Inscrie firma »
S*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Dental TV

Dental TV

Tip produs: stomatologie | implant dentar constanta | radiologie dentara digitala constanta
Producator: Medical Media Studios
 

Prezentare Dental TV

Dental TV este din ianuarie 2010 principala ta sursa de informatie medical-dentara. Cu o echipa formata din specialisti cu experianta in media vizuala, IT si medicina dentara, Dental TV produce emisiuni cu caracter medical, clipuri publicitare si pachete de animatii 3 D medicale, toate in format full HD, folosind echipamente de inalta tehnologie. Prezenta la toate evenimente de anvergura cu caracter medico-dentar din tara si din Europa, DTV a ajuns in numai cateva luni unul dintre cele mai vizitate portaluri de profil. Publicul larg, medicii dentisti, tehnicienii dentari, producatorii - si importatorii din domeniul dental - business-ului prefera acum www.dentaltv.ro ca principala sursa de informatie si promovare.
Prin proiectele pe care le are in derulare (dentistul virtual, expodenta virtuala, video-web-seminarii), www.dentaltv.ro isi va consolida in urmatoarele sase luni pozitia de lider pe segmentul de profil, avand in vedere o crestere de la 1.250 - 1.400 vizite pe zi in prezent, la minumim 4.000 vizite pe zi in viitorul apropiat. Diferentierea fata de celelalte site-uri de profil este una neta. www.dentaltv.ro este singurul portal ce ofera preponderant (peste 80%) informatie video.
Accesand www.dentaltv.ro, pacientii afla cele mai utile informatii despre afectiunile dentare si tratamentul acestora de la specialisti de renume din tara si din strainatate. Doar un click in sectiunea Cabinete este suficient pentru ca pacientii sa-si poata alege cabinetul sau clinica unde doresc sa fie tratati. Pentru a inlesni comunicarea intre pacienti si medici am creeat si sectiunea FORUM, care provoaca la dezbateri pe diverse teme de interes si de actualitate.
Sectiunea PRO este dedicata indeosebi specialistilor, contribuind activ la informarea si educarea personalului medico-sanitar din domeniul dentar, ingloband filmari ale unor tehnici, tratamente si proceduri de exceptie. In curand, in exclusivitate pe www.dentaltv.ro medicii vor putea urmari si dental-web-seminarii, sustinute de somitati in domeniu, atat din tara, cat si din strainatate.
O data cu lansarea site-ului www.dentaltelevision.com, vom avea in vedere ca principalele sectiuni sa fie bilingve (romano-engleza). Dam astfel sansa pacientilor si specialistilor din Europa si din lume sa se informeze, respectiv, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Teme de interes si actualitate cum ar fi: implantul dentar si implantologia dentara, subiecte fierbinti din estetica si cosmetica dentara, tratamente moderne ale bolii parodontale prin microchirurgie asistata de laser, lucrari dentare din portelan si zirconiu, ultimele tehnologii CAD CAM, radiologia digitala sau tomografia dentara - toate sunt prezentate pe www.dentaltv.ro, obiectiv si pe intelesul tuturor.
Dental TV este sursa ta de profesionalism si calitate.
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
827 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: implant - tomografie dentara - dentist