Condiment - anason bio
Producator: SonnentorPrezentare Condiment - anason bio
Condiment -Anason bio
Gramaj: 50g
Producator: Sonnentor
Tara de provenienta: Austria
Prajitura fara gluten cu migdale
Ingrediente pentru cca 25 de bucati:
1 1/2 lingura de unt2 oua125g zahar brun de trestieun plic de zahar vanilato lingurita de anason macinatun varf de sareo lingurita praf de copt cu tartrat de potasiu270g faina fara gluten Mix C1/2 lingurita tarate de psyllium200g de migdale maruntite
Intr-o oala se topeste unt, si se lasa la racit. Intr-un castron se bat spuma ouale, zaharul, zaharul vanilat, anasonul si sarea. Intr-un alt castron se amesteca praful de copt, faina si taratele de psyllium, amestecandu-se apoi cu migdalele. Compozitia cu faina se adauga treptat peste spuma de oua. La sfarsit, se adauga untul.
Din aluat se formeaza doua rulade care se invelesc in folie de plastic si se lasa 30 de minute la frigider. Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade; se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Ruladele se asaza in tava si se presara usor. Se coc timp de 20-25 de minute pe gratarul din mijloc al cuptorului. Se lasa la racit, apoi se taie cu un cutit subtire in felii oblice de cate un cm latime. Acestea se pun in tava, iar temperatura cuptorului se regleaza la 200 de grade. Se coc cate patru minute pe fiecare parte, pana cand devin crocante.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: