Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Power Mins

Power Mins

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Power Mins

Power Mins (100 tablete)


Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece organismul nostru nu este capabil sa le produca singur, iar alimentele pe care le consumam nu le contin in cantitatea si calitatea necesara, trebuie sa le completam folosind suplimente alimentare. Aceste elemente au o importanta vitala, absenta lor ducand la perturbari in functionarea organismului, respectiv la aparitia bolilor.

Calciul este responsabil de sanatatea oaselor si a danturii. Prezenta magneziului in organism este o conditie de baza pentru functionarea eficienta a sistemului nervos si muscular.

Cuprul este indispensabil pentru inglobarea fierului in hemoglobina. In absenta cromului, apar perturbari ale metabolismului glucidic. Iodul este necesar pentru functionarea corespunzatoare a glandei tiroide, iar manganul pentru activitatea enzimelor digestive. Molibdenul ajuta la metabolismul glucidelor si lipidelor si este o componenta importanta a enzimei care asigura utilizarea fierului. Potasiul regleaza echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si ajuta la eliminarea metabolitilor inutili. Seleniul este un antioxidant important, care incetineste imbatranirea tesuturilor. Zincul este indispensabil pentru buna functionare a sistemului imunitar.

In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu, insa, ca in lipsa saruri lor minerale, vitamine le nu isi pot exercita efectul benefic. Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate.

Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, cu toate ca organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, nu poate sintetiza minerale, acestea trebuind asigurate prin aport alimentar.

Daca, dintr-un motiv sau altul, substantele minerale lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari serioase in organism. In astfel de situatii, precum si in cazul solicitarilor fizice deosebite (de exempl u antrenamente epuizante sau competitii sportive), se impune un adaos de substante minerale sub forma de suplimente alimentare.


Organismul are nevoie de cantitati mai mari din anumite substante minerale. Printre acestea se numara calciul, rnagneziul, fosforul, potasiul, precum si clorurile. Din altele, organismul utilizeaza zilnic doar cateva mili sau micrograrne.

Denumirea stiintifica a acestora este oligoelemente si sunt la fel de importante pentru mentinerea sanatatii ca si celelalte. Acest lucru se explica prin fenome­nul de sinergism, adica partici parea lor concomitenta la mai multe reactii chimice si potentarea reciproca a efectelor. Deci, lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement impiedica desfasurarea In conditii normale a actiunii celorlalte oligoelemente.


Organismul guvernamental Food and Drug Administration din SUA a stabilit, acum cateva zeci de ani, necesarul zilnic recomandat pentru un numar de 6 elemente, si anume: calciul, iodul, fierul, magneziul, fosforul si zincul. Alaturi de acestea, pentru buna functionare a mecanismelor de reglare din organism, mai sunt necesare inca cel putin 12 elemente cunoscute.

Acestea sunt: clorul, crornul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniu1, sodiul, sulful si vanadiul, care poarta denumirea de elemente active. Incepand cu anul 1989, in SUA si seleniul este considerat element vital pentru organismul uman, stabilindu­se necesarul zilnic recoman­dat si pentru acest element.


Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini referitoare la efectele diferitelor minerale sau oligoelemente. In cele ce urmeaza, din lipsa de spatiu, va trebui sa rezumam doar in cateva fraze importanta fiecaruia dintre ele.

Calciul si fosforul sunt mineralele implicate In men­tinerea sanatatii oaselor si a danhlrii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular.

Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea excitatiilor nervoase. Magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos si musculaturii si are un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie. In lipsa cromului, metabolisrnul glucidic nu este eficient.

Cobaltul, asemanator fierului, este indis­pensabil in procesul de formare a globulelor rosii. Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat In hemoglobina lodul este absolut necesar pentru functionarea glandei tiroide si a proceselor metabolice.

Manganul sustine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea, joaca un rol important in eliminarea toxinelor.Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzirnei care asigura utilizarea fierului.

Potasiul, in combinatie cu sodiul, regleaza echilibrul, hidro-electrolitic al orzanismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor inutili Seleniul, ca si vitamina E este un antioxidant importan si, deci, incetineste irnbatranirea tesuturi lor si are rol in prevenirea formarii tumorilor maligne. Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice din organism, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor si functionarea optima a sistemului imunitar.

 

Power Mins - Intotdeauna important...

Continut Power Mins: Calciu (din carapace de scoica si citrat) 250 mg, Magneziu (oxid si aspartat) 150 mg, Potasiu (citrat si aspartat) 24,75, Zinc (chelatat cu aminoacizi) 7,5 mg, Mangan (chelatat cu aminoacizi) 4mg, Cupru (chelatat cu aminoacizi) 0,5 mg, Molibden (chelatat cu aminoacizi) mcg, Iod (din alga marine) 50 mcg, Crom (picolinat) 50 mcg, Seleniu (seleniu-mentiotina si selenat de sodiu) 20 mcg.

Recomandari Power Mins:                         Mod de administrare Power Mins:

Acnee
Activitate fizica (stimulare)
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace (acord cardilog)
Alcoolism
Anemie feripriva
Anticonceptionale (comb. ef. neg.)
Aritmie cardiaca
Astenie
Carcei
Cardiopatie ischemica
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Depresie
Dinti sanatosi
Enduranta (rezistenta la efort)
Febra musculara (prevenire)
Menopauza
Nervozitate
Osteoporoza
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Rahitism
Rau de mare, avion, masina (prev)
Ritm cardiac (lipsa Ca, Mg, K, B2)
Schizofrenie
Scrasnit din dinti
Spasmofilie
Varice
Varsat de vant

0-0-1
1-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
1 caps dupa 5 ore de zbor
1-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si un seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
38 523 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU POWER MINS

Pro Selenium 50Pro Selenium 50
Pro Selenium 50
Pro Selenium 50 mcg (60 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o ...
Mega ZincMega Zinc
Mega Zinc
Mega Zinc 50 mg (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Strong BonesStrong Bones
Strong Bones
Strong Bones (100 capsule) V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa ...
Strong Bones (250 capsule)Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)   V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti ...
Iron PlusIron Plus
Iron Plus
Iron Plus (100 tablete)     Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. ...
Strong Bones PlusStrong Bones Plus
Strong Bones Plus
Strong Bones Plus ( 100 capsule) O capsula contine:    - Calciu (carbonat, citrat) ...
Produse naturiste Ocean 21 CalivitaProduse naturiste Ocean 21 Calivita
Produse naturiste Ocean 21 Calivita
Ocean 21 (946 ml) Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din ...

POWER MINS ESTE LISTAT IN:

POWER MINS - PRODUSE SIMILARE