Inscrie firma »
Adapost oi

Adapost oi

Tip produs: adapost grajd oi | ferme oi | crestere oi
 

Prezentare Adapost oi

Grajdurile de la Go4Agri se deosebesc de celelate sisteme din mai multe puncte de vedere. Grajdurile sunt situate pe o constructie din foaie de metal in forma de arc, utilizat in sectorul agricol.
Cadrul de otel, a carui parte esentiala este formata din suporti si grinzi transversale sunt scufundate termic de la baza pentru suprastructura grajdului pentru bovine. Acoperisul este format din unul sau doua straturi de folie sintetica cu imbracaminte pentru umbrire. Grajdul poate fi livrat cu o coama inchisa si o coama deschisa (mobila). Partile frontale ale grajdului sunt construite cu un perete curbat usor, cu o plasa contra vantului sau cu o perdea de ventilatie pe tavan. Sistemele noastre de ventilatie pot fi livrate in forma fixa, controlata manual sau complet automata. La cerere, puteam realiza partea frontala din alte materiale.
Daca se opteaza pentru sistemul de prefabricate, grinda poate fi montata mai rapid decat in sistemul traditional. Mai mult de atat, intr-un alt stadiu, grinda poate fi cu usurinta extinsa prin lungirea tunelelor existente sau prin adaugarea unui alt tunel. In principiu, suprastructura grajdului pentru bovine poate fi aplicata unei platforme inchise, cat si unui plan de celule. Aplicatia la un plan cu celule poate avea nevoie de improvizatii.
Constructia grajdului pentru bovine este calculata si executata in acord cu standardele de constructie actuale. Pe scurt, acest lucru inseamna ca grajdul pentru bovine este echipat cu toate aparatorile de vant necesare, iar materialele atat pentru constructie cat si cele pentru acoperis pot rezista oricaror conditii meteorologice locale. Acest lucru face posibila asigurarea grajdul pentru bovine la fel ca un grajd traditional.
Conceptul constructiei poate fi descris dupa cum urmeaza:

Inovativ
Marirea eficientei
Reducerea costurilor
Imbunatatirea conditiilor de munca
Grajdul pentru bovine este o alternativa pentru reducerea cheltuielilor dumneavoastra de intretinere. Investitia intr-un grajd pentru bovine costa 2/3 din pretul unui grajd normal si veti crea posibilitatea de a grabi debitul, ceea ce va permite o reactie rapida si corecta fata de schimbarile mediului inconjurator. Grajdul pentu bovine ofera un numar mare de avantaje, in afara de avantajul costurilor reduse. Prin cercetari si prin experienta practica am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. Folosind o constructie modulara, grajdul pentru bovine poate fi amplasat intr-un timp mai scurt in comparatie cu grajdul traditional. In afara de aceasta, grajdul dumneavoastra deja existent poate fi extins cu usurinta.
2. Utilizand materiale entru acoperis care permit luminii sa patrunda, vacile, porcii si caprele vor putea simti mai bine schimbarile vremii. Acest lucru va avea un impact imediat asupra hormonilor animalelor, impact care va duce la cresterea rezultatelor fertilizarii si productiei de lapte. Pentru capre acest lucru insemna ca fatarea mieilor se va face intr-o maniera mai usoara decat in grajdul traditional.
3. Consumul de hrana creste cand animalele primesc mai multa lumina.
4. Lumina care patrunde prin acoperisul transparent aduce beneficii animalelor.
5. Datorita faptului ca o parte din activitatile zilnice au loc in grajd, lumina din acesta are o influenta pozitiva asupra conditiilor de lucru
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
107 084 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sere - adapost animale - mori de vant

PRODUSE ASEMANATOARE CU ADAPOST OI

Adapost vaciAdapost vaci
Adapost vaci
Grajdurile de la Go4Agri se deosebesc de celelate sisteme din mai multe puncte de vedere. Grajdurile sunt situate pe o ...
Instalatii biogazInstalatii biogaz
Instalatii biogaz
Biogazul se refera de obicei la un gaz produs prin defalcarea biologica a materiei organice in absenta oxigenului. ...
Adapost iepuriAdapost iepuri
Adapost iepuri
Grajduri moderne, automatizate, pentru cresterea iepurilor, in conditii optime ...
Energie din resurse regenerabileEnergie din resurse regenerabile
Energie din resurse regenerabile
Energia reprezinta un subiect important de discutie in sectorul agricol. Liberalizarea pietei gazelor naturale, ...
Motor ventilatie la coamaMotor ventilatie la coama
Motor ventilatie la coama
Motor ventilatie la coama Motorul pentru ventilația solariilor și a serelor este ideal pentru ...
RON 2177
Adaposturi animaleAdaposturi animale
Adaposturi animale
Go4Animals ofera educatie si genereaza cunostinte in domeniul stiintelor si a resurselor naturale. Go4Animals are drept ...
Sere solarii la cheieSere solarii la cheie
Sere solarii la cheie
Go4Agri poate configura proiecte pentru sere - din tabla sau sticla- pe baza de proiect complet la cheie. Ne aducem ...
Adapost porciAdapost porci
Adapost porci
Go4Animals este un specialist in sectorul porcinelor. Angajatii nostri entuziasti au un grad ridicat de experienta si ...
Sera hobby VSLSera hobby VSL
Sera hobby VSL
Disponibila in mai multe variante, cu fundatie, usa glisanta , rama acoperis si rama din lamele incluse. ...