Inscrie firma »
Erbicid LANCELOT 450 WG

Erbicid LANCELOT 450 WG

Tip produs: erbicid pentru grau | erbicide
Telefon: click aici0766250814
Producator: DOW Agrosciences
Pret: 69.00 RON
Persona Contact:
DRAGOMIR SORIN
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Erbicid LANCELOT 450 WG

Spectrul de buruieni combatute

Buruieni sensibile:

Amaranthus retroflexus, Anthemis arvensis, Beta vulgaris, Bifora radians, Brassica oleracea, Capsella bursa-pastoris, Cardaria draba, Centaurea spp, Crysanthemum coronarium, Cirsium arvense, Consolida spp, Galinsoga parviflora, Galium aparine, Matricaria chamomilla, Myagrum perfoliatum, Papaver rhoeas, Polygonum convolvulus, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sonchus spp, Stellaria media si Vicia sativa.

Buruieni mediu sensibile:

Chenopodium album (stadiul de 2-4 frunze), Chrysanthemum segetum, Fumaria spp, Galeopsis tetrahit, Malva spp, Picris echioides, Polygonum aviculare.

asigura o combatere eficienta a buruienilor in crestere, iar adaugarea unui adjuvant ne-ionic poate imbunatati combaterea in cazul infestarilor cu Chenopodium spp, Sonchus arvensis, Centaurea spp, Fumaria spp, Malva spp, mai ales in conditii de seceta.

Lancelot Super este omologat ca erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene la grau si orzoaica de primavara. Dozele omologate sunt de 33 g/ha.

Mod de intrebuintare

Lancelot Super poate fi aplicat primavara de la infratire pana la formarea a doua internodii. Temperatura optima de aplicare este intre 8-25°C, dar tratamentele pot fi facute incepand de la 5°C, situatie in care aparitia simptomelor erbicidului este incetinita dar efectul final de combatere nu esteafectat. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze iar in cazul infestarilor cu Cirsium arvense, maxim 10-15 cm inaltime. Volumul de apa recomandat este de 100-400 l/ha. Este necesar sa se asigure o acoperire uniforma a buruienilor cu solutia de tratat.

ATENtIE! Se va evita contactul erbicidului cu culturile dicotiledonate din vecinatate.

PREZENTARE SC UNISOR SRL
LIGHT
MEMBER
SC UNISOR SRL
106 776 accesari
Persoana de contact: DRAGOMIR SORIN
Adresa postala: str. George Enescu, nr.50
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0766250814
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0251/590587
Website:

Activitate firma: pesticide - erbicide - erbicid total

ERBICID LANCELOT 450 WG ESTE LISTAT IN: