Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
PURIFICATOR FRESCH AYR

PURIFICATOR FRESCH AYR

Tip produs: VIRUSI | BACTERII | MUCEGAI
Producator: ECOQUEST INTERNATIONAL
 

Prezentare PURIFICATOR FRESCH AYR

FRESH AIR BY ECOQUEST este primul si cel mai performant purificator
de pe piata din Romania.

De ce este primul?
Pentru ca acest purificator de aer poate curata de bacterii, virusi, particule iritante si alergenice, polen, mucegai, etc., in proportie de 99,999% , aerul intr-o incapere de 279 m2, in 24 de ore! Acest purificator de aer reduce considerabil mirosurile si fumul, deja din primele minute de functionare! Depaseste ca functionalitate orice alt tip de purificator, avand un ventilator care se regleaza in cinci trepte, o putere reglabila intre 0 - 279 m2, mod de sterilizare pentru 2,4,6 si 8 ore. La purificatoare Fresh air by Ecoquest tehnologiile folosite sunt SynAirG, RCI, Intell Air, Active Pure. Comenzile de functionare sunt transmise prin telecomanda. Aparatul de purificat aer comunica cu noi printr-un ecran de cristale lichide, informatii legate de eventuale curatiri, schimb de piese, etc. Unic purificator de aer! Nu ratati ocazia!
Tehnologia Fresh Air Active Pure poate functiona continuu 24 de ore din 24, asigurand astfel ioni activi naturali, siguri si sa emita "agenti de curatire" impotriva mirosurilor, bacteriilor si fumului. FRESH AIR BY ECOQUEST este un purificator de aer foarte performant care asigura un mediu mai sanatos! In ritmul alert din zilele noastre, suntem agresati zilnic de o multitudine de factori care ne afecteaza sanatatea. Cina uitata in cuptor, pe langa mirosul neplacut, emana in aer si multe alte substante daunatoare pe care le inhalam.
Continutul pubelelor, la fel ca si mancarea stricata, produce mirosuri care pot persista zile intregi in bucatarie. In cazurile acestea, fara indoieli aveti nevoie de un purificator de aer!
Copiii aduc acasa zilnic, diverse bacterii si virusi, la fel ca si animalele noastre de companie preferate. Toti acesti agenti poluanti se pot anihila inca din fasa fara sa pulverizam alte substante chimice, daunatoare si ele, in aerul pe care il respiram.
Cumparati un purificator de aer si cu ajutorul lui doar prin apasarea unui buton va asigurati un mediu igienic, sanatos, un mediu in care mirosurile si fumul nu au nici o sansa sa va influienteze viata si sanatatea, in mod negativ.
Rezultatele testelor efectuate 24 de ore in cadrul Universitatii de Stat Kansas, despre efectele Active Pure de distrugere a bacteriilor pe diverse suprafete:

Staphylococcus aureus 98,50 %
Meticillin rerezistens staphyloccos aureus 99,80 %
E. Coli 98,10 %
Bacillus spp 99,38 %
Streptococcus spp. 96,40 %
Pseudomonas aeruginosa 99,00 %
Listeria monocytogenes 99,75 %
Candida albicans 99,92 %
Stachybotrys charterum 99,93 %
Efecte

anihileaza praful, fumul si fumul de tigara
neutralizeaza mirosurile
omoara acarienii
reduce numarul bacteriilor si virusilor in proportie de 99,999 %
indeparteaza polenul si alti factori alergici - iritanti
distruge mucegaiul si previne aparitia acestuia
asigura un mediu sanatos, armonios in spatiile interioare
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 233 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: purificator - purificator aer

PRODUSE ASEMANATOARE CU PURIFICATOR FRESCH AYR

PURIFICATOR DE AER ECOBOXPURIFICATOR DE AER ECOBOX
PURIFICATOR DE AER ECOBOX
PURIFICATOR DE AER - ECOBOX Va prezentam cel mai nou purificator de aer de la Ecoquest ale carui dimensiuni, la prima ...

PURIFICATOR FRESCH AYR ESTE LISTAT IN:

PURIFICATOR FRESCH AYR - PRODUSE SIMILARE