Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Saga Amanet - program software casa de amanet

Saga Amanet - program software casa de amanet

Tip produs: software amanet | software casa de amanet | program saga amanet
Producator: SAGA INTERSOFT
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Saga Amanet - program software casa de amanet

Programul Saga Amanet este un program software destinat activitatii caselor de amanet care ofera creditare prin amanet atat pentru gajuri in aur cat si alte gajuri (electronice, electrocasnice, automobile, imobile, etc.)

Se permite lucrul simultan cu mai multe tipuri de contracte, total configurabile, de la transe de imprumut pana la dobanzi si perioade de contract diferite, pentru ca dvs sa oferiti clientilor o gama variata de oferte conform doleantelor si posibilitatilor lor.

Se pot efectua prelugiri si restituiri partiale ale gajurilor in cadrul contractelor de amanet, iar gajurile expirate pot fi valorificate in executare directa (sistem simlar executarilor in sistemul bancar) sau prin trecere in proprietate (folosit de marea majoritate a caselor de amanet) - declansand fiscalizari diferite. Fragmentele de aur sau gajurile foarte uzate pot fi valorificate prin infiintarea de obiecte din aur si punerea lor in vanzare.

Programul Saga Amanet ofera situatiile specifice afacerii de amanet precum liste de inventar, rapoarte de gestiune, cat si situatii de centralizare si analize de profitabilitate.

Saga Amanet este perfect atat pentru casele de amanet cu un singur punct de lucru cat si pentru cele cu mai multe puncte de lucru. Se permite configurarea modului de operare pentru fiecare punct in parte (amanet, colector/centralizator, vanzare), se permite transferul intre punctele de lucru, accesul la modulele de configurare (sensibile din punct de vedere al securitatii) este permis doar prin autentificarea in program a unui administrator.

PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 865 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: program contabilitate - program saga - software casa amanet

PRODUSE ASEMANATOARE CU SAGA AMANET - PROGRAM SOFTWARE CASA DE AMANET

Saga Bloc Conta - program contabilitate asociatii de proprietariSaga Bloc Conta - program contabilitate asociatii de proprietari
Saga Bloc Conta - program contabilitate ...
Saga Bloc Conta este un program software constuit exclusiv pentru operarea evidentei contabile a asociatiei de ...
RON 450