Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Home cinema Samsung HT-C 6500 Negru

Home cinema Samsung HT-C 6500 Negru

Producator: Samsung
 

Prezentare Home cinema Samsung HT-C 6500 Negru

Divertisment fara limite cu Internet@TV.
Tehnologia Internet@TV, intalnita numai la produsele Samsung, deschide mai multe lumi decat va puteti imagina. Si le desfasoara pe toate pe un ecran mare si stralucitor. Printr-o conectare imediata la Internet, va permite sa va bucurati de intreg continutul stralucitor pe care Web-ul il are de oferit. Puteti organiza, adauga si sterge continut prin intermediul bibliotecii Samsung Applications. Usor, adaugand si imbogatind. Numeroase modele permit chiar efectuarea de apeluri video prin Internet, astfel ca nu sunteti conectat numai la videoclipuri, ci si la oameni. Cufundati-va in infinitatea de optiuni.

Conectati dispozitivul dvs. iPod si dispozitivul iPone pentru mai multa distractie.
Integrarea reciproca a dispozitivelor electronice are un rol important in asigurarea experientei de divertisment de acasa. De aceea playerul Samsung BD face sa fie usor sa incorporati dispozitivele iPhone si iPod in sistemul Home Theater. Pur si simplu conectati oricare din dispozitive in soclul de andocare furnizat si veti putea savura cantecele si filmele favorite - impreuna cu familia si cu prietenii dvs. - in timp ce se incarca. Totul este controlat in mod convenabil cu telecomanda sistemului Home Theater, asa incat nu trebuie sa parasiti canapeaua.

Calibrare automata a melodiilor
Nu va puteti decide daca doriti sa urmariti o emisiune TV sau un videoclip pe YouTube ori daca doriti sa verificati informatiile bursiere pe Yahoo? Toate sunt posibile cu televizorul LED din seria 8. Un widget usor de utilizat va permite sa urmariti, sa adaugati sau sa stergeti continut. Vizualizati-l integral pe bara laterala spatioasa sau pe ecranul de o latime incredibila. Cu televizorul LED din seria 8, televiziunea isi depaseste cu mult conditia.

Conectarea este usoara cu All Share.
Acum puteti sa savurati filmele, muzica si pozele de pe computerul sau de pe dispozitivele mobile chiar pe ecranul televizorului dvs. Samsung. Tehnologia All Share de la Samsung permite sincronizarea a computerului sau a telefonului dvs. Samsung cu televizorul, transmiterea continutului si chiar si mentinerea filelor cu cei care va apeleaza si va trimit mesaje, cu monitorizarea in timp real pe ecran. Tehnologia All Share de la Samsung face usoara conectarea permanenta.

Smart Volume niveleaza lucrurile.
Unele canale sunt mai zgomotoase decat altele. Si, ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, deseori volumul variaza intre programe si reclame, ca sa nu mai vorbim intre scenele de actiune si dialogul din program. Dar tehnologia Smart Volume de la Samsung va permite sa faceti ajustari si sa stabiliti setarile asa incat sa savurati spectacolele, filmele si emisiunile sportive favorite, fara sa folositi constant telecomanda.

Divertisment imbunatatit
Fie ca doriti sa conectati consola de jocuri sau cel mai recent player de CD-uri direct la sistem, sistemul Home Theatre de la Samsung face sa fie usor acest lucru, cu o intrare comoda HDMI. Indisponibil in mod normal pe sistemele conventionale, experienta de divertisment este imbunatatita de sunetul multicanal al sistemului. Incorporati si gestionati cu usurinta dispozitivele independente de inalta definitie.

Sunet de inalta definitie fara a merge la cinematograf.
Cu playerul Samsung BD aveti impresia ca sunteti parte a filmului si in formatie. Va cufunda intr-un mediu audio cinematografic care pompeaza sunet surround pur, precis, cu o adancime extraordinara a detaliului. Accepta formatele DTS-HD Master Audio si Dolby TrueHD " care, datorita sunetului lor necomprimat HD, se gasesc doar in sistemele audio-video de cea mai buna calitate " precum si Dolby Digital Plus.

HDMI® (V.1.4 cu 3D)
Utilizand conexiunea HDMI® (V.1.4 cu 3D) sistemele Samsung Blu-ray Home Theater sunt capabile sa transmita cea mai mare rezolutie de date digitale in fluxuri pure, necomprimate. Aceasta functie imbunatatita asigura faptul ca tehnologia viitorului, reprezentata si de filmele 3D Full HD si de jocuri, poate fi exprimata cu puritate si precizie.

De pe computer pe ecranul plat.
Accesarea posibilitatilor nelimitate ale divertismentului de ultima generatie este la fel de usoara ca si conectarea adaptorului retelei LAN wireless in spatele playerului de discuri Blu-ray. Continutul de pe computer poate fi trimis direct pe player, permitandu-va sa savurati filmele dvs. favorite si alte fisiere media de la DivX si MP3 la JPEG-HD, din confortul canapelei dvs. PC Streaming transforma sufrageria dvs. in cel mai bun cinematograf multimedia.

Experimentati calitatea suprema a imaginii.
Un televizor cu tehnologia Full HD pe 1080 p nu reprezinta doar distractie, este o experienta. Oferind aproape de doua ori rezolutia televizoarelor conventionale HDTV, imaginea de 1080 p va incanta cu detaliul spectaculos, bogat, culori care ies in evidenta si imagini foarte precise, ultra-realiste care amplifica totul pe ecranul dvs., de la filme la jocuri video. De ce sa va uitati la televizor cand puteti sa il experimentati?

Sunet transcendent cu Crystal Amp Pro.
In sfarsit exista un sistem Home Theater care pretuieste si continutul audio la fel de mult ca pe cel video. Acesta este Samsung HT C7500. In timp ce sistemele tipice Home Theater se bazeaza pe amplificatoare digitale si au tendinta sa scoata sunet mediocru, HT C7500 utilizeaza propria tehnologie, unica, patentata si de mare performanta, Crystal Amp Pro, pentru a crea o lume de o claritate incredibila a sunetului. Imbunatateste dramatic calitatea sunetului prin feedbackul care tine cont de mai multe variabile cu semnale de sunet, depasind cu mult iesirea obisnuita de sunet a sistemului dvs. tipic.

Puterea inteligenta mareste performanta audio.
HT C7500 a fost proiectat sa furnizeze un sunet extraordinar. Functia inovativa Putere inteligenta furnizeaza sunet dinamic si detaliat fara distorsiuni distructive, datorita introducerii de putere suplimentara atunci cand semnalele lui sunt ajustate. Aceasta amplificare inteligenta se asigura ca nu va fi niciodata o coborare a performantei audio.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
2 302 614 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse IT&C - electronice - televizoare LCD

PRODUSE ASEMANATOARE CU HOME CINEMA SAMSUNG HT-C 6500 NEGRU

Home cinema Samsung HT-C 6730 W NegruHome cinema Samsung HT-C 6730 W Negru
Home cinema Samsung HT-C 6730 W Negru
Conectati un iPod si un iPhone pentru un plus de distractie.Integrarea reciproca a dispozitivelor electronice are un rol ...
RON 3119.85
Home cinema Samsung HT-C 5550 NegruHome cinema Samsung HT-C 5550 Negru
Home cinema Samsung HT-C 5550 Negru
Divertisment fara limite cu [email protected] Internet@TV, intalnita numai la produsele Samsung, deschide mai multe ...
RON 2564
Samsung LE32C650Samsung LE32C650
Samsung LE32C650
Divertisment nelimitat cu Internet@TVTehnologia exclusiva de la Samsung Internet@TV deschide mai multe lumi decat v-ati ...
RON 1698
Samsung LE-32 C 650Samsung LE-32 C 650
Samsung LE-32 C 650
Divertisment nelimitat cu Internet@TVTehnologia exclusiva de la Samsung Internet@TV deschide mai multe lumi decat v-ati ...
RON 2080
Samsung LE-40 C 650 102 cm Negru PromoSamsung LE-40 C 650 102 cm Negru Promo
Samsung LE-40 C 650 102 cm Negru Promo
Divertisment nelimitat cu [email protected] exclusiva de la Samsung Internet@TV deschide mai multe lumi decat v-ati ...
RON 3120
Samsung LE-40 C 650 102 cm NegruSamsung LE-40 C 650 102 cm Negru
Samsung LE-40 C 650 102 cm Negru
Divertisment nelimitat cu [email protected] exclusiva de la Samsung Internet@TV deschide mai multe lumi decat v-ati ...
RON 2381.81
Samsung LE32C650 82 cm NegruSamsung LE32C650 82 cm Negru
Samsung LE32C650 82 cm Negru
Divertisment nelimitat cu Internet@TVTehnologia exclusiva de la Samsung Internet@TV deschide mai multe lumi decat v-ati ...
RON 1698
Samsung LE-32 C 650 + Suport de perete CADOUSamsung LE-32 C 650 + Suport de perete CADOU
Samsung LE-32 C 650 + Suport de perete C...
Divertisment nelimitat cu Internet@TVTehnologia exclusiva de la Samsung Internet@TV deschide mai multe lumi decat v-ati ...
RON 3168.35
Samsung UE-40 C 6700 USXZG 102 cm NegruSamsung UE-40 C 6700 USXZG 102 cm Negru
Samsung UE-40 C 6700 USXZG 102 cm Negru
Divertisment la infinit cu Internet@TVTehnologia Internet@TV, intalnita numai la produsele Samsung, deschide mai multe ...
RON 4616.84

HOME CINEMA SAMSUNG HT-C 6500 NEGRU ESTE LISTAT IN: