Inscrie firma »
Purificare di detoxifiere intestinala-Detoxicolon -480g-

Purificare di detoxifiere intestinala-Detoxicolon -480g-

Tip produs: antiparazitar | detoxifiant
Producator: Dacia Plant
 

Prezentare Purificare di detoxifiere intestinala-Detoxicolon -480g-

Cel mai efficient purificator intestinal

-Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala.

-Formula sa originala concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale completata eficient de moneralul Zeolit in detoxifiere si eliminarea compusilor toxici.

-Compozitie:
-Psyllium (Plantago ovata)-36%
-seminte de in (Linum usitatissimum)-37%
-zeolit (tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit)-4,5%
-aloe (Aloe vera)-extract 0,5%
-senna (Classia angustifolia)-2%
-crusin (Rhamnus frangula)-2%
-rozmarin (Rosmarinus officinalis)-2%
-ghimbir (Zingiber officinalis)-1%
-lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)-3%
-coriandru (Coriandrum sativum)-2%
-anason (Pimpinella anisum)-2%
-fenicul (Foeniculum vulgare)-2%
-chimen (Carum carvi)-2%
-anghinare (Cynara scolymus)-2%
-fructe de afin (Vaccinium myrtilus)-1%
-fructe de merisor (Vaccinium vitis-idaea)-extract 1%

-Mod de administrare:
-o cantitate intre 1-6 lingurite de preparat se amesteca cu 250 ml (o cana) de apa, suc de fructe sau iaurt si se consuma imediat.

-Este foarte important ca imediat dupa fiecare administrare sa se consume inca minim 250 ml (o cana) de apa.

-Doza recomandata se poate consuma toata dimineata, sau se poate impartii pe parcursul zilei in doua portii: dimineata inainte de masa, pe stomacul gol si seara, la doua ore dupa masa.

-Pentru dozarea preparatului se va utiliza lingurita din interiorul flaconului (o lingurita = aproximativ 4 grame de produs).

-Dozaj si adminisrare:
-Adulti:
-2-6 lingurite pe zi (8-24 grame).

-Adminisrarea incepe cu 2 lingurite de preparat in primele 3 zile ale curei. Se creste doza apoi gradat, cu cate o lingurita pe zi, pana se ajunge la 6 lingurite pe zi.

-Copii intre 12-18 ani:
-1-2 lingurite pe zi (4-8 grame).

-Atentie:
-Pe perioada administrarii produsului, trebuie sa se consume minim 2-2,5 litrii de apa pe zi.

-Ingerarea unei cantitati insuficiente de lichid reduce drastic efectele detoxifiante ale produsului si poate conduce la constipatie.

-Pulberea nu se consuma ca atare ci numai amestecata cu lichide, care vor ajuta bolul alimentar sa alinece lent prin esofag in timpul inghitirii (pentru a evita pericolul de inecare).

-Observatii:
-in rarele cazuri de efecte adverse, cu manifestari gastrointestinale: discomfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree, se reduce doza administrata, pana la disparitia simptomelor.

-Precautii:
-Produsul scade absorbatia in testinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora inaintea ingerarii produsului Detoxicolon.

-Contraindicatii:
-ocluzie intestinala, dificultati de inghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), cancer de san, cancer genital la femei, sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.

Actiuni

-1. Are acþiune rapidã ºi eficientã - datoritã concentraþiei mari de principii active din cele 15 plante medicinale + zeolit.

-2. Produce o detoxifiere controlatã – datoritã formulei echilibrate, nu apar simptome extreme (nu apare diareea severã, slãbiciunea excesivã) ºi nu deranjeazã derularea ritmului normal de viaþã.

-3. Eliminã eficient constipaþia – acþionând simultan prin mai multe mecanisme, are un spectru larg de acþiune. Constipaþia este eliminatã prin efectul mecanic (dat de umflarea seminþelor de in ºi psyllium), efectul de stimulare a peristaltismului intestinal (generat de plante celebre precum cruºinul ºi senna), stimularea secreþiei biliare (aloe, anghinare, rozmarin), prin aportul de fibre ºi lichide în cantitate suficientã.

-4. Ajutor real în curele de slãbire – aportul mare de fibre vegetale solubile ºi insolubile arde rapid caloriile. Simultan, eliminarea acumulãrilor toxice din trup duce, în timp, la o normalizare în funcþionarea întregului organism. În combinaþie cu o dietã corectã ºi un stil de viaþã sãnãtos, kilogramele în plus dispar treptat ºi sigur.

-5. Eliminã depunerile aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) - datoritã formulei complexe de plante medicinale ºi zeolit, sunt eliminate reziduurile care persistã în colon pentru perioade de timp îndelungate ºi, care nu sunt eliminate în general de laxativele obiºnuite, fiind astfel o veritabilã sursã de autointoxicare a organismului.

-6. Eliminã metalele grele, precum ºi radicalii (acizi) liberi, xenoestrogenii, pesticidele ºi substanþele chimice nocive acumulate în organism, datoritã acþiunii sinergice a zeolitului ºi a plantelor medicinale.

-7. Reduce incidenþa afecþiunilor cardiovasculare - este bogat în acizi graºi polinesaturaþi din familia omega 3, cu o importanþã majorã în funcþionarea sistemului cardio-circulator ºi reglarea nivelului lipidelor (grãsimilor) din organism.

-8. Reduce colesterolul – creºte excreþia în intestin a acizilor biliari ºi a colesterolului, având efect hipocolesterolemiant.

-9. Reduce glicemia - scade absorbþia intestinalã a glucidelor, reducând glicemia postprandialã.

-10. Normalizeazã tranzitul intestinal - regleazã procesele de absorbþie ºi eliminare intestinalã concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite.

-11. Este un produs 100% natural, care nu produce dependenþã.

-12. Se bazeazã pe o formulã originalã concentratã, verificatã - bazatã pe rezultatele studiilor cercetãtorilor americani în domeniul purificãrii intestinale, îmbinate cu principiile de terapie ºi formule tradiþionale din plante, verificate de-a lungul timpului în medicina ayurveda.

-13. Este cea mai accesibilã metodã de curãþare a intestinelor – administrare simplã, fãrã a apela la laxativele dure de sintezã ºi fãrã a recurge la clisme sau hidrocolonoterapie (metodã mai greu accesibilã anumitor persoane).

-14. Te (re)învaþã sã bei zilnic suficientã apã - datoritã conþinutului mare de psyllium, pe întreaga perioadã a curei este obligatorie consumarea zilnicã a minim 2 litri de apã (atât pentru accelerarea purificãrii cât ºi pentru a preîntâmpina deshidratarea). Numeroºi utilizatori de Detoxicolon au relatat cã obiceiul sãnãtos de a consuma minim 2 litri de lichide s-a pãstrat ºi dupã încheierea curei.

-15. Are un gust puternic ºi natural - combinaþia de gusturi (aromat, dulce ºi amar) este expresia directã a puterii active mari a produsului. Deºi pentru unele persoane gustul amar poate sã parã prea intens sau în unele cazuri (rare) chiar greu de suportat, totuºi, el a fost pãstrat voit în componenþa produsului, datoritã efectelor sale detoxifiante si tonice hepatice. Din pãcate, datoritã necunoaºterii efectelor terapeutice ale acestui gust (determinat mai ales de extractul concentrat de aloe vera), este foarte rar folosit în alimentaþie ºi adesea evitat. În plus, ajutã la refacerea percepțiilor gustative naturale ºi sãnãtoase, alterate adesea de contactul cu o alimentație mult prea rafinatã. Detoxifierea devine astfel efectivã la nivelul întregului traseu digestiv – de la cavitatea bucalã pînã în colon.

-16. Conþine plante medicinale cu cele mai eficiente acþiuni contra gazelor intestinale – plantele aromatice din compoziþie (între care amintim: coriandrul, chimenul, feniculul, anasonul, ghimbirul, rozmarinul) sunt printre cele mai eficiente produse naturale cu efect carminativ.

-17. Nu este un simplu laxativ – ci are efecte purificatoare ºi regenerante complexe, care se fac resimþite dupã prima curã.

-18. Are efecte salutare în majoritatea tulburãrilor intestinale ºi digestive - cele mai importante fiind: constipaþia, diareea, enterocolitele, colitele de fermentaþie, colitele de putrefacþie, hemoroizii, fisurile anale, indigestia, meteorismul (balonarea), diskinezia biliarã, parazitozele intestinale, gastrita, refluxul gastroesofagian.

-19. Este cel mai ieftin produs de purificare intestinalã din gama sa – oferind o calitate superioarã la un preþ accesibil.

-20. Consumul sistematic de fibre alimentare din compoziția Detoxicolon poate reduce riscul apariþiei cancerului de colon.

-21. Este regenerant ºi revitalizant - datoritã eliminãrii balastului nociv din sistemul digestiv apare o puternicã stare de regenerare, creºterea vitalitãþii ºi a tonusului concomitent cu ameliorarea stãrilor psihice negative.

-Înainte de utilizare citiþi cu atenþie prospectul. Produsul este un supliment alimentar ºi nu trebuie sã înlocuiascã un regim alimentar variat ºi echilibrat.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
3 677 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tratament naturist - produs naturist - remediu

PRODUSE ASEMANATOARE CU PURIFICARE DI DETOXIFIERE INTESTINALA-DETOXICOLON -480G-

Seminte de canepaSeminte de canepa
Seminte de canepa
Dintre cele peste 3 milioane de plante comestibile din flora Pãmântului, nu existã o plantã ...
RON 45
Asar –Calculi renali eliminati!-60capsuleAsar –Calculi renali eliminati!-60capsule
Asar –Calculi renali eliminati...
Asar –Calculi renali eliminati!-60capsule Compozitie: Extracte vegetale selectionate din: Bergenia ...
RON 68
Extract purificat de rasina mumie -60tbtExtract purificat de rasina mumie -60tbt
Extract purificat de rasina mumie -60tbt
EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO 60 tablete DAMAR -Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata cu succes in tratarea a ...
RON 39
Detoxifiant deparazitant -Colon help -480gDetoxifiant deparazitant -Colon help -480g
Detoxifiant deparazitant -Colon help -48...
Descriere produs Cumpara 3 cutii si beneficiezi de transport gratuit!!!!!!! COLON HELP 480 grame (Deparazitare ...
RON 119
Ulei de argan cosmetic - virgin obtinut prin presare la rece 125mlUlei de argan cosmetic - virgin obtinut prin presare la rece 125ml
Ulei de argan cosmetic - virgin obtinut ...
Ulei de argan cosmetic - virgin obtinut prin presare la rece 125ml In cazul unui consum regulat, uleiul de argan adauga ...
RON 98

PURIFICARE DI DETOXIFIERE INTESTINALA-DETOXICOLON -480G- ESTE LISTAT IN: