Inscrie firma »
Protectie antiefractie

Protectie antiefractie

Tip produs: alarma antiefractie | alarme antiefractie | alarmare la efractie
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Protectie antiefractie

Protectia antiefractie este grupata in 2 sectiuni majore in functie de necesitatile clientilor
-Protectie antiefractie pentru interiorul cladirilor
Protectia antiefractie este realizata pentru cladiri in interiorul cladirilor cu sisteme DSC de productie Canadiana . Aceste sisteme se bazeaza pe detectia de miscare in interiorul incaperilor si supravegherea usilor cu senzori magnetici. Detectia de miscare se realizeaza cu senzori inteligenti cu imumitate la animale (maxim 25 kg) .
Sistemele antiefractie pot fi monitorizate de catre firma Euro Guard in 2 moduri : telefonie terestra si GPRS



-Protectie antiefractie perimetrala pentru exteriorul cladirilor si spatii vaste
Protectia perimetrala este realizata pentru exteriorul cladirilor , hale industriale , garduri care inconjoara un spatiu , etc .
In cadrul sistemelor integrate de securitate realizate, sistemele de detectie perimetrala ocupa un loc special, in adrul carora sunt integrate ultimele tehnologii din domeniu.
Sistemul de detectie perimetrala este proiectat pentru a detecta tentativele de efractie la nivelul perimetrului obiectivului.
Perimetrul este un prim inel de detectie a intrusilor. Detectia incercarilor de patrundere ilegala in obiectiv permite reactia in timp util a fortelor de interventie, inainte ca intrusul sa poata sa-si atinga scopul, sau sa produca distrugeri in obiectiv. De asemenea, detectia timpurie a tentativelor de efractie permite urmarirea intrusilor dupa patrunderea in obiectiv prin alarmarea sistemului de televiziune cu circuit inchis, care va primi informatii despre locul in care a avut loc patrunderea. Imaginile de la camerele care supravegheaza zona de perimetru respectiva sunt afisate automat pe monitoare, permitand verificarea veridicitatii alarmei. In scopul de a asigura functionarea in cele mai dificile conditii meteorologice, pentru detectia perimetrala se folosesc sisteme duale, bazate pe principii de detectie diferite, care nu pot iesi simultan din functiune datorita conditiilor de mediu.



Structura sistemelor
Sistemele de detectie perimetrala sunt compuse din urmatoarele tipuri de detectoare:
-bariere cu infrarosu
-bariere cu microunde
-senzori monostatici cu microunde
-sisteme cu cablu activ de radiofrecventa
-senzori cu efect Doppler (RADAR)



Preluarea semnalelor de la sistemul de senzori si interconectarea acestora cu celelalte elemente ale sistemului de securitate se face prin intermediul unui sistem de multiplexare.

Sistemul de multiplexare este conceput pentru operarea facila a dispozitivelor de securitate plasate pe perimetre de dimensiuni mari, unde cablarea tuturor conexiunilor ar ridica foarte mult pretul sistemului. Sistemul primeste semnalele de alarma de la dispozitivele din teren, transmitandu-le catre sistemele de management de securitate, putand sa transmita catre dispozitive anexe din teren (porti, sirene, instalatii de iluminat etc.) semnale de comanda.
Functiile sistemului
Functiile sistemului de detectie perimetrala sunt:
detectia incercarilor de patrundere sau iesire frauduloasa in/din perimetrul obiectivului.
anuntarea operatorilor cu privire la tentativele de efractie la nivelul zidului perimetral, cu indicarea zonei in care au loc acestea
alarmarea sistemului de televiziune in scopul atentionarii operatorilor si comutarii la afisare pe monitoare ale camerelor video din zona de perimetru in care se produce violarea perimetrului.
transmiterea de semnale de alarma si sabotaj, pe zone, catre sistemul antiefractie
dezactivarea individuala a zonelor de detectie perimetrala pentru permiterea accesului legal in perimetru, cu comanda locala de la punctul de control (sistemul de control acces) sau din dispecerat.
dezactivarea individuala a zonelor de detectie perimetrala, in cazul in care este necesara efectuarea de lucrari care ar duce la generarea de alarme false.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 369 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Paza Protectie - Sisteme de alarma - supraveghere video

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROTECTIE ANTIEFRACTIE

Dispecerizare VideoDispecerizare Video
Dispecerizare Video
Ce este un sistem de supraveghere video? Sistemul de supraveghere video (sau CCTV - closed circuit television ) este un ...