Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Backup Express

Backup Express

Tip produs: Backup for/of Windows | Linux | OES
Producator: Syncsort
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Backup Express

Backup Express este o solutie enterprise pentru medii eterogene. Solutia de backup este usor de instalat iar operatiile de backup si recuperare a datelor sunt simple.
Backup Express (BEX) ofera performanta superioara prin automatizarea administrarii functiilor de backup si restore.
Backup Express este cea mai rapida solutie de backup/restore pentru volume mari de date si ofera uneltele necesare managementului la nivel enterprise intr-un cadru eterogen.
Backup Express a fost conceput sa intruneasca necesitatile cerute de retelele complexe ce se schimba intr-un ritm alert incluzand toate sistemele UNIX/Linux, Windows si NetWare precum si medii virtualizate VMware, Hyper-V sau XEN.
Configurarea si administrarea Backup Express se face prin intermediul unei interfete grafice intuitive - ceea ce elimina nevoia de training.
Backup Express este disponibil pentru solutii LAN, SAN si NAS.

Solutia de backup si restaurare de la Syncsort ofera patru beneficii importante care fac produsul unic.

- Restaurarea sistemului de operare, a setarilor aplicatiilor software in cateva minute (Bare Metal Recovery). Astfel companiile isi pot continua activitatea normala fara a pierde multe date sau timp.
- Acces aproape instant pentru citire / scriere SQL, Exchange sau Oracle - incluzand tabele si casute de email de la orice punct de recuperare astfel incat productia sa continue normal.
- Restaurare rapida a datelor si acces la aplicatii prin intermediul instantaneelor sistemului de stocare a datelor indiferent de producator: NetApp, EMC, HP, Data Domain, chiar si discuri generice la pret redus. Folosirea infrastructurii de stocare existente duce la maximizarea ROI (Return of Investments) pe investitii de stocare a datelor.
- Suport VMware VCB. Backup Express permite inlocuirea oricarui server (fizic sau virtual) in cateva minute pe un server ESX fara a face mult trafic in retea, fara consum CPU si fara cunostinte speciale despre ESX.

Prin Backup Express va oferim o solutie completa de inalta calitate pe care companiile sa isi poata baza si respecta SLA-urile (Service Level Agreements).

Diferenta dintre Backup Express si alte produse de backup are la baza o noua tehonlogie de backup. In prezent de la o solutie de backup se asteapta mai mult decat copierea de fisiere.
Solutiile moderne de nivel enterprise au nevoie sa actioneze imediat dupa aparitia unei erori fara intreruperea operatiunilor de business.

Backup Incremental la nivel de bloc (BLI)
__________________________________

Backup Express introduce o tehnologie unica si inovatoare bazata pe backup incremental la nivel de bloc de date coborand exponential timpul de backup si recuperare al datelor.
Un backup va salva doar blocurile de date modificate de la ultimul backup.
Aceasta permite construirea unor scenarii de protectie continua a datelor care ar rula independent de orice fereastra traditionala de backup.
Multumita acestei tehnologii este posibil ca backup-ul sa se realizeze in timpul de lucru normal fara a afecta productia.
Asta inseamna ca bakup-ul se poate realiza de mai multe ori pe zi diminuand astfel cantitatea de date pierduta in cazul unui eveniment.


Disponibilitate instantanee a datelor
_______________________________

In plus Backup Express ofera o functie numita disponibilitate instantanee. Cu aceasta functie datele din backup pot fi montate si accesate direct de pe orice server fara transfer de date.
Operatiunea de restaurare a datelor se poate realiza in cateva minute. In plus Backup Express permite restaurarea sistemului de operare, a bazei de date SQL, Exchange si a aplicatiilor Oracle.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
3 273 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dezvoltare software - outsourcing

PRODUSE ASEMANATOARE CU BACKUP EXPRESS

Customer Relationship Management Software (CRM)Customer Relationship Management Software (CRM)
Customer Relationship Management Softwar...
IT Perspectives ofera servicii dezvoltare aplicatii CRM pentru facilitarea managementului relatiilor cu clientii. ...
Software Claim ManagementSoftware Claim Management
Software Claim Management
IT Perspectives ofera solutii de organizare a reclamatiilor / cererilor de despagubire (Claim Management ...
Software Generare Automata de DocumenteSoftware Generare Automata de Documente
Software Generare Automata de Documente
IT Perspectives ofera solutii pentru producere automata de documente bazate pe tehnologie Open XML / Microsoft Word 2007 ...
Software Managementul CalitatiiSoftware Managementul Calitatii
Software Managementul Calitatii
IT Perspectives ofera servicii pentru programare de aplicatii de monitorizare a proceselor si managementul calitatii. ...
Software Content Management System (CMS)Software Content Management System (CMS)
Software Content Management System (CMS)
IT Perspectives ofera servicii de dezvoltare aplicatii CMS pentru facilitarea organizarii de continut, documente, ...
BACKUP EXPRESS - PRODUSE SIMILARE