Inscrie firma »
S************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Infinity art mhd 31, Metalfloor

Infinity art mhd 31, Metalfloor

Tip produs: Pardoseli decorative artistice | DESIGN | DESIGN UNIC SI PERSONALIZAT
Producator: Building Chemicals Construction srl
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Infinity art mhd 31, Metalfloor

EPACOLOR INFINITY ART
INFINITY ART MHD 31 este un amestec special de ciment,rasina ,quartz,si coloranti(unde cimentul predomina peste celelalte componente),modul de aplicare (legat de indemanarea aplicatorului)si absorbtia diferentata a diferitelor straturi de aplicare,creeaza un efect ,,semnificativ",care poate fi considerat un mijloc intre ciment neted si stuc venetian.Poate fi aplicat chiar si pe vertical,gama de culori e nelimitata si se obtine prin prelucrarea de monstre,in timp ce rasina de impermeabilizare protective FPH 16 poate fi lucioasa sau vitrificata(doar la pardoseli).MHD 31 este considerat foarte rezistent spre deosebire de produsele clasice care sa gasesc in magazine.Viteza si confortul de aplicare ,da posibilitatea de a creea in mod artistic o gama variata de efecte spetaculoase.Culorile si diversele tonalitati pot evidentia ambiente luminoase ,confortabile,si elegante care se pot ,,juca"cu imaginatia dumneavoastra. Toate aceste produse au fost creeate pentru a satisface la maxim intr-un ambient ,toate exigentele modernismului ,tehnologiei,arhitecturii,design-ului si a clientilor nostrii .FPH 16 este un produs fluid ,care datorita reactiei sale de poliaditie,creeaza o pelicula dura si compacta ,fara pierderi de masa la reactie, care in mod normal nu se gaseste in comert,ci doar in exclusivitate la aplicatori.E un sistem bicomponent ,bazat pe poliureea si poliuretani modificati.
CICLU DE APLICARE: -pregatirea suprafetei existente prin slefuire cu utilaje diamantate (un eventual strat de plasa)--aplicarea mai multor straturi successive.
- aplicarea a doua maini de rasina protectiva transparenta.
E recomandat acolo unde este necesar un rezultat estetic de inalta calitate.
Grosimea poate varia de la 2 la 5 mm,va urma astfel planeitatea suprafetei existente.Ciclul aplicativ poate varia de la 4 la 8 zile (circa 400 m2),in cursul caruia zona nu este tranzitabila.Pardoseala va putea fi folosita dupa 48 h(la 22 grade C SI 60% U.R.),dar intarita in profunzime dupa 3-4 zile la 20 grade C.Are o rezistenta 3N/mm2,abraziune 200 mg si duritate 80 shore D.
PREZENTARE S*************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************************
6 515 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: izolatii spuma poliuretanica. hidroizolatii cu - membrane elastomerica cu grad de intindere de - canale

PRODUSE ASEMANATOARE CU INFINITY ART MHD 31, METALFLOOR

REXFLORREXFLOR
REXFLOR
REXFLOW RK 2 PAVAJE DRENANTE CU RASINA AUTONIVELANTA SI PIATRA NATURALA Parvajul compus din rasina ...
EUR 30
Spuma poliuretanica SFR 35, SFR 40 , SFR 60Spuma poliuretanica SFR 35, SFR 40 , SFR 60
Spuma poliuretanica SFR 35, SFR 40 , SFR...
Sistem SPUMA POLIURETANICA RIGIDA CELULA INCHISA PT IZOLATII EPAFUR SFR 35 SD : Sistem poliuretanic ...
EUR 3
POLIUREA SI MEMBRANA EASTOMERICA  CUTIMP DE INTARIEIE IN 3-4 SEC SI 60 MIN FPC 08. FPC 10. FPU 02. FPG 11. FPG 02.POLIUREA SI MEMBRANA EASTOMERICA  CUTIMP DE INTARIEIE IN 3-4 SEC SI 60 MIN FPC 08. FPC 10. FPU 02. FPG 11. FPG 02.
POLIUREA SI MEMBRANA EASTOMERICA CUTIMP...
Mebrana elastomerica poliuretanica aromatica maxima resistenza UV. Rezistante la zariere. Duritate Shore D50. ...
EUR 3.8
INFINITY ART MHD 31, METALFLOOR - PRODUSE SIMILARE