Inscrie firma »
Pompe de caldura geotermale

Pompe de caldura geotermale

Tip produs: Pompe de caldura Sibiu | pompe geotermale | pompe de caldura
Producator: Clint Italia
 

Prezentare Pompe de caldura geotermale

Sistemele geotermale de climatizare va pun la dispozitie energie la costuri scazute si un nivel ridicat de confort pentru ca se bazeaza pe energia termala naturala a Pamantului. Aceste sisteme au nevoie de o cantitate scazuta de energie electrica pentru a concentra ceea ce natura ne pune la dispozitie si apoi incalzesc sau racesc interiorul cladirilor.
Sistemele geotermale se adapteaza practic oricarui tip de cladire, mare sau mica.
Aplicatii tipice ale acestor sisteme sunt locuinte mono sau multifamiliale, hoteluri si moteluri, magazine, centre comerciale, benzinarii, cladiri pentru birouri, spitale, banci si scoli, cladiri militare.
Alt avantaj este costul minim al intretinerii, iar circuitul geotermal se gaseste in pamant, la adapost de conditii climatice si vandalism.
Principiul de functionare:
Principiul de functionare este diferit de cel al sistemelor conventionale, care ard un combustibil, gaz metan, propan sau combustibil lichid, pentru a produce energie. In cazul sistemelor geotermale nu este necesar sa se produca energie, deci nu este necesara combustia chimica.Caldura naturala a pamantului este captata de un sistem de tevi de plastic ingropate , prin care circula un fluid, de obicei un amestec de apa cu antigel.
in timpul iernii, fluidul absoarbe energia pamantului si o transporta in cladire. in interior, pompele de caldura concentreaza caldura si o distribuie la o temperatura mai mare.
Vara, procesul este inversat, excesul de caldura din cladire este extras de pompa de caldura si dispersat in pamant.
Pentru a mari eficienta sistemului, excesul de caldura din cladire, in loc sa fie trimis in pamant, este folosit la producerea apei calde menajere absolut gratis.
Sistemele geotermale racesc cladirea in acelasi mod in care functioneaza un frigider, adica extragand caldura din cladire, nu introducand frig.
Avand in vedere ca solul la o adancime de 180 cm are o temperatura intre 8 si 12 gradeC pe tot parcursul anului, consumul de energie este redus deoarece sistemele geotermale extrag energia dintr-o sursa cu temperatura moderata.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 265 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instalatii sanitare - echipamente de incalzire - sisteme de incalzire

PRODUSE ASEMANATOARE CU POMPE DE CALDURA GEOTERMALE

Incalzire prin pardosealaIncalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Sistemele de incalzire prin pardoseala confera o incalzire optima si economica a imobilelor, si este recomandat oricaror ...
Panouri solarePanouri solare
Panouri solare
Panourile solare au diverse utilitati,de la producereaapei calde menajere in locuinte si restaurante,incalzirea ...
Case pe structura de lemnCase pe structura de lemn
Case pe structura de lemn
O casa construita din ceea ce a nascocit natura mai potrivit - LEMNUL-, poate deveni visul oricaruia dintre noi. Lemnul ...