Inscrie firma »
Prostafix 24 tratament prostata

Prostafix 24 tratament prostata

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Prostafix 24 tratament prostata

Prostafix 24 este un supliment alimentar, 100% natural, cu extras din plante, compus din doua feluri de capsule, una de zi si una pentru noapte, care, ajuta la optimizarea functionarii prostatei.


De ce ar trebui sa acorizi atentie maxima acestor probleme? Prostata este un organ esential in organisul oricarui barbat, este o glanda care se afla sub vezica urinara si are efect si rol reproductiv. Orice disfunctie a acesteia cauzeaza disconfort ce duce la afectarea vetii normale al unui barbat.


V-ati saturat de senzatia falsa de urinare, arsuri si incomoditatea permanenta de a va scuza pentru a va deplasa la toaleta in timpul evenimentelor? Ati inceput sa va organizati iesirile cu prietenii sau sa va alegeti locatiile frecventate in proximitate una fata de alta din cauza seznzatiei constante de urinare? Incepeti sa atrageti atentia colegilor de servici din cauza pauzelor frecvente pe care sunteti nevoit sa le luati din cauza urinarii frecvente? Nu lasati problemele de prostata sa va dirijeze viata!


Achizitionati Prostafix 24, remediu 100% natural pentru tratarea si prevenirea problemelor de functionare a prostatei, cu cu 2 capsule pentru zi si noapte si incepeti sa va traiti viata din plin, fara a scapa momente pretioase la evenimente de familie, cinema, teatru etc.

Avantaje:


100%, adica nu contine: coloranti, gluten, sodiu, zaharuri, drojdii, alergeni, antiaglomeranti, conservanti, arome

Actiune:


Imbunatatirea diviziunii celulare normale


Reducerea inflamatiilor la nivelul aparatului genital masculin


Reduce actiunea prostaglandinei E2


Reducerea frecventei urinarilor nocturne, cantitatii de reziduu vezical si dezvoltarii agentilor patogeni in vezica urinara


Imbunatatirea tonusul musculaturii uretrei si a vezicii urinare


Imbunatatirea fluxului sanguin la nivelul cavitatii pelvine


Contribuie la deblocarea cailor urinare


Imbunatatirea functiei prostatei, si ajutarea eliminarii senzatiei false de urinare


Previrea maririi prostatei si reduce volumul prostatei deja marite


Imbunatatirea sesizabil a vietii sexuale eliminand disconfortul si imbunatind functiile sexuale


Produs recomandat terapeutic atat pentru prevenirea problemelor de prostata cat si remedierea afectiunilor la nivelul prostatei cand acestea exista.

Mod de utilizare:


Se administreaza cu un pahar de apa 1 capsula de zi si una de noapte in 24 de ore. Capsula de zi dimineata inainte de mancare iar cea de noapte dupa cina, inainte de culcare, fiecare intarind efectul celeilalte pastile.

Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului duneavoastra!

Compozitie:


Prostafix 24 este un supliment alimentar compus din substante naturale extrase din plante cu o combinatie unica avand eficienta maxima in tratarea problemelor de prostata.

Capsula de zi


Palmierul pitic (serenoa repens) – se foloseste in tratarea starilor cornice ale rinichilor, cailor urinare, in bolile de prostata. Datorita compusilor ei, acizi grasi, steroizi, reductazonul alfa 5, care raspunde de schimbarea testosteronului in dihidrotestosteron, Serenoa repens reduce simptomele specifice bolilor de prostata: disuria, desele urinari nocturne, cantitatea redusa de lichid eliminat, toate acestea prin efectul ei antiinflamator is antiedemic. Efectul extractului de Serenoa repens (SrE) asupra celolelor de prostate. DHT = dihidrotestosteron; EGF = factorul de crestere epidermala; FGF = factorul de crestere a fibroblastere


Urzica (Urticadioica) – Contine in compozitia ei, carotinoide (provitamina A), clorofila, Vitaminele B2, C, K, acid folic, acid pantotenic, aminoacizi (histamine, acetilcolina, serotonina), tanini si flavones, cheto-nati de uleiuri volatile, asteri, toate cu effect antiinflamator, antiadipos, hemodinamic, hemostatic si antialergic.


Ghiara dracului (Harpagophytum procumbens) – harpagozid bogat, in harpagid si procumbizi, zahar, acizi oleanolici, si in acid ursolic, fitosteroizi, acizi aromatic – acizi de cafea, scortisoara si clorogeni – luteolin si kempferol, fiind un antiinflamator, calmant, antispasmic, antiadipos, antioxidant si antifebril.


Maces (Xanthium spinosum) – acizi polifenolici, triterpenoidsaponinele si betasitosteroni care se afla in aceasta planta elimina un effect antiinflamator, desinfectant si antiadipos, impiedica dezvoltarea anarhica a celulelor, avand un effect pozitiv asupra organelor urogenitale ale barbatiilor, stimuland functionarea acestora.


Salcia (Epilobiumsp.) – dispune de urmatoarele particularitati: este antiinflamator, impiedica dezvoltarea anarhica a celulelor ( avand un effect deosebit asupra vezicii urinare si asupra prostate), are un effect choleretic pozitiv, de compactare, hemostatic, disinfectant, antiadipos, igienizant, regenerant de tesuturi, mai ales la nivelul prostate, ficatului si rinichilor, in afectiunile renale si ale traseului urinar, ale prostate, fiind recomandat in cazul perturbarilor de eliminare a urinei.

Capsula de noapte


Pygeum africanum, contine fitosteroli, inclusiv si situsterolul beta cu efect anitinflamator, de edem pentaciclic, antiservric favorabile prostate.


Afinul (Vaccinumvitis-idaea) – contine arbutozide, metilarbutozide, arbutina, fraxina, fflvonoide, anthocianide si tanine, avand un effect de dezinfectare a urinei, antiinflamator, antiadipos, antioxidant.


Zinc-ul – este componentul a mai multor enzime, pe care le activeaza; participa in sinteza albuminelor, elemente de structura al DNA si RNS-lui, stimuleaza reinnoirea celulelor de crestere, sinteza celulara, in timpul sarcinii si in perioada de alaptare, contribuind la cresterea imunitatii, in regenerarea epidermei si a parului, remediaza mobilitatea articulatiilor, este un antioxidant, cu effect antiinflamator, este un mineral important in asigurarea functionarii corespunzatoare a prostatei.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 015 477 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online - shop online - cumparaturi

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROSTAFIX 24 TRATAMENT PROSTATA

Prosta VitalProsta Vital
Prosta Vital
Prosta Vital 24 Day & Night, se prezinta sub forma de pachet cu doua flacoane ce insumeaza 60 de capsule, care ...
RON 169
Erector 30Erector 30
Erector 30
Datorita principiilor active naturale continute Erector asigura mentinerea sanatatii aparatului uro-genital, reduce ...
RON 79
Erector 60Erector 60
Erector 60
Erector asigura mentinerea sanatatii aparatului uro-genital, reduce efectele neplacute ale maririi in volum a ...
RON 129
Prosvent 2+1Prosvent 2+1
Prosvent 2+1
Ingredientele naturale, fara efecte secundare, pot ajuta barbatii sa traiasca din nou o viata, placuta fericita. ...
RON 299
ProsventProsvent
Prosvent
Trebuie sa mergeti de multe ori la toaleta? Si noaptea trebuie sa va treziti de mai multe ori din aceasta cauza? Va ...
RON 129
Prosvent 1+1Prosvent 1+1
Prosvent 1+1
Prosvent capsule supliment alimentar. Poate ajuta in reabilitarea functionarii prostatei. Dupa cateva saptamani este ...
RON 199
Super Beta ProstateSuper Beta Prostate
Super Beta Prostate
Prostata va face probleme? Trebuie sa mergeti la toaleta in cele mai nepotrivite momente? Aceste lucruri va pot afecta ...
RON 89
Prostate Gland therapyProstate Gland therapy
Prostate Gland therapy
Prostate Gland therapy este cel mai avansat dispozitiv de ingrijire a sanatatii prostatei, in lumea de astazi. Acest ...
RON 1
Quantum Magnetic AnalyzerQuantum Magnetic Analyzer
Quantum Magnetic Analyzer
Corpul uman este un agregat format dintr-un numar imens de celule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, ...
RON 899

PROSTAFIX 24 TRATAMENT PROSTATA ESTE LISTAT IN: