Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
TIGLA METALICA

TIGLA METALICA

Tip produs: TIGLA METALICA | TABLA TIP TIGLA
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare TIGLA METALICA

De ce tigla metalica?

Pentru ca reprezinta o solutie optima atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovarea celor vechi, montarea constand intr-un proces simplu si rapid.

Pentru ca tratarea suprafetei si profilarea asigura o rezistenta ridicata la intemperii, un grad ridicat de duritate si durabilitate (chiar si a culorii). Varietatea straturilor de protectie aplicate printr-o tehnologie avansata, asigura toate aceste caracteristici.

Pentru ca, pe langa proprietatile ei hidrofuge, tigla metalica este o alternativa mult mai convenabila si din punct de vedere estetic, lucru ce nu trebuie trecut cu vederea.

Pentru ca rezistenta si greutatea mica fac din tigla metalica concurentul favorit la titlul de cea mai buna invelitoare. Pe un acoperis de 200 mp veti aseza o sarcina de peste 10.000 kg in cazul tiglei ceramice, fata de numai 1 200 kg in cazul tiglei metalice.Pentru ca structura necesara este usoara, cheltuielile totale ale constructiei sunt foarte mult diminuate.Pentru ca tigla metalica are o etanseitate garantata prin testele efectuate in conditii de clima extreme.

Pentru ca tigla metalica presupune costuri mai mici: din cauza consumului mare de energie necesar fabricarii, tigla ceramica duce la costuri mai mari.

Si nu in ultimul rand, pentru ca tigla metalica ofera o estetica deosebita, nu necesita cheltuieli de intretinere, nu formeaza muschi si are o longevitate mult mai mare decat tigla ceramica sau tabla zincata. Durata lor de viata poate depasi 50 de ani.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 171 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tigla metalica - montaj tigla metalica - acoperis

TIGLA METALICA ESTE LISTAT IN: