Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Activitate part-time cu contract

Activitate part-time cu contract

Tip produs: money-club | part-time | reduceri
 

Prezentare Activitate part-time cu contract

De ce functioneaza sistemul ?
- Membrii retelei Money Club beneficiaza de reduceri atunci cand cumpara un produs/serviciu de la societatile affiliate . Numim societati afiliate acele societati care au pus la dispozitia membrilor Money Club anumite reduceri/oferte . Exemplu de societati afiliate : Societati de asigurari, Hoteluri, magazine online, agentii de turism , agentii imobiliare .
- Numarul membrilor retelei Money Club creste intr-un ritm rapid cu ajutorul celor care sunt deja membrii Money Club si care sunt platiti sa recomande aceasta retea prietenilor, cunostiintelor, familiei ,etc .
- Societatile afiliate prin reducerile oferite, atrag membrii Money Club si acestia o sa devina clienti fideli .
Cum sunt platiti membrii Money Club pentru recomandare ?
- Fiecare membru Money Club este platit pentru a recomanda Money Club prietenilor, cunostiintelor, etc
- De exemplu : MARIA se inscrie in Money Club. Primeste de la noi Pachetul de start - cartea START MLM, carti de vizita, contractul de parteneriat , factura fiscala . Recomanda Money Club la 10 prieteni si acestia se inscriu in Money Club . Cei 10 oameni care s-au inscris formeaza propria retea a lui MARIA . Numim aceste 10 persoane direct aduse de MARIA - NIVELUL 1 al lui MARIA . Aceste 10 persoane sunt invatate si ele cum sa i-si formeze propria retea si recomanda si ele la cate 10 persoane sa se inscrie in Money Club. Deci avem 10 persoane care recomanda fiecare la cate 10 ( credeti ca sunt multe 10 persoane ? cunoasteti 10 persoane care doresc sa beneficieze de avantajele de a fi membrii Money Club ? ) , deci o sa avem in total 100 de noi membrii in Money Club . Acesti 100 membrii vor ,,forma NIVELUL 2 '' al lui MARIA .
- Toti membrii Money Club sunt platiti pentru activitatea de dezvoltare a retelei cu cate 1 euro pentru fiecare nou membru adus in Money Club , pana la nivelul 5 de dezvoltare al retelei . Asta inseamna ca MARIA primeste de la Money Club 10 + 100 = 110 euro (nivelul 1 +nivelul 2) . Cei 100 membrii noi o sa vrea si ei sa castige bani si bonusuri de la Money Club si de aceea o sa faca si ei acelasi lucru ca cei dinaintea lor : o sa recomande reteaua . 100*10 = 1000 noi membrii ( pe nivelul 3 ) . MARIA o sa mai primeasca 1000 euro , si calculul continua pana la Nivelul 5 .
- Poti sa aduci cati membrii vrei in reteaua Money Club , ai vazut cati bani o sa iei daca aduci 10 oameni si acestia o sa faca acelasi lucru pe care l-ai facut tu ?
- Daca nu vrei sa fi platit si sa castigi bonusuri dezvoltand reteaua Money Club , poti sa te inscrii numai pentru a beneficia de reduceri la societatile afiliate si de statutul de MEMBRU MONEY CLUB
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
573 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: MONEY CLUB - BANI - PART TIME