Inscrie firma »
PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000

PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000

Tip produs: PURIFICATOR DE AER | PURIFICATOR
Producator: ECOQUEST INTERNATIONAL
 

Prezentare PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000

Cum ar arata o incapere in care ar fuma cel putin 35 de oameni?
Cunoasteti raspunsul!

Dar cum ar arata o incapere in care ar fuma 35 de oameni si ar exista un EAGLE 5000?
Va dam noi raspunsul!

Fie ca dvs. conduceti un restaurant, o cafenea sau un cazinou, fie ca lucrati acolo,fie ca sunteti client al celor enumerate, in ambele situatii aveti nevoie de aer proaspat .
Nimanui nu-i face placere sa mearga la restaurant si sa manance intr-un aer imbacsit, greu , irespirabil si plin de fum.Nimanui nu-i place sa-si astepte oaspetii(clientii) intr-un astfel de mediu. Cei ce conduc astfel de locuri fac eforturi considerabile pentru mentinerea locului cat mai aerisit, pentru stoparea patrunderii mirosului de bucatarie in intreg restaurantul, pentru ca cei ce le calca pragul o data sa vina mereu.
Ce e mai important decat sa te simti bine si in siguranta intr-un mediu placut!
ASTAZI SUNTETI FAVORIZATI: A APARUT PRIMUL PURIFICATOR SPECIAL CONCEPUT PENTRU SPATII MARI SI FOARTE FOARTE IMBACSITE: DESCOPERA, PRIMESTE,DOVEDESTE....E AL TAU!
Eagle 5000 este special conceput pentru incaperi pline de substante chimice si/sau fum deoarece are puterea de a anihila si de a dezintegra compozitia nociva a substantelor, ce prezinta un risc crescut de nocivitate pentru organism. Cand spunem substante toxice , nu ne referim la o cantitate mica, cand spunem fum de tigara nu ne referim la doua trei tigari...luati in calcul acest lucru. Indeparteaza mirosurile rezultate ca urmare a curateniei incaperilor, mirosurile rezultate de vopsele in industria tipografica, precum si particulele grele de praf si fum.
Aparatul (purificator de aer) asigura un volum de aer corespunzator, de o calitate exceptionala, pentru o incapere de 325 m2 de o calitate exceptionala.
Utilizarea
Il asezati in cel mai inalt punct din camera.(cat mai aproape de tavan) Procesul de purificare are loc de sus in jos.
Instalarea nu necesita prezenta unor specialisti.Aparatul se conecteaza la 220 v. ....Efectele se simt imediat , dar dupa 24 de ore e incredibil...AER PERFECT CURAT!

Tehnologia

Tehnologia folosita este ActivePure(clic aici)
Sistemul "Active pure" nu isi face efectul in interiorul acestui purificator de aer ci chiar la sursa de poluare. Acest lucru este posibil datorita ionizarii +/-, ionizarii hydrogen peroxidului si a folosirii ozonului in micro-doze. Aceste fenomene odata create in interiorul acestui purificator, sunt suflate cu ajutorul unui ventilator in aerul care urmeaza sa fie purificat. Astfel se reduce substantial timpul necesar curatirii aerului deoarece nu mai este necesara si absorbtia acestuia in aparat si rasuflarea lui in aer dupa filtrare.
Functionarea
EAGLE 5000 (purificator de aer exceptional) a fost proiectat pentru functionare continua de 24 de ore/24 si, din aceasta cauza are si un consum extrem de mic - cca 60W! Deoarece mare parte a procesului de neutralizare a prafului si fumului este efectuat de ioni, este necesara mentinerea concentratiei acestora. Odata oprit purificatorul,, ionii astfel generati se vor descompune iar efectul lor de curatire se va sfarsi. Din acest motiv aparatul trebuie sa functioneze pe tot timpul programului.
Generator de ozon(clic aici):Are incorporat un generator cu emisie de ozon ce oxideaza si distruge particulele de fum, bacterii,virusi si chiar fungi. Ozonul nu este raspandit oricum si oricand, ci exista un sistem de autorglare si chiar mai mult, senzori de captare a informatiei , de recunoastere a calitatii aerului, ce permit purificatorului sa emane cantitatea de ozon necesara functiei sale, nici mai mult nici mai putin. Foloseste doua tipuri de ionizare pentru ingreunarea particulelor nocive , in doi timpi separati, prin miscari diferite ale acestora si anume : generare de ioni in tot spatiu (20 kv)si miscari pulsatorii ale ionilor (24-30 KV, 20-30 Khz)ceea ce face ca spatiul sa fie complet curatat, chiar si in cele mai mici si mai incomode locuri.
Purificatorul are un ventilator cu viteza variabila si usor reglabila in functie de necesitati.De asemenea exista posibilitatea de reglare a emisiei de ozon si ioni.
Intretinerea

Aparatul (purificator de aer) trebuie curatat lunar. Pentru aceste operatiuni gasiti o descriere completa, in limba romana, a instructiunilor de intretinere.
Descriere tehnica
Tehnologie
ionizare "Needlepoint" ionizare +/-
ionizator 20 - 30 KHz, 24 - 30 KV
generator de ioni negativi 20 KV
celula "Active pure"
consum mai putin de 60W/h
suprafata maxima curatata 325 m2, 930 mc/h
dimensiuni 30,5 cm x 39cm x 32,5 cm
greutate 16 Kg
emisii maxime O3 430-520 mg/h, cu posibilitate de reglaj
cantitatea maxima de aer introdus 15,5 m3/min

IDEAL PENTRU SPATII MARI:
- spitale
- spatii publice intens accesate
- locuinte aflate in zone de trafic rutier sau zone poluate
- restaurante
- baruri
- cafenele
- casinouri
- cluburi de noapte
- banci si institutii publice
- muzee
- alte spatii publice

Efecte

- anihileaza praful, fumul si fumul de tigara
- neutralizeaza mirosurile
- omoara acarienii
- reduce numarul bacteriilor si virusilor in proportie de 99,999 %
- indeparteaza polenul si alti factori alergici - iritanti
- distruge mucegaiul si previne aparitia acestuia
- asigura un mediu sanatos, armonios in spatiile interioare
- anihileaza particulele nocive organismului din substantele chimice folosite in industria chimica, in vopsitorii , in industria tipografica etc

Pentru indepartarea de particule, cum ar fi fum, praf, precum si mirosurile chimice severe, care rezulta de la fumat, imprimare, curatare, vopsire, etc V-ATI ALES ALIATUL POTRIVIT : EGALE 5000
E timpul sa-ti inviti familia la restaurant!...Nu uita ca poti sa-ti iei si copiii! MERGI LA SIGUR...VEI GASI AER PROASPAT!
SA INVINGEM IMPREUNA!
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
5 130 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: purificator aer - mucegai - condens

PRODUSE ASEMANATOARE CU PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000

PURIFICATOR DE AER DUCTWORXPURIFICATOR DE AER DUCTWORX
PURIFICATOR DE AER DUCTWORX
Un purificator de aer care se fixeaza direct pe instalatiile de aer conditionat si de climatizare!!! In locuintele din ...
PURIFICATOR DE AER FRESCH AIRPURIFICATOR DE AER FRESCH AIR
PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR
FRESH AIR BY ECOQUEST este primul si cel mai performant purificator de pe piata din Romania. Asezati-va comod, luati ...
PURIFICATOR DE AER  FRESCH AIR BUDDYPURIFICATOR DE AER  FRESCH AIR BUDDY
PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR BUDDY
Purificator de aer personal, portabil! Agatandu-l de gat puteti sa beneficiati de aer curat, steril, oriunde v-ati ...
Purificator de aer ecoboxPurificator de aer ecobox
Purificator de aer ecobox
Va puteti imagina ca o cutie de dimensiuni mici si cu o greutate de 1 kg. Poate purifica aerul intr-o incapere de 140 ...
PURIFICATOR DE AER FRECH AIR TO GOPURIFICATOR DE AER FRECH AIR TO GO
PURIFICATOR DE AER FRECH AIR TO GO
Mai mult decât un odorizant de aer.. Da, se va improspata aerul din masina ta, ba chiar mai mult ,cu un FRESH ...
POWERWORX-E3  -Bodigoardul energiei din casa taPOWERWORX-E3  -Bodigoardul energiei din casa ta
POWERWORX-E3 -Bodigoardul energiei din ...
E timpul sa trecem la fapte! Care ar fi motivele?Costul energiei este unul dintre ele. Cresterea numarului de aparate ...

PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000 ESTE LISTAT IN: