Inscrie firma »
Separator ulei, grasimi si hidrocarburi

Separator ulei, grasimi si hidrocarburi

Tip produs: separator ulei | separator garsimi si hidrocarburi
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Separator ulei, grasimi si hidrocarburi

Separatoarele de ulei sunt concepute si construite astfel incat sa ajute la inlaturarea efectelor produselor petroliere neemulsionate, fiind construite monobloc si fabricate din polietilena. Acestea sunt destinate activitatilor industriale, care genereaza cantitati importante de lichide insolubile. Astfel, acestea separa hidrocarburile din apele reziduale, rezultate in urma spalarilor de vehicule, sau poate realize o preparare a apelor pluvial. Eficienta in eliminarea suspensiilor plutitoare este de aproximativ 80 %, iar a materialelor sedimentare de aproximativ 90 %.

Separatoarele de grasimi, fiind ca si forma cilindrica au destinatie pentru amplasare subterana, si sunt destinate folosirii la pre-procesarea apelor bogate in material plutitoare, cum ar fi dejectiile de la bucatarii si cantine. Aceste degresoare sunt construite in totalitate din polietilena, fiind prevazute cu capace insurubabile din PVC in vederea verificarii si inlaturarii grasimii.

Separatoarele de uleiuri si hidrocarburi cu filtru de coalescenta, sunt destinate in special pentru tratarea apei incarcate de hidrocarburi provenite din statii de benzina, ateliere mecanice, ateliere de intretinere auto, vulcanizari, aeroporturi, etc. Astfel, acestea sunt dotate cu deflector hidraulic pentru amorsarea fluxurilor violente. Prima camera decanteaza nisipurile si partile inerte daunatoare proceselor urmatoare - in special filtrului de coalescenta, care amelioreaza procesul de flotare, impartind uleiul in particule mici. La sfarsitul procesului, la suprafata se aduna substantele poluante pana la evacuarea prin vidanjare. Aceasta pelicula este protejata de un dispozitiv de inchidere automata imediat ce camera uleiurilor este plina. Totodata, acestea pot fi dotate cu panou de control electronic in vederea conectarii acestuia la un calculator personal.

Toate modelele prezentate sunt prevazute cu iesire biogaz. Totodata, toate aceste modele pot fi furnizate cu sau fara obturator automat (dispozitiv de inchidere automata a camerei de ulei), cu sau fara by-pass cu 2 camere (nisip / ulei) si filtru colector nisip.

Aceste produse sunt testate pentru trafic rutier calsa A, maxim 1.5 tone, in conditii de ingropare la maxim 700 [mm], sau 1500 [mm] cu radier de beton.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 058 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fose septice - statii de epurare - canalizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU SEPARATOR ULEI, GRASIMI SI HIDROCARBURI

Fose septiceFose septice
Fose septice
Fosele septice sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatiile civile. ...