Inscrie firma »
Deratizare

Deratizare

Tip produs: deratizare sobolani | deratizare rozatoare
 

Prezentare Deratizare

Entitatea Vicdor Comex descrie competenta necesara agentului de dezinfectie, deratizare, dezinsectie
pentru pregatirea si efectuarea operatiei de deratizare, stabilind toate aspectele de lucru anticipate in functie de particularitatile spatiilor existente si specificul situatiei din obiectivul de tratat.
Metode de deratizare utilizate sunt prafuirea, aplicarea de momeli ratidice, otravirea surselor de adapare a rozatoarelor, utilizarea raticidelor pentru gazarea galeriilor etc. Interventiile se fac cu raticide formulate cu anticoagulante (Brodifacoum, Chlorofacinone, Bromadiolone) pe suport de cereale decorticate, carne si legume decorticate.
Tipul obiectivului de deratizat: in interior- locuinte, subsoluri, pivnite, magazii, garaje, closete, boxe pentru gunoi, poduri, sere etc.; in exterior- terenuri virane, depozite in aer liber, malul apelor, santuri, rigole, guri de hazna si canal, rampe de gunoi etc.
Printre speciile rozatoarelor daunatoare care pot fi nimicite prin deratizare sunt soarecele de casa, soarecele de gradina, soarecele de camp, sobolanul cenusiu, sobolanul negru, sobolanul de apa etc.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
3 401 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dezinsectie - dezinfectie - deratizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU DERATIZARE

DezinsectieDezinsectie
Dezinsectie
Entitatea Vicdor Comex SRL descrie competenta necesara agentului DDD pentru pregatirea si efectuarea operatiei de ...
DezinfectieDezinfectie
Dezinfectie
Unitatea detine competenta necesara agentului DDD pentru pregatirea si efectuarea operatiei de dezinfectie in scopul ...

DERATIZARE ESTE LISTAT IN: