Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Vitamina Beta Carotene de la Calivita

Vitamina Beta Carotene de la Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Vitamina Beta Carotene de la Calivita

Vitamina Beta Carotene de la Calivita Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)

 

V-ar placea sa ramaneti tineri? Va pot fi de ajutor acele vitamine care joaca un rol antioxidant in organism si, astfel, participa la apararea fata de actiunea distructiva a radicalilor liberi. Beta-carotenul sunt antioxidanti puternici, cu actiune sinergica in organism. Apelati la ajutorul natural oferit de vitamine prin intermediul lui Beta Carotene de la Calivita!

 

Informatii detaliate despre Beta Caroten

Beta Caroten Compus Organic


Beta-carotenul este o provitamina A. Acesta este transformat in ficat in vitamina A, in functie de necesitatile organismului. Creste capacitatea de rezistenta a organismului fata de imbolnaviri si, in primul rand, fata de transformarile maligne. Beta-carotenul poate fi gasit in orice planta verde, principalele surse fiind: rubarba, morcovul, prazul, varza creata, iar dintre fructe, pepenele si caisele. De multe ori insa, alimentele consumate sunt poluate cu substante nocive (cadmiu, nitrati), de aceea se recomanda consumarea de suplimente alimentare.

Beta-carotenul este unul din cei 600 de reprezentanti ai familiei carotinelor vegetale. Este cunoscut si sub denumirea de provitamina A, ceea ce.inseamna ca o parte din beta-carotenul ajuns in organism odata cu alimentele este transformat, in functie de necesitati, in vitamina A.
Vitamina A este o substanta activa vitala, care ajuta la mentinerea agerimii vederii, sanatatii pielii si intareste sistemul imunitar.


S-a observat ca la japonezi si norvegieni, care consuma prin traditie alimente cu un continut bogat in beta-caroten, incidenta irnbolnavirilor de cancer pulmonar, de colon, de prostata, de col uterin si de san, este mult mai scazuta.


Beta-carotenul merita o atentie deosebita si pentru rolul pe care il are in prevenirea cancerului. Efectul preventiv al beta-carotenului in bolile maligne se bazeaza pe transformarea metabolitilor cancerigeni formati in organism sau a snbstantelor cancerigene ajunse in organism din mediul exterior in substante
mai putin nocive si mai solubile, deci mai usor de eliminat.

Beta-carotenul stimuleaza si functionarea sistemului imunitar. Ofera protectie impotriva afectiunilor canceroase si a aterosclerozei.
In aparitia aterosclerozei (ingustarea arterelor ca urmare a depunerii placilor ateromatoase pe peretii arterelor), un rol important il are oxidarea lipoproteinelor de mica densitate (colesterolul LDL). Beta-carotenul impiedica oxidarea acestora, reducand riscul aparitiei aterosclerozei si, astfel, riscul producerii infarctului miocardic si al decesului prin stop cardiac.
Rezultatele unor cercetari efectuate in Statele Unite ale Americii, pe o perioada de 10 ani, au demonstrat ca numarul cazurilor de afectiuni cardiace si de cancer de prostata a fost de doua ori mai mic in cazul barbatilor care au consumat sistematic beta-caroten, in comparatie cu subiectii din lotul-martor, care nu au consumat aceasta substanta.


S-a observat, de asemenea, ca in Lin Xian, o regiune muntoasa din China, incidenta cancerului gastric si esofagian este cea mai mare din lume. Savantii chinezi si americani, in cadrul unor cercetari comune efectuate in aceasta zona geografica, au administrat, in doze zilnice, unor persoane sanatoase, cu varsta cuprinsa intre 40 si 69 de ani, diverse combinatii de vitamine (A, B, esi E) si unele substante minerale. In acest timp, lotul de control a primit placebo. La cei care au primit deopotriva vitamina A si zinc, numarul imbolnavirilor de cancer gastric a scazut cu doua treimi, in timp ce la celelalte grupe nu s-au constatat diferente semnificative.


In opinia cercetatorilor, vitamina A reduce riscul aparitiei cancerului, deoarece sprijina diferentierea celulara si, astfel, poate controla inmultirea nelimitata si nediferentiata a celulelor cancerigene, iar zincul regleaza circuitul vitaminei A in celule.
Din pacate, deseori alimentele consumate contin chimicale si substante nocive din mediul inconjurator, nefiind ideale ca surse de vitamine. In morcovi, de exemplu, se gasesc adesea cantitati mai mari de cadmiu si nitrati decat de beta-caroten, exceptie tacand doar plantele cultivate prin metode ecologice. Din motivele mentionate mai sus, organismului ii este necesar un aport de beta-caroten pur, provenit din suplimente alimentare preparate din materii prime naturale. Absorbtia si transformarea beta-carotenului este facilitata in mare masura de acizii grasi nesaturati; de aceea se recomanda consumul acestora in timpul meselor.


Atentie!


In cazul consumului mai indelungat, pielea palmelor si a talpilor poate capata o nuanta galbuie (pielea "coaja de portocala" ­ Aurantiasis cutis) si, din acest motiv, se recomanda ca, dupa fiecare 5 zile de consum, sa se faca o pauza de 2 zile. Fenomenul nu poate fi confundat cu icterul, deoarece supradozarea de beta-caroten nu altereaza nici starea generala si nici nu duce la ingalbenirea sclerelor.

Diabeticii pot asimila o cantitate mai mica de beta-caroten, de aceea nu li se recomanda administrarea in doze mari. In situatia consumului de vitamina E, creste necesarul fiziologic al organismului de vitamina A sau de beta-caroten. Produsele care scad colesterolemia, ca, de exemplu, extractul de soia sau usturoi, reduc absorbtia intestinala de vitamina A, deci creste necesarul de vitamina A. In perioada de graviditate si alaptare, necesarul zilnic de beta-caroten crestede aceea se recomanda atat gravidelor, cat si mamelor care alapteaza, consumul unor produse ce contin multivitamine Carenta de vitamina A poate favoriza formarea calculilor biliari sau renali, prin faptul ca celulele epiteliale veziculare descuamate se pot constitui in nuclee de precipitare a saruri lor minerale.

 

(Mai multe informatii despre Beta Caroten gasiti accesand si acest link)

Vitamina pura.

Mod de administrare: 1-3 capsule gelatinoase zilnic

Continut: 5,5 mg Beta-caroten

Recomandari: Mod de administrare:   dimineata pranz seara

Acnee
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Afectiuni oftalmologice
Afte
Amigdalita
Anemie
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Aparat respirator
Arsuri ale pielii
Ateroscleroza maculara
Bronsita
Calculi renali
Cancer la prostata
Cancer la plaman
Cancer de col uterin
Cancer de piele
Cancer de vezica
Candidoza (grupa A)
Cataracta
Cistita
Colecistita
Dermatite
Diaree
Eczeme
Emfizem pulmonar
Fumat
Infectii prevenire
Infectii ale pielii capului
Gingii sanatoase
Laringita
Lupus eritematos
Micoze ale pielii
Oreion
Paradontoza
Par sanatos
Plagi (vindecare)
Pojar, rujeola
Pre si post operator
Raguseala
Scabie
Tuberculoza
Ulcer gastro-duodenal
Vaginita
Vedere (tulburari)
Vitiligo
Varsat de vant
Zona Zoster

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
38 252 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU VITAMINA BETA CAROTENE DE LA CALIVITA

Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Beta Carotene 100 capsuleBeta Carotene 100 capsule
Beta Carotene 100 capsule
Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman il poate converti in vitamina A, in functie de ...
RON 38.59
Lutein - Luteina de la CalivitaLutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita Lutein (60 capsule) Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti ...
LuteinLutein
Lutein
Lutein (60 capsule)   Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti pentru a va apara de ele? Stiti ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Green Care Calivita - un produs incomparabil, comanda acum!Green Care Calivita - un produs incomparabil, comanda acum!
Green Care Calivita - un produs incompar...
Green Care (240 tablete) Stiti cata putere de viata poate exista intr-o planta obisnuita? Green Care Calivita - un ...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatieiMega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei
Mega Protect 4 Life de la Calivita - sti...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei Mega Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti ...
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelorCoenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia c...
Coenzyme Q 10 (90 capsule) Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai putina ...

VITAMINA BETA CAROTENE DE LA CALIVITA ESTE LISTAT IN:

VITAMINA BETA CAROTENE DE LA CALIVITA - PRODUSE SIMILARE