipoteza executiei profesionale pe santier, este de 1,5-2,0 ore/mp suprafata construita. Se adauga timpul realizarii fundatiei iar ulterior al instalatiilor si finisajelor. Practic, timpul normal de predare catre beneficiar al unei astfel de case este de doua, maximum trei luni de la turnarea fundatiei. Mult mai putin decat cele 8-10 luni necesare terminarii unei case din caramida.
Pentru intrebari si comenzi ,va rugam sa ne contactati.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
29 506 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

PRODUSE ASEMANATOARE CU CASE LEMN

Amenajari exterioare* termosistemAmenajari exterioare* termosistem
Amenajari exterioare* termosistem
Termoizolaii termosistem termosistemul este o solutie de izolare termica a constructiilor la exterior. pentru a ...
Amenajari interioareAmenajari interioare
Amenajari interioare
Amenajarea interioara a unui apartament sau a unei case presupune realizarea mai multor lucrari. Ca pasi generali putem ...
CuratenieCuratenie
Curatenie
CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR Servicii oferite : * Curatarea resturilor dupa constructor; * Curatarea mecanizata, spalare, ...
Amenajari exterioare *case si gradiniAmenajari exterioare *case si gradini
Amenajari exterioare *case si gradini
Spatiul din jurul casei tale poate fi oricand un loc unde sa gasesti liniste si sa te bucuri de natura inconjuratoare. ...
Usi de interior-exteriorUsi de interior-exterior
Usi de interior-exterior
Colaboram cu importatori usi de interior si exterior Grauthoff Germania.Produsele sunt de furnir natural si cristal ...
Instalatii electriceInstalatii electrice
Instalatii electrice
Executam reparatii, modificari la instalatii si tablouri electrice si de curenti slabi (interfon, videointerfon, ...
Amenajari exterioare* garduri-portiAmenajari exterioare* garduri-porti
Amenajari exterioare* garduri-porti
Producem o gama variata de confectii din fier forjat de orice dimensiuni, marimi, forme sau modele. La cerere, executam ...