Inscrie firma »
S****************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tigle din beton

Tigle din beton

Tip produs: tigle beton
 

Prezentare Tigle din beton

In anul 1999 datorita evolutiei dinamice de fabricatie si a pasilor seriosi privind dezvoltarea produselor, a inceput productia tiglei Mediterran 10. Cu noua linie de productie complet automatizata, noua forma a tiglei devine cunoscuta si populara. Gamele de culori din care se poate alege sunt: caramiziu, rosu si antracit. Acest produs din anul 2004 poarta numele de Danubia.
Danubia - tigla de baza: e elementul de baza a invelitorii si ocupa peste 95% din suprafata acoperisului.
Tigla Danubia are o garantie reala de 30 de ani, pentru impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet si precizie dimensionala.

Avantaje:
- produs mult apreciat
- stil clasic, traditional
- gama larga de accesorii
- impresie placuta
- culori unice, forma preferata

Date tehnice: greutate: 4,5 kg/buc; dimensiune: 330 x 420 mm; necesar: cca. 10 buc/mp; suprafata: neteda si protejata de doua ori; material: mortar de ciment colorat in masa.

In anul 2001 ne-am largit oferta cu linia de produse Coppo, care aminteste de atmosfera insorita a regiunilor mediteraneene, atat prin forma, cat si prin culori. Gamele de culori din care se poate alege sunt: arhaic, ferrara si venetia. Tigla Coppo are forma ondulata, inaltimea ondulei e mai mare ca in cazul tiglei Danubia apropiindu-se astfel de invelitoarele de tip olane.
Coppo - tigla de baza: este elementul de baza al invelitorii. Avand in vedere ca la modelul Coppo nu se produc tigle de jumatate, acest lucru trebuie luat in calcul la dimensionarea acoperisului.
Tigla Coppo are o garantie reala de 30 de ani, pentru impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet si precizie dimensionala.

Avantaje:
- efect unic
- atmosfera mediteraneana
- aspect exclusiv
- tratare coloristica speciala a suprafetei
- posibilitati estetice noi

Date tehnice: greutate: 4,6kg/buc; dimensiune: 330 x 420mm; necesar: cca. 10 buc/mp; suprafata: (Arhaic) neteda, suprafata protejata anticata ( Ferrara, Venetia) neteda, tratare coloristica speciala; material: mortar de ciment colorat in masa.

In anul 2005 datorita dezvoltarii tehnice a aparut tigla Rundo care datorita formei a fost unica pe piata Ungara. Cu ajutorul tiglei Rundo putem realiza acoperisuri de tip solzi. Tiglele se leaga una de cealalta cu falt dublu, astfel nu trebuie invelire dubla. La invelirea cu tigla tip solzi asezate in strat dublu, sunt necesare suprapunerile longitudinale care asigura impermeabiltatea .
Rundo - tigla de baza: e elementul de baza a invelitorii. Latimea invelitorii trebuie sa fie multiplu al latimii efective de acoperire a tiglelor de baza. In cazul taierii tiglelor din latime, bucata ramasa nu poate fi mai mica de 11cm. La marginea invelitorii prin taierea tiglelor de baza putem obtine elemente de sfert si trei sferturi. Avand in vedere ca tiglele de baza Rundo sunt plane se propune ca inaltimea contrasipcilor sa fie mai mare ca in cazul tiglelor profilate.

Tigla Rundo imbina prin linia sa, sobrietatea medievala cu armonia arhitecturii traditionale, conservand trecutul in forme noi. Tiglele au o rezistenta mecanica ridicata si un strat suplimentar de protectie a suprafetei (colorsystem- date suplimentare pe www.color-system.info ). Prin formatul si dimensiunile ei, constituie solutia optima pentru realizarea invelitorilor si restaurarea valorilor istorice. Gamele de culori din care se poate alege sunt: caramiziu, rosu si arhaic. Tigla Rundo are o garantie reala de 30 de ani, pentru impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet si precizie dimensionala.

Avantaje:
- montaj rapid
- pret avantajos
- stil si forma traditonala
- realizarea sarpantei cu costuri reduse
- tigla speciala pentru renovarea monumentelelor istorice

Date tehince: greutate: 4,4 kg/buc; dimensiune: 330 x 420 mm; necesar: 11-12 buc/mp; suprafata: (caramiziu, rosu)plana cu un strat suplimentar de protectie, (arhaic) suprafata protejata anticata;
material: mortar de ciment colorat in masa.

In anul 2007 a sosit timpul pentru invelitori de generatie noua. Produsul nostru cel mai nou, tigla Zenit are un format dreptunghiular si o suprafata omogena plana cu un strat suplimentar de protectie (colorsystem- date suplimentare pe www.color-system.info ) Gamele de culori din care se poate alege sunt: carbon si arhaic.
Zenit - tigla de baza: e elementul de baza a invelitorii. Latimea de acoperire trebuie sa fie multiplu al latimii de acoperire a tiglelor de baza. La marginea invelitorii putem obtine elemente de sfert si trei sferturi prin taierea tiglelor de baza.
Tigla Zenit are o garantie reala de 30 de ani, pentru impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet si precizie dimensionala.

Avantaje:
- suprafata cu un strat suplimentar de protectie
- culoare rezistenta in timp
- format unicat
- suprafata omogena plana
- efect unic

Date tehnice: greutate: 4,8 kg/buc; dimensiune: 330 x 420 mm; necesar: 11-12 buc/mp; suprafata: (carbon, arhaic) plana cu un strat suplimentar de protectie; material: mortar de ciment colorat in masa.
PREZENTARE S******************************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************************
4 465 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla

TIGLE DIN BETON ESTE LISTAT IN: