Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Six Star Muscle Protein

Six Star Muscle Protein

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Six Star Muscle Protein

 

Six Star Muscle Protein (diferite arome) 907 g

 

 

Producator: SIX STAR MUSCLE


Descrierea produsului:

Prezentare: 907 g

arome:

vanilie , ciocolata, capsuni

Proteinele sunt componente importante ale celulelor organismului. Reprezinta cel mai important element pentru constructia oaselor, muschilor, pielii si sangelui. Parul si unghiile sunt constituite aproape numai din proteine. Organismul nostru utilizeaza proteinele pentru construirea si refacerea tesuturilor, de asemenea, pentru producerea de enzime, hormoni si alte substante din organism.


Alaturi de grasimi si carbohidrati, proteinele fac parte din categoria macronutrientilor, ceea ce inseamna ca organismul are nevoie de proteine in cantitati relativ mari. Vitaminele si mineralele, de exemplu, de care organismul are nevoie in cantitati mici, sunt numite si micronutrienti. Dar, spre deosebire de grasimi si carbohidrati, organismul nu inmagazineaza proteinele, deci nu dispune de o rezerva atunci cand are nevoie sa se alimenteze cu proteine. In general, consumul de alimente uzuale nu asigura necesarul proteic pentru cresterea masei musculare, deoarece cantitatea si calitatea proteinelor din alimente scad prin prelucrarea acestora.


De departe, proteinele din zer sunt superioare oricaror alte forme de proteine si sunt cele mai eficiente pentru organismul uman. Ele furnizeaza organismului profilul optim de aminoacizi pentru constructia masei musculare, pentru forta fizica si refacere. Culturistii si atletii cunosc foarte bine importanta utilizarii proteinelor pentru cresterea masei musculare slabe, pentru refacerea rapida dupa antrenamentele intense si accelerarea metabolismului. Proteinele din zer sunt rapid digerate, ceea ce inseamna ca ajung in organism atunci cand este nevoie de ele.


Dar, oricat ar fi de puternica, o proteina obisnuita din zer are totusi limitele sale. Prin utilizarea ultimelor descoperiri in stiinta suplimentelor cu proteine, Six Star Muscle Professional Strenght Whey Protein invinge factorii limitatori ai suplimentelor cu proteine. Principalul inconvenient al proteinelor obisnuite este acela ca nu pot fi absorbite de muschi atat de eficient pe cat ar fi nevoie.


Six Star Muscle Professional Strength Whey Protein contine acceleratori ai constructiei masei musculare dovediti clinic, care cresc rapid nivelul de aminoacizi din sange si transporta proteinele in muschi. Rezultatul transportului rapid al aminoacizilor si al asimilarii lor este cresterea intr-un interval scurt a masei si fortei musculare.


Six Star Muscle Professional Strength Whey Protein mai contine un amestec de creatin-monohidrat, guma guar, pulbere din seminte de in, L-glutamina, L-glutamina alfa-cetoglutarat, peptide glutamice, L-glutamina etil ester HCl, L-leucina, L-leucina alfa-cetoglutarata, L-leucina etil ester HCl, L-valina, N-acetil L-valina, L-valina etil ester HCl, taurina-cetoizocaproat de calciu, taurina alfa-cetoglutarata, L-izoleucina etil ester HCl, L-izoleucina metil ester HCL, L-izoleucina piroglutamat, L-arginina alfa-cetoglutarat, L-fenilalanina, L-metionina, denumit Hyperbolic Muscle Growth Accelerators, fiecare substanta avand un rol bine determinat in dezvolarea masei musculare.
Astfel, L-glutamina, care se afla in cea mai mare cantitate in sange si in masa musculara accelereaza refacerea musculara dupa epuizarea stocurilor de energie si asigura cresterea masei musculare.

L-leucina este aminoacidul cu concentratia cea mai mare in tesuturile musculare scheletice, contribuie la mentinerea masei musculare slabe, aprovizioneaza organismul cu energie (mai ales cand se afla in stare de stres), pastreaza glicogenul din muschi (utilizat pentru contractia musculara) si mentine echilibrul de azot al organismului.
L-valina este necesara muschilor pentru mentinerea acestora si pentru pastrarea rezervelor de glicogen (energie) si previne deteriorarea proteinelor din masa musculara in timpul antrenamentelor, traumelor, stresului. In general, actioneaza sinergic cu L-izoleucina si L-leucina, ajutand persoanele care depun eforturi exteme. L-valina este necesara metabolismului muscular, contribuind astfel la refacerea tesuturilor si mentinerea balantei de azot din organism. Se gaseste in concentratii mari in tesuturile musculare.

Taurina, al doilea aminoacid ca abundenta in masa musculara, dupa glutamina, ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala. Indeplineste mai multe functii, actionand similar creatinei, prin cresterea volumului celulelor, ajutand muschii sa absoarba mai multa apa. Aceste celule musculare marite cresc hidratarea si stimuleaza sinteza proteinelor. L-metionina este un antioxidant puternic care inactiveaza radicalii liberi. L-arginina scade cantitatea de grasimi din organism prin faptul ca faciliteaza metabolismul proteinelor.
Six Star Muscle Professional Strength Whey Protein se prezinta sub forma de pulbere, avand arome de ciocolata si vanilie.

Six Stars Muscle Professional Strength Whey Protein - aroma de ciocolata
Supliment alimentar cu proteine, zaharuri si indulcitori
Pulbere 907 g

O masura de pulbere (39 g) contine:
Concentrat proteic din zer 24 g
Hyperbolic Muscle
Growth Accelerators 3338 mg
(Creatin-monohidrat, guma guar, pulbere din seminte de in, L-glutamina, L-glutamina alfa-cetoglutarata, peptide glutamice, L-glutamina etil ester HCl, L-leucina, L-leucina alfa-cetoglutarata, L-leucina etil ester HCl, L-valina, N-acetil L-valina, L-valina etil ester HCl, taurina-cetoizocaproat de calciu, taurina alfa-cetoglutarata, L-izoleucina etil ester HCl, L-izoleucina metil ester HCL, L-izoleucina piroglutamata, L-arginina alfa-cetoglutarata, L-fenilalanina, L-metionina)
Concentrat proteic din zer partial hidrogenat 3 g
Izolat proteic din zer 2 g

Alte ingrediente: calciu; sodiu; fier; agent de afanare - maltodextrina; pulbere de cacao; aroma naturala si artificiala de ciocolata; emulsificator - lecitina din soia; stabilizator - carboximetilceluloza; indulcitori - aspartam, acesulfam potasiu.................q.s.
Contine o sursa de fenilalanina.
Variatia ingredientelor +/- 5%
Notificare MSPT / ISPT / Seria AB / Nr. 0136 / 09.10.2008

Six Stars Muscle Professional Strength Whey Protein - aroma de vanilie
Supliment alimentar cu proteine, zaharuri si indulcitori
Pulbere 907 g

O masura de pulbere (39 g) contine:
Concentrat proteic din zer 24 g
Hyperbolic Muscle
Growth Accelerators 3338 mg
(Creatin-monohidrat, guma guar, pulbere din seminte de in, L-glutamina, L-glutamina alfa-cetoglutarata, peptide glutamice, L-glutamina etil ester HCl, L-leucina, L-leucina alfa-cetoglutarata, L-leucina etil ester HCl, L-valina, N-acetil L-valina, L-valina etil ester HCl, taurina-cetoizocaproat de calciu, taurina alfa-cetoglutarata, L-izoleucina etil ester HCl, L-izoleucina metil ester HCL, L-izoleucina piroglutamata, L-arginina alfa-cetoglutarata, L-fenilalanina, L-metionina)
Concentrat proteic din zer partial hidrogenat 3 g
Izolat proteic din zer 2 g

Alte ingrediente: minerale: calciu, sodiu, fier; agent de afanare - maltodextrina; emulsificator - lecitina din soia; aroma naturala si artificiala de vanilie; stabilizator - carboximetilceluloza; indulcitori - aspartam, acesulfam potasiu.........q.s.
Contine o sursa de fenilalanina.
Variatia ingredientelor +/- 5%
Notificare MSPT / ISPT / Seria AB / Nr. 0137 / 09.10.2008

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se adauga o masura de pulbere (39 g) in 100 ml apa rece sau lapte degresat, se amesteca si se consuma imediat. Pentru rezultate optime, se consuma 2 x 3 masuri de pulbere pe zi, timp de 6 saptamani.

Atentie:
Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase,
cu varste  intre 18-55 ani.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
38 439 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU SIX STAR MUSCLE PROTEIN

Six Star Professional Mass Gainer ChocolateSix Star Professional Mass Gainer Chocolate
Six Star Professional Mass Gainer Chocol...
Six Star Professional Mass Gainer Chocolate 1,3 kg   Producator: SIX STAR MUSCLE Descrierea produsului: Prezentare: ...
Muscletech Cell-Tech HardcoreMuscletech Cell-Tech Hardcore
Muscletech Cell-Tech Hardcore
Muscletech Cell-Tech Hardcore 2kg   Producator: Muscletech Descrierea produsului: Prezentare: 2 kg sau 3 kg ...
Muscletech Cell-Tech HardcoreMuscletech Cell-Tech Hardcore
Muscletech Cell-Tech Hardcore
Muscletech Cell-Tech Hardcore 3kg (diferite arome)     Producator: Muscletech Descrierea produsului: Prezentare: ...
Muscletech Anator P70Muscletech Anator P70
Muscletech Anator P70
Muscletech Anator P70 (diferite arome)   Producator: Muscletech Descrierea produsului: Prezentare: 1,5 kg - pulbere ...
Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 tablete)Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 tablete)
Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYP...
Aminoacid Fitness APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 tablete) Aminoacid Fitness - APLHA-AMINO PROTOPYPE-216 (120 ...
Six Star Muscle Professional Nitric OxideSix Star Muscle Professional Nitric Oxide
Six Star Muscle Professional Nitric Oxid...
Six Star Muscle Professional Nitric Oxide   Producator: SIX STAR MUSCLE Descrierea produsului: Prezentare: 100 ...
California Fitness Whey Amino 2000, 204 tableteCalifornia Fitness Whey Amino 2000, 204 tablete
California Fitness Whey Amino 2000, 204 ...
  California Fitness Whey Amino 2000, 204 tablete       Producator: California Fitness Aminoacizii sunt ...
Twinlab-Amino fuel liquid 947mlTwinlab-Amino fuel liquid 947ml
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml     Producator: Twinlab Corporation Descrierea produsului: Proteinele constituie ...
Twinlab-Amino fuel lichid 474mlTwinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml     Producator: Twinlab Corporation     Descrierea produsului: Proteinele ...

SIX STAR MUSCLE PROTEIN ESTE LISTAT IN: