Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Camera video Samsung HMX-H400BP

Camera video Samsung HMX-H400BP

Tip produs: camera video samsung hmx h400bp
 

Prezentare Camera video Samsung HMX-H400BP

Obtineti mai mult de la baterie - Durata mare de viata a bateriei (3 ore)
Bucurati-va de un consum redus de energie si de o baterie mai eficienta cu ajutorul tehnologiei avansate Samsung. Cu aceasta tehnologie inovatoare, va puteti bucura de o durata de viata a bateriei de pana la trei ore in timp ce inregistrati filme HD. Aceasta inseamna ca puteti inregistra in mod continuu partida de baseball a copilului, fara a rata niciun moment al actiunii pentru schimbarea bateriilor. In plus, nu mai sunteti nevoit sa luati cu dvs. baterii suplimentare sau un incarcator pentru asemenea drumuri scurte. (Retineti: Aceasta functie este disponibila numai pentru utilizarea modului Inregistrare continua cu baterie inclusa).

Nuante mai naturale in toate imaginile - Senzor CMOS BSI
Indiferent daca este vorba despre verdele luxuriant al unei gradini, nuantele de albastru ale oceanului sau tonurile de rosu ale rochiei pentru petrecere, surprindeti cu acuratete multiplele culori ale vietii. H400 este echipata cu un senzor CMOS, care filtreaza lumina in elemente separate de rosu, verde si albastru, pentru o reproducere a culorilor mai bogata, mai adanca si cu un aspect mai natural decat oricare alta efectuata cu un senzor CCD. Va veti bucura, de asemenea, de imagini mai clare, fara dungi verticale.
OIS Duo +


Cu ajutorul OIS (Stabilizator optic de imagine) Duo +, puteti filma un videoclip clar si stabil, chiar daca mainile va tremura. H400 combina functia OIS incorporata cu tehnologia digitala de stabilizare a imaginii pentru a preveni ca salturile, zgaltaiturile si tremuratul sa deterioreze calitatea imaginii. De asemenea, OIS Duo + compenseaza pentru miscarile corpului produse in momentul in care va miscati sau pentru miscarea zoomului digital.

Zoom digital de 45x (zoom optic de 30x)


Usoara si compacta, camera video H400 va insoteste peste tot. Este echipata cu un obiectiv Schneider Kreuznach cu zoom digital de 45x (zoom optic de 30x) care va plaseaza in mijlocul actiunii, chiar daca sunteti la distanta. Surprindeti golul care castiga partida din celalalt capat al terenului de fotbal sau concertul unei formatii, chiar din ultimul rand. Detaliile sunt clare si precise, de parca ati fi inregistrat din apropiere.
Ecran LCD tactil lat de 3,0 inchi


Schimbati modul in care priviti lucrurile cu ecranul LCD tactil lat de 3,0 inchi. Ecranul de mari dimensiuni ofera imagini clare si precise, saturate de culori naturale si detalii profunde, dinamice. Dimensiunile ecranului tactil fac ca dvs. sa gasiti cu mai mare usurinta functia sau continutul pe care il cautati.

Videoclipul meu


Redati momentele preferate ale unei nopti petrecute cu prietenii sau ale unei excursii prin padure, fara a mai pierde timpul cu derularea rapida inainte sau inapoi. Functia Videoclipul meu va permite sa etichetati orice scena din filmul dvs., pentru a putea retrai instantaneu cele mai hilare secvente sau cele mai uluitoare privelisti, de cate ori doriti, fara nicio editare suplimentara.

Recunoastere inteligenta automata
Indiferent in ce moment al zilei sau in ce loc va aflati, cu Recunoasterea inteligenta automata sunteti pregatit pentru aproape orice scenariu de filmare. Selectati automat din cele 11 moduri prestabilite - ca Noapte, Verde natural, Macro si Portret - pentru a compensa instantaneu diversitatea de lumini variabile sau detalii ale imaginii. Nu mai pierdeti nici macar filmarea unei singure scene spontane din cauza timpului pierdut cu reglarile.

Detectia fetei
H400 nu uita niciodata o fata: Functia Urmarirea fetei urmareste fetele subiectilor in miscare, Detectia fetei regleaza automat focalizarea si expunerea dupa detectarea unei fete pe ecran, iar Recunoasterea fetei memoreaza focalizarea corespunzatoare pentru cele mai fotografiate fete - astfel incat tuturor le va placea fotografia finala.
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
844 718 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAMERA VIDEO SAMSUNG HMX-H400BP

Samsung HMX-QF20Samsung HMX-QF20
Samsung HMX-QF20
Va prezentam un nou aspect al inregistrarii Full HD. Cu Switch Grip II Q20 puteti tine camera video in oricare mana si ...
Samsung HMX-Q20Samsung HMX-Q20
Samsung HMX-Q20
Va prezentam un nou aspect al inregistrarii Full HD. Cu Switch Grip II Q20 puteti tine camera video in ...
Samsung HMX-F80Samsung HMX-F80
Samsung HMX-F80
Datorita camerei video Samsung F80 pur si simplu nu veti mai privi in acelasi mod filmele facute ...
Camera video Samsung HMX-Q20Camera video Samsung HMX-Q20
Camera video Samsung HMX-Q20
Va prezentam un nou aspect al inregistrarii Full HD. Cu Switch Grip II Q20 puteti tine camera video ...
Aparat foto compact Samsung ST77Aparat foto compact Samsung ST77
Aparat foto compact Samsung ST77
* Fotografii mai clare pe intuneric Va plac serile petrecute in oras? Obiectivul F2.5 capteaza lumina ...
Samsung ST77Samsung ST77
Samsung ST77
* Fotografii mai clare pe intuneric Va plac serile petrecute in oras? Obiectivul F2.5 capteaza ...
Camera video Samsung HMX-H300Camera video Samsung HMX-H300
Camera video Samsung HMX-H300
Un ecran mai mare pentru o rezoluþie mai bunã Sunteþi in mijlocul acþiunii cu zoomul optic de 30X Camera video ...
Aparat foto compact Samsung ST66Aparat foto compact Samsung ST66
Aparat foto compact Samsung ST66
Samsung ST66 - fotografii mai clare pe intuneric Obiectiv luminos F2.5 Va plac serile ...
Aparat foto compact Samsung ST66Aparat foto compact Samsung ST66
Aparat foto compact Samsung ST66
Samsung ST66 - fotografii mai clare pe intuneric Obiectiv luminos F2.5 Va plac serile ...

CAMERA VIDEO SAMSUNG HMX-H400BP ESTE LISTAT IN: