Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Traduceri autorizate
 

Prezentare Traduceri autorizate

Va putem pune la dispozitie urmatoarele servicii:

1. Traduceri autorizate

Realizam traduceri juridice, tehnice, economice, medicale pentru majoritatea limbilor de circulatie internationala : engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, ebraica, rusa, sarba, bulgara, ceha, polona, suedeza, slovena, japoneza, chineza.

1. Traduceri economice (rapoarte anuale, contracte, corespondenta de afareri, extrase de cont bancar, bilanturi, situatii financiare, diverse contracte cu caracter economic, etc.)

2. Traduceri juridice (acte constitutive si aditionale, procuri, declaratii, contracte, legislatie, certificate constatatoare, sentinte judecatoresti, declaratii notariale, acte funciare, livrete de familie, caziere judiciare, documente de identitate, permise de rezidenta, adeverinte, etc.

3. Traduceri tehnice (caiete de sarcini, manuale de utilizare, manuale de instalare, constructii, rapoarte si studii tehnice etc.)

4. Traduceri medicale (adeverinte, carti medicale, fise medicale, articole de specialitate, diagnostice, informatii de prescriere, manuale de utilizare aparatura medicala)

2. Legalizarea documentelor traduse si copii legalizate ale altor acte

La cererea clientilor, traducerile pot fi autorizate si legalizate la notar. Pentru legalizare, se va percepe doar taxa de legalizare a biroului notarial.

3. Apostile
Conform Conventiei de la Haga actele care sunt folosite in afara tarii, pentru a fi recunoscute au nevoie de o parafa (stampila) numita Apostila. La cerere se poate oferi si acest serviciu.
Acte pentru care putem aplica Apostila de la Haga sunt urmatoarele: certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, certificate de cazier judiciar, adeverinte prin care se atesta domiciliul si cetatenia persoanei, adeverinte care atesta starea civila, acte de studii, adeverinte medicale, livrete de familie, sentinte de divort, copii legalizate, declaratii, imputerniciri, procuri, acte de firma: act constitutiv, act aditional, CUI, certificat de mentiuni, certificat constatator, bilant, balanta.

4. Interpretariat
Va putem pune la dispozitie traducatori/interpreti autorizati de Ministerul de Justitie pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, notariat, sedinte care au ca limba de conversatie una dintre limbile mentionate mai sus.

5. Servicii de colationare
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
910 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Traduceri specializate - Traduceri autorizate

TRADUCERI AUTORIZATE ESTE LISTAT IN: