Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
SMARTTOYS Robot RS Media

SMARTTOYS Robot RS Media

Producator: SMARTTOYS
 

Prezentare SMARTTOYS Robot RS Media

 Vezi film  pe http://www.smarttoys.ro/filmulete/rsmedia.html

RS Media are aceeasi forma exterioara ca si Robosapien V2, dar are un “creier” diferit, bazat pe nucleul sistemului de operare Linux. Dupa cum sugereaza si numele, RS Media pune accentul pe caracteristicile multimedia, incluzand capacitatea de a inregistra si reda sunete, imagini si video (filme). Constructia sa porneste de la sirul de senzori si tipul de programabilitate al lui Robosapien V2, la care se adauga:

2 procesoare primare:
> 200MHz, ARM9, flash RAM pentru sistemul primar de operare LINUX si fisiere utilizator ;
> Procesor 16 biti pentru coordonarea functiilor biomorfice ale robotului ; 1 port USB ; Mufa (priza) audio stereo ; Slot card SD (pentru carduri pana la 1GB) ; Camera color VGA montata in frunte pentru recunoasterea imaginilor si inregistrare video ; Ecran color TFT, tehnologie supertwist LCD, 6 cm diagonala, 176x132 pixeli in piept ; Sistem 3 boxe 11W (2 x boxe metalice + 1 sub-woofer montat in spate); Adaptor de putere montat in picior ; 12 motoare bazate pe configuratia Robosapien V2 ;

SENZORI 3 detectoare cu IR pentru detectarea obiectelor, a obstacolelor si a miscarii ; Camera VGA montata in frunte pentru foto, video si urmarirea persoanelor ; 3 senzori sonori pentru localizarea sunetului si inregistrari audio ; 2 senzori tactili pe dosul fiecarei maini ; 2 senzori tactili pe fiecare picior (pe laba piciorului unul in fata si celalalt in spate)

SOFTWARE
RS Media este primul robot compatibil cu mai multe sisteme de operare. Exista 4 aplicatii: Editorul BodyCon, Editor de Personalitate, Editor Macro si Organizatorul Media.
Editorul BodyCon: permite utilizatorului sa introduca si sa previzualizeze miscarile lui RS Media. Utilizatorul poate crea atit secvente de miscari, cat si efecte de voce si sunet, care pot fi salvate intr-un fisier pentru folosire ulterioara. Acest fisier poate fi inclus intr-o noua personalitate sau intr-un Macro creat de utilizator.
Editorul de personalitate: RS Media vine cu 4 personalitati diferite (vezi informatiile de mai jos). Exista posibilitatea de a crea propria ta personalitate.
Editorul Macro: Editorul Macro este o componenta a editorului de personalitate, dar garanteaza propria sa descriere. Utilizatorul poate crea propriul sau macro, care este o secventa de comenzi pe care RS Media le poate executa. Macro-urile pot include si rutine conditionale care se bazeaza pe raspunsul mediului sau utilizatorului.
Organizatorul Media: Pune la dispozitia utilizatorului o interfata GUI pentru lucrul cu fisierele audio, de imagine, video, jocuri si personalitati ale RS Media. Fisierele pot fi incarcate, descarcate, sterse si mutate. Robotul va trebui sa fie conectat la calculatorul care ruleaza softul Media Organizer printr-un cablu USB.

PERSONALITATI
O personalitate este o colectie de raspunsuri audio ale lui RS Media. RS Media vine cu 4 personalitati pe care utilizatorul le poate selecta din telecomanda :
RS Media (personalitate implicita)
Service Bot 3000 " un valet englez
Space Bot " un capitan de naveta spatiala
Billy-Joe Sapien - un cowboy

Utilizatorii pot modifica personalitatile existente sau pot crea propriile personalitati pornind de la zero. Singura limita este imaginatia utilizatorului.

CARACTERISTICI MULTIMEDIA
RS Media este capabil sa inregistreze si sa redea fisiere de tip MP3, MPEG4, JPEG si aplicatii Java. El vine cu 3 jocuri Java incorporate, ce se pot juca din telecomanda si pot fi urmarite pe ecranul LCD. Robotul poate fi folosit ca player audio prin intermediul portului de intrare semnal audio stereo. Memoria inclusa poate fi suplimentata prin inserarea cardului de memorie SD (pana la 1GB) in slotul de memorie SD.

PROGRAMAREA
Ca si alti robori WowWee, RS Media poate fi programat sa execute secvente de miscari sau clipuri audio, ca programe de sine statatoare sau ca o reactie la stimuli sonori, vizuali sau tactili. RS Media are si un mod de programare aditional, numit mod marioneta, in care utilizatorul poate misca si indoi manual partile corpului robotului pentru a crea un program. Cel mai sofisticat mod de a programa RS Media este prin folosirea aplicatiilor de calculator.

Dimensiuni cutie (cm):
L x l x H = 45 x 35 x 64
Greutate pachet: 7 kg
Baterii robot: 6D + 4AA (nu sunt incluse)
Baterii telecomanda: 3 AA (nu sunt incluse)
Varsta recomandata: 8+

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
218 454 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: patuturi copii - masinute cu acumulatori - carucioare copii

PRODUSE ASEMANATOARE CU SMARTTOYS ROBOT RS MEDIA

SMARTTOYS ROBOT Robosapien V2SMARTTOYS ROBOT Robosapien V2
SMARTTOYS ROBOT Robosapien V2
 Vezi film pe  http://www.smarttoys.ro/filmulete/robosapien_V2.html Robosapien V2 face parte din a doua generatie ...
RON 1351.6
SMARTTOYS ROBOT RobopetSMARTTOYS ROBOT Robopet
SMARTTOYS ROBOT Robopet
 Vezi film pe http://www.smarttoys.ro/filmulete/robopet.htmlRobopet e un robot catelus ce face parte din a doua ...
RON 328.6
SMARTTOYS ROBOT RoboraptorSMARTTOYS ROBOT Roboraptor
SMARTTOYS ROBOT Roboraptor
 Roboquad este primul robot artropod, cu o mobilitate si receptivitate a senzorilor fara precedent. Poate reactiona ...
RON 477.4
SMARTTOYS ROBOT RobosapienSMARTTOYS ROBOT Robosapien
SMARTTOYS ROBOT Robosapien
VEZI FILMULET PE http://www.smarttoys.ro/filmulete/robosapien.htm Robosapien este primul robot umanoid construit pe baza ...
RON 384.4
SMARTTOYS ROBOT RS WREX THE DAWGSMARTTOYS ROBOT RS WREX THE DAWG
SMARTTOYS ROBOT RS WREX THE DAWG
Vezi filmulet pe  http://www.smarttoys.ro/filmulete/wrex_the_dawg.html  RS Wrex the Dawg™ este un ...
RON 694.4
SMARTTOYS ROBOT SpidersapienSMARTTOYS ROBOT Spidersapien
SMARTTOYS ROBOT Spidersapien
SpiderSapien! Desi pastreaza caracteristicile robotului Robosapien, SpiderSapien este dotat nu numai cu o noua ...
RON 520.8
SMARTTOYS Robot RS FemisapienSMARTTOYS Robot RS Femisapien
SMARTTOYS Robot RS Femisapien
 vezi film pe http://www.smarttoys.ro/filmulete/femisapien.html RS Femisapien este cea mai sofisticata aparitie in ...
RON 471.2
SMARTTOYS ROBOT RoboreptileSMARTTOYS ROBOT Roboreptile
SMARTTOYS ROBOT Roboreptile
VEZI FILMULET PE http://www.smarttoys.ro/filmulete/roboreptile.html Roboreptile, ultimul pradator cu sange rece prinde ...
RON 520.8
SMARTTOYS ROBOT RoboquadSMARTTOYS ROBOT Roboquad
SMARTTOYS ROBOT Roboquad
VEZI FILMULET PE http://www.smarttoys.ro/filmulete/roboquad.html Poate reactiona foarte rapid la stimulii din mediul ...
RON 465

SMARTTOYS ROBOT RS MEDIA ESTE LISTAT IN: