Sistemul de management al sigurantei alimentare (HACCP)
Tip produs: HACCP | Siguranta alimentara | ISO 22000:2005Prezentare Sistemul de management al sigurantei alimentare (HACCP)
* Istoricul HACCP
* Principiile HACCP
* Beneficiile aplicarii HACCP
* Procedura HACCP
- Selectarea echipei HACCP
- Descrierea produsului
- Identificarea utilizarii produsului
- Construirea diagramei de flux a procesului de fabricatie
- Identificarea riscurilor si a actiunilor preventive
- Determinarea punctelor critice de control (CCP)
- Stabilirea limitelor critice pentru CCP
- Stabilirea sistemului de monitorizare a punctelor critice de control
- Stabilirea planului de actiuni corective
- Stabilirea verificarilor necesare
- Elaborarea documentatiei
- Analiza
- Implementarea planului HACCP
* Construirea diagramei de flux
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTARE (HACCP)
Managementul calitatii in proiectare
Continutul cursului:
* Proiectare si dezvoltare - introducere
* Terminologie
* Proiectare si dezvoltare - ...
Management financiar pentru nefinantisti
Continutul cursului:
* Diferenta dintre contabilitate, fiscalitate, financiar
* Rapoartele financiare (bilant, ...
Managementul proiectelor
Continutul cursului:
* Ce este un proiect
* Diferentele dintre proiect si proces
* Organizarea si ...
Instrumente de imbunatatire
Continutul cursului:
* Rezolvarea problemelor
* Colectarea datelor
* Metodele si instrumentele pentru ...
Auditori interni pentru sistemul de mana...
Continutul cursului:
* Introducere
* Legislatia de mediu nationala, europeana si internationala
* ...
Management Strategic
Continutul cursului:
* Introducere in managementul strategic
- Definire
- Istoric
...
Auditori externi pentru sistemul de mana...
Continutul cursului:
* De ce un sistem de management de mediu!?
* Prevederile legale si alte cerinte
* ...
Auditori externi pentru sistemul de mana...
Continutul cursului:
* Sistemul national de acreditare si certificare
* Terminologie
* Principiile ...
Managementul mediului
Continutul cursului:
* Introducere
* Legislatia de mediu nationala, europeana si internationala
* ...
SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTARE (HACCP) ESTE LISTAT IN:
SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTARE (HACCP) - PRODUSE SIMILARE
managementul sanatatii si sigurantei ocupationale
- sisteme de management al sigurantei
- sistemul haccp
- managementul calitatii haccp
- implementarea sistemului haccp
- sistem de calitate haccp
- consultanta implementare haccp siguranta alimentului
- sistem management
- sistem de management
- sistemul de management de mediu