Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Curatare antistatica centre de date  si echipamente IT

Curatare antistatica centre de date si echipamente IT

Tip produs: Curatare sali computere | Curatarea podelei | Curatarea echipamentelor IT
Producator: Neosoft Company
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curatare antistatica centre de date si echipamente IT

Curatare sali computere

Indiferent daca centrul Dvs. de date sau sala de computere este numai un dulap sau un mega-centru, este necesar sa fie curatat pentru a mentine buna functionare echipamentelor, a personalului si estetica locatiei. Tehnicienii Neosoft Company executa 3 servicii de baza separat sau in combinatii, ce sunt proiectate sa mentina functionarea centrului Dvs. de calcul la varful performantei. Aceste trei servicii sunt: curatarea exterioara a partii hardware, curatarea podelei si curatarea spatiului de sub podeaua tehnologica suprainaltata.

Combinatii ale acestor servicii sunt uzual prestate la intervale programate. Acest tip de servicii si variante ale acestora sunt prestate si in situatii de inundatii sau alte dezastre sau pentru a facilita instalarea echipamentelor dupa constructie.

Curatarea exterioara a partii hardware

Neosoft Company utilizeaza tehnica adecvata ca sa inlature murdaria, praful si alte contaminari din mediul utilizat de Dvs. Nu este important ce se vede ci mult mai important este ceace nu se poate vedea. Tehnicienii instruiti ai Neosoft Company utilizeaza solutii speciale, nenocive pentru mediu- testate in timp pentru utilizare pe materialele folosite de fabricantii echipamentelor tehnice moderne. Orice actiune posibila a fost luata in calcul, ca sa va pazeasca impotriva afectarii sau intreruperii activitatii Dvs.

Inainte, ca un tehnician Neosoft Company sa fie trimis in teren, el trebuie sa parcurga cu succes un program comprehensiv de instruire. Pe durata scolarizarii, ei invata tehnici de curatare specifice si vad procedurile cel mai adecvate de utilizat cand lucreaza in apropierea echipamentului Dvs . electronic delicat.

Curatarea podelei

Acoperirea podelei centrului de calcul este proiectata ca sa disipe electricitatea statica printr-o conexiune la priza de pamant. Murdaria de pe aceasta se interpune fata de impamantare si reduce drastic abilitatea podelei de disipare statica. Curatarea improprie poate cauza ciobirea sau cojirea podelei Dvs. Neosoft Company utilizeaza agenti de curatare speciali ce nu afecteaza, la curatarea murdariei si prafului orice tip de suprafata de dale sau covor electrostatic.

Curatarea spatiului de sub podeaua tehnologica suprainaltata

Durata de viata al oricarui centru de calcul este data si de spatiul de sub podeaua sa suprainaltata. Acesta livreaza aerul rece filtrat catre echipamentele sensibile de dasupra. Din pacate, datorita gravitatiei, acest spatiu este zona cea mai predispusa la praf si murdarie. Daca se permite acumularea, acesti contaminanti vor fi antrenati si purtati catre echipamentele Dvs de circulatia aerului de racire, atat de vital in functionarea echipamentelor Dvs. Impactul curentului de aer contaminat produce imbacsirea circuitelor, creste riscul de incendiu, descarcarea accidentala a agentului de stingere si multiple probleme de sanatate.

Serviciul Neosoft Company de curatare sub podeaua suprainaltata va ajuta sa protejati echipamentele Dvs de toate acestea si de alte riscuri. Curatarea noastra satisface multe auditari de asigurare si poate ajuta la reducerea costului asigurarii.

Curatarea echipamentelor IT

Chiar dupa un scurt interval de timp praful si murdaria se depoziteaza in servere. Cauza pentru aceasta acumulare rapida se datoreste mai intai sistemului de aer conditionat intalnit in cele mai multe sali de servere si centre de date. Evident, un sistem de racire adecvata a incintei este vital, dar particulele ce le transporta in interiorul echipamentelor sensibile IT si depunerile ce se aduna pe componente au ca consecinta directa ineficienta sistemul intern de racire al serverului, in final conducand la iesiri din functie ale sistemului si chiar in unele cazuri la defectarea totala.

Neosoft Company poate sa va ajute sa preveniti aceasta situatie. Inginerii nostri scolarizati pot scoate din functie si demonta din rack serverele Dvs ca sa permita accesul usor al tehnicienilor nostri de curatare care le vor curata in interior si exterior. Ei vor curata de asemenea rack-urile inainte de reinstalarea si punerea in functie a echipamentelor.

Daca aveti,de exemplu, de mutat echipamente intr-un nou centru de date, atunci este un moment ideal sa le curatati si ca acest proces sa poata fi inclus in programul de mutare. Aceasta va permite sa realizati o eficienta maxima in functionare a echipamentelor cu cel mai scurt timp de nefunctionare.

O curatare exterioara poate fi efectuata daca Dvs. nu doriti sa demontati serverele din rackul lor. Acestea raman efectiv nemiscate si se creste debitul de aer prin vacuumarea si tratarea cu o solutie de curatare antistatica a tuturor carcaselor ventilatoarelor, a filtrelor si a orificiilor de ventilatie.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
4 618 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta tehnica - proiectare centre de date - realizare centre de date

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURATARE ANTISTATICA CENTRE DE DATE SI ECHIPAMENTE IT

Evaluarea centrului de date si a facilitatilor cu misiune criticaEvaluarea centrului de date si a facilitatilor cu misiune critica
Evaluarea centrului de date si a facilit...
Evaluarea infrastructurilor pentru aplicatii critice facuta de Neosoft Company ofera o metoda eficace de identificare a ...
Coordonare realizare de proiecte la cheieCoordonare realizare de proiecte la cheie
Coordonare realizare de proiecte la chei...
Planificarea coordonarii pentru o executie perfecta Procesele Neosoft Company de proiectare si realizare la cheie a ...
Operare si intretinereOperare si intretinere
Operare si intretinere
Intretinerea organizata a centrelor de date si a aplicatiilor critice Peste 80% din toate iesirile din functie a ...
Procurare echipamente pentru centre de dateProcurare echipamente pentru centre de date
Procurare echipamente pentru centre de d...
Procurarea echipamentelor pentru centrul de date Specialistii Neosoft Company sunt experti in procurarea ...
Puneri in functie si receptii tehnicePuneri in functie si receptii tehnice
Puneri in functie si receptii tehnice
Puneri in functie si receptie tehnica de centre de date si faciltati cu misiune critica Puteti cheltui sute de mii de ...
Monitorizare la distanta a centrelor de date si interventie operativaMonitorizare la distanta a centrelor de date si interventie operativa
Monitorizare la distanta a centrelor de ...
Monitorizare la distanta a centrelor de date si a infrastructurii cu misiune critica Centrele de date de astazi este ...
Proiectare centre de dateProiectare centre de date
Proiectare centre de date
Serviciile Neosoft Company de proiectare si realizare la cheie a unui centru de date furnizeaza o metodologie ...
Integrare centru de date  si aplicatii criticeIntegrare centru de date  si aplicatii critice
Integrare centru de date si aplicatii c...
Integrare centru de date si aplicatii critice Serviciul Neosoft Company de integrare centru de date si aplicatii ...
Proiecte tehnice si de executie pentru cablari structurate video, voce si dateProiecte tehnice si de executie pentru cablari structurate video, voce si date
Proiecte tehnice si de executie pentru c...
Oferim servicii de proiectare si realizare retele de telecomunicatii voce date si transmisii video. Cabalre ...

CURATARE ANTISTATICA CENTRE DE DATE SI ECHIPAMENTE IT ESTE LISTAT IN: