Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Transport marfa

Transport marfa

Tip produs: transport | marfa
Producator: -
 

Prezentare Transport marfa

Casa de expeditii Fin Tehnic Spedition Srl este rezultatul direct al experientei si profesionalismului acumulate de personalul de conducere in decursul ultimilor ani.
Scopul sau este acela de a raspunde solicitarilor in crestere de pe piata transporturilor interne si externe. Astfel, clientii beneficiaza de servicii la cele mai inalte standarde calitative, ceea ce ne-a introdus in categoria firmelor de incredere din Romania in materie de expeditie de marfuri.
Clientilor nostri le oferim maxima securitate si promptitudine tinand intotdeauna cont de natura bunurilor transportate. Le punem la dispozitie resursele celor peste 10 firme de transport aflate sub contract si relatii bune de colaborare cu peste 200 de firme de transport, ceea ce permite acoperirea intregului teritoriu al tarii:
- camioane cu semiremorci de 13.6m - 20 tone, cu prelate, 80-100 mc;
Facilitati:
- marfa transportata este asigurata pentru fiecare autocamion in parte, in caz de avarie, accident, furt si distrugere conform legislatiei in vigoare.
- asigurare suplimentara "all risks" care acopera suma de 80.000 Euro pentru transportul intern si extern.
- toate autocamioanele sunt dotate cu sisteme de comunicatie mobile.
Profesionalismul, serviciile ireprosabile si deschiderea catre satisfacerea tuturor solicitarilor, au condus la un portofoliu de clienti renumiti, printre care mentionam : Romstal , Labirint Com, Benetone Serv, Kockner Romania, Kralex Romania, Ambro,Argus, Gireli ,etc.
Fin Tehnic Spedition se defineste ca firma cu profil dinamic axata pe calitate, flexibilitate si promptitudine care satisface cele mai mari exigente ale partenerilor si clientilor, in intampinarea carora vine experienta cumulata a intregii echipe de profesionisti.
Pentru detalii si comenzi suntem la dispozitia dvs.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
2 598 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport - casa expeditii

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRANSPORT MARFA

CamioaneCamioane
Camioane
Transport rutier de marfa ...