Inscrie firma »
Epilare definitiva

epilare definitiva

Tip produs: epilare cu ceara | epilare definitiva
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare epilare definitiva

INTREBARI FRECVENTE
De-a lungul acestei rubrici vom incerca sa raspundem la toate intrebarile care ar putea sa apara cu privire la tehnica epilarii cu laser.


a) Cum functioneaza?

Laserul produce o raza de lumina foarte concentrata care este absorbita de pigmentul localizat in foliculii pilosi. Aceasta lumina se transforma in energie care se transmite de-a lungul firului de par pana ajunge la radacina acestuia si o distruge, fara sa afecteze epiderma.

b) Cat de efectiv este?

Epilarea laser este extrem de efectiva rezultatele fiind vizibile de la prima sedinta. In unele cazuri atipice sesiunile pot fi mai putin eficace pentru care este necesar un numar mai mare de sedinte. In marea majoritate a cazurilor se obtin rezultatele dorite. Eficacitatea epilarii variaza in functie de culoarea pielii si a firului de par si este cu atat mai mare cu cat mai este mare contrastul dintre pielea alba (nebronzata) si firul de par inchis la culoare. Cu siguranta majoritatea persoanelor din tara noastra au tenul si culoarea firului de par ideale pentru epilarea cu laser.

c) Este dureros? Ar trebui sa utilizez vreo crema?

Epilarea cu laser dernajeaza un pic, se simte o oarecare usturime sau piscatura usoara pe zona de piele epilata dar numai pe parcursul sedintei dar aceasta senzatie dispare rapid. Este recomandat sa va prezentati la prima sedinta cu pielea curata., fara nici un tip de crema aplicata. Aceasta pentru ca specialista nostra sa poata analiza pielea in stare naturala.

d) Cate sedinte sunt necesare?

Procesul complet de epilare poate cuprinde intre 4 si 6 sedinte, in functie de persoana. Intervalul intre sesiuni poate fi intre 1 si 2 saptamani aproximativ, pentru zona faciala si respectiv pentru zona corporala.Acesta este timpul aproximativ de care parul are nevoie pentru a iti completa fazele lui de crestere.

e) Epilarea este pentru totdeauna?

La marea majoritate a persoanelor rezultatele se mentin pe termen foarte lung si este cea mai buna solutie pentru cine doreste sa scape de metodele traditionale de epilare. Nu se poate considera o metoda definitiva dar efectele lui sunt cele mai prelungite in timp.

f) Are efecte secundare?

Extrem de rar exista efecte secundare. Reactia normala este o inrosire usoara a pielii la cateva minute dupa tratament. Nu va puteti expune la soare, la raze ultraviolete sau sa va aplicati autobronzante pe zonele epilate pe perioada tratamentului deoarece poate creste posibilitatea de aparitie a arsurilor, a hipo sau hiperpigmentarilor.

g) Ce asteptari ar trebui sa am de la epilarea cu laser?

- Pielea ta va deveni moale si fara par de la prima sedinta iar in momentul in care incepe creasca din nou firul de par, vine timpul pentru urmatoarea sedinta si il eliminam. - Consideram terminat tratamentul cand parul dispare in procent de mai mult de 90%. Daca mai ramane ceva dupa este par fin si practic absolut invizibil. - Aminteste-ti ca eficacitatea epilarii depinde de persoana. Este important sa aveti o perspectiva realista si sa cunoasteti rezultatele potentiale printr-un control anterior la clinica noastra care este gratuit.

h) De ce la Depilfin nu se utilizeaza gel ca anestezic local?

Exista diferite metode de racire a zonei de epilat si astfel sa se evite arsurile, si sa se diminueze astfel senzatia neplacuta. Acestea sunt: gel, criogen, aer rece, etc. Gelul este un sistem de racire care se aplica in zonele exterioareale pielii inainte de utilizarea laserului. Dat fiind ca nu se aplica in acelasi timp cu laserul, este imposibil a se mentina aceeasi temeratura a pielii pe parcursul intregii sedinte fapt care diminueaza eficacitatea tratamentului. Criogenul si aerul rece care se aplica pe parcursul sedintei, ajung la piele intotdeauna la aceeasi temperatura si de aici rezulta o eficacitate mai mare si control al tratamentului.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
5 834 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: epilare definitiva - epilare - epilare inghinal

PRODUSE ASEMANATOARE CU EPILARE DEFINITIVA

Sfaturi pentru epilareSfaturi pentru epilare
sfaturi pentru epilare
Iti oferim un tratament realizat exclusiv de personal specializat in epilare laser pentru a iti garanta eficacitatea si ...
Epilare iplEpilare ipl
epilare ipl
Se numeste fotoepilare orice epilare care se realizeza cu lumina care poate fi: lumina intens pulsata sau laser. Laserul ...
Epilare cu cearaEpilare cu ceara
epilare cu ceara
Epilarea cu ceara de lunga durata este un nou concept de imbunatatire a calitatii vietii clietilor nostrii. Utilizam o ...
Epilare cu laserEpilare cu laser
epilare cu laser
Depilfin este prima clinica din Romania specializata exclusiv in epilare cu laser care garanteaza calitatea, eficienta ...
Salon epilare definitiva brasovSalon epilare definitiva brasov
salon epilare definitiva brasov
Depilfin este clinica de epilare definitiva care se bucura de apreciere din partea clientilor nostri datorita ...