Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Set de curatare pentru podele (Gardena 5586)

Set de curatare pentru podele (Gardena 5586)

 

Prezentare Set de curatare pentru podele (Gardena 5586)

Acest set de curatare pentru podele GARDENA poate fi utilizat imediat. Acest set atragator include peria de frecat Comfort GARDENA (nr. articol 5568-20) manerul cu circuit de apa 150 GARDENA (nr. articol 5550-20) si agentul universal de curatare GARDENA (nr. articol 1684-20) la pret avantajos. Setul de curatare pentru podele este adecvat indeosebi pentru curatarea completa a suprafetelor rezistente ca de exemplu cele de terasa alei intrari de garaj etc. Peria de frecat Comfort cu conectare la apa are peri de diferite lungimi si un efect intensiv de curatare fiind indeosebi de utila pentru suprafetele denivelate imbinari si nise. Cu duza cu forma speciala plata si cu muchia de razuire dizolva si cea mai rezistenta murdarie. Cu ajutorul manerului cu circuit de apa Original GARDENA care poate fi conectat usor la accesoriu datorita conectarii Original GARDENA System si cu agentul universal de curatare GARDENA puteti curata usor si complet suprafetele de piatra si dalele.


Set la pret avantajos


Cu setul de curatare a podelelor aveti tot ce va trebuie pentru curatarea umeda perfecta a podelelor robuste. Setul include peria de frecat Comfort GARDENA manerul cu circuit de apa corespunzator si agentul de curatare a sticlei. Puteti sa va apucati imediat de treaba si sa economisiti bani.


Cu peri lungi si scurti


Efect intens de curatare datorita perilor cu lungimi variate. Deoarece acestia pot ajunge oriunde in deosebi pe suprafetele denivelate in imbinari si nise.


Cu duza plata si muchie de razuire


Cu ajutorul duzei plate si a muchiei de razuire veti invinge eficient murdaria. Cu aceasta functie suplimentara peria de frecat dizolva murdaria rezistenta.


Reglati complet apa sau blocati-o


Datorita controlului debitului de la manerul cu circuit de apa cantitatea de apa poate fi complet reglata iar la nevoie se poate adauga agent de curatare a geamurilor.


Usor si confortabil


Manerul din aluminiu usor si de calitate superioara cu invelis din plastic confortabil este placut la utilizare si nu aluneca.

PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
839 194 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

SET DE CURATARE PENTRU PODELE (GARDENA 5586) ESTE LISTAT IN: