Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Fares Menopauza *60cps

Fares Menopauza *60cps

Producator: Fares
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Fares Menopauza *60cps


Ajuta la mentinerea confortului fizic si psihic al femeilor aflate la menopauza



Ingrediente/capsula

Talpa gastii (Leonuri herba), radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix), extract total 10:1 de radacina de Cimicifuga racemosa 52,5 mg, extract total 10:1 de radacina de Angelica sinensis 52,5 mg, salvie (Salviae herba), extract de trifoi rosu (Trifolium pratense) standardizat in min. 8% izoflovone 35 mg.



Cimicifuga racemosa, originara din estul Americii de Nord, a fost folosita de amerindieni pentru tratarea problemelor feminine. Astazi, preparate din cimicifuga racemosa sunt folosite in principal ca remedii pentru simptomele din menopauza si alte probleme ginecologice. Numeroase studii clinice controlate, au constatat ca administrarea timp de 3 luni de cimicifuga racemosa a redus semnificativ frecventa si severitatea bufeurilor, tulburarile de somn si transpiratiile nocturne la femei aflate in perioada de menopauza si premenopauza.

Angelica sinensis este renumita in medicina traditionala chineza, fiind considerata ginseng-ul femeilor.

Aceasta este folosita in special pentru terapia diverselor tipuri de dereglari hormonale la femei, tulburari de menstruatie si in perioada de menopauza, mai ales pentru bufeuri. Testele clinice, au aratat ca poate reduce durerea, dilata vasele de sange si stimula relaxarea musculaturii uterine. Aceste actiuni se datoreaza continutului bogat in cumarine, care au efect vasodilatator si spasmolitic. Nu s-a constatat prezenta unor compusi cu proprietati estrogen-like. Astfel, actiunea sa se bazeaza pe proprietatile tonice, de stimulare a producerii de hormoni de catre organism.

Trifoiul rosu era considerat de romani si greci, o planta sacra, fiind purtat de multe ori la piept pentru a aduce noroc. Are un continut ridicat de isoflavone, care actioneaza in calitate de fito-estrogeni, regland dezechilibrul hormonal, specific perioadei de menopauza. Astfel, reduce bufeurile si transpiratiile nocturne, creste elasticitatea peretilor arterelor si colesterolul «bun», reduce palpitatiile si starile de agitatie, previne osteoporoza prin stimularea formarii osteoblastelor.

Salvia este o planta medicinala deosebit de laudata si pretuita. Denumirea sa deriva din cuvintul latinesc «salvare» care inseamna a vindeca, a insanatosi. Are efect sedativ central si periferic, actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ, linistind starile de agitatie, iritabilitate, nervozitate si palpitatiile. Ajuta la reechilibrarea sistemului neuroendocrin, reduce transpiratia excesiva, fiind utila in tratarea simptomelor menopauzei.

Lemnul dulce este folosit in scopuri terapeutice inca de acum 5000 de ani. Este foarte bogat in estrogeni naturali, substante hormonale care favorizeaza la femei reducerea efectelor neplacute legate de menopauza si premenopauza, favorizand inclusiv asimilarea calciului si mentinerea densitatii osoase normale.

Talpa gastii adauga un efect calmant, sedativ prin actiunea asupra sistemului nervos vegetativ, reducand nervozitatea si iritabilitatea.



Efect

-estrogenic

-antioxidant

-tonic

-calmant



Recomandari

-tulburari de menopauza manifestate prin bufeuri, insomnii, iritabiliate, nervozitate.



Contraindicatii

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.



Efecte secundare si interactiuni

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.



Intrebuintare

1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese.

Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandarii medicului.



Evaluarea eficientei

S-au administrat capsule „Menopauza” timp de 2 luni la paciente aflate la menopauza care prezentau bufeuri, cefalee, irascibilitate, palpitatii, tulburari ale somnului.

S-a constatat ameliorarea pana la disparitie a simptomatologiei la toate pacientele. Dintre acestea 32% au intrerupt medicatia alopata preexistenta continuand tratamentul doar cu capsule “Menopauza” si 68 % au initiat terapia cu aceste capsule.

Produsul a fost bine tolerat si lipsit de reactii adverse.



Prezentare: 60 capsule a 350 mg


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 083 847 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU FARES MENOPAUZA *60CPS

Black Cohosh *100cpsBlack Cohosh *100cps
Black Cohosh *100cps
Un studiu efectuat pe 629 de femei aflate la menopauza carora li s-a administrat Black Cohosh a demonstrat o ameliorare ...
RON 45
Black Cohosh *100cpsBlack Cohosh *100cps
Black Cohosh *100cps
Un studiu efectuat pe 629 de femei aflate la menopauza carora li s-a administrat Black Cohosh a demonstrat o ameliorare ...
RON 42.5
Black Cohosh Extract 80 mg *60 cpsBlack Cohosh Extract 80 mg *60 cps
Black Cohosh Extract 80 mg *60 cps
Adjuvant in dezechilibre hormonale estrogen-progesteron, estrogen-testosteron prin deficit estrogenic, in tulburari de ...
RON 28.5
La Femme *90cpsLa Femme *90cps
La Femme *90cps
Cu Actaea Racemosa (Black Cohosh) si Wild Yam - Elimina simptome neplacute cum ar fi bufeurile, - Elimina transpiratia ...
RON 71.6
La Femme *90cpsLa Femme *90cps
La Femme *90cps
Cu Actaea Racemosa (Black Cohosh) si Wild Yam - Elimina simptome neplacute cum ar fi bufeurile, - Elimina transpiratia ...
RON 71.6
Soyaklin Forte *60cpsSoyaklin Forte *60cps
Soyaklin Forte *60cps
Soyaklin Forte contine o combinatie de 7 ingrediente naturale, eficiente pentru indepartarea simptomelor neplacute care ...
RON 67
Alevia Complex Menopauza *30cprAlevia Complex Menopauza *30cpr
Alevia Complex Menopauza *30cpr
Compozitie: Trifoi rosu (Trifolium Pratense) 80mg Cimicifuga (Cimicifuga racemosa) 80mg Descriere: Cimicifuga are ...
RON 10.6
Complex Menopauza *30cprComplex Menopauza *30cpr
Complex Menopauza *30cpr
Compozitie: Trifoi rosu (Trifolium Pratense) 80mg Cimicifuga (Cimicifuga racemosa) 80mg Descriere: Cimicifuga are ...
RON 10.4
Black Cohosh 60mg *60cpsBlack Cohosh 60mg *60cps
Black Cohosh 60mg *60cps
Un produs care se adreseaza femeilor, in special celor trecute de 40 de ani Menopauza, Sindrom Pre-menstrual, ...
RON 60.9

FARES MENOPAUZA *60CPS ESTE LISTAT IN: